13 Şubat 2010 Cumartesi

Ong Bak Film izle

Ong Bak 2 2008 Tayland / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
IMDB Puanı: 6.4/10
Yapım: 2008 ~ Tayland
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Senaryo: Panna Rittikrai
Yapımcı: Panna Rittikrai
Süre: 1 saat 45 dk
Kral Naresuan dönemlerinde doğmuş olan Tien’in ailesi bir katliama kurban gitmiştir ve yalnız başına büyümek zorunda kalmıştır. Sokaklarda, hırsızlık yaparak ve bu şekilde eğitilerek yetişen Tien, bu insanlardan yaşama savaşının nasıl bir şey olduğunu da öğrenecektir. Thon isimli bir dans/dövüş tekniği öğrenen Tien bunu ilerleyen zamanlarda yaşam savaşında kullanacaktır. Artık büyümüştür ve ailesinin intikamını alma zamanı gelmiştir. Bu uğurda hiç kimseye acımayacaktır.
İnanılmaz dövüş sahneleriyle ve hiç durmayan aksiyon dolu sahneleriyle, bu türde film sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Konu olarak klasik gibi gelebilir ama konunun gidişatı merak uyandırıyor. Filmin finali ise seyircilerdeki beklentileri karşılamıyor. Devamı çekilecekmiş gibi bırakılmış. Büyük ihtimal de çekilecektir çünkü serinin 1. filminde de aynı durum söz konusu olmuş.
Bu aksiyon dolu, bol efektli, dövüş sanatları filmini kaçırmamanızı tavsiye ediyor ve Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden iyi seyirler diliyoruz.

Ölülerin Günlüğü Film izle

IMDB Puanı: 6.1/10
Tür: Biyografi, Gerilim, Korku
Yönetmen: George A. Romero
Senaryo: George A. Romero
Yapımcı: Sam Englebardt, Peter Grunwald, Art Spigel, Ara Katz
Görüntü Yönetmeni: Adam Swica
Müzik: Norman Orenstein
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular: Megan Park, Amy Ciupak Lalonde, Shawn Roberts, Michelle Morgan, Alan Van Sprang
Klasik zombi filmlerinden birisi daha ve bu filmde ilginç olan, bir grup öğrencinin yaşadıkları anlar. Konusu şu şekilde ilerliyor;
Doğada çekimler yapmak isteyen bir grup genç ormanda çekim yapmaya başlarken garip canlılarla karşılaşırlar. Bunlar aslında yeniden dirilmiş olan insanlardır. Doğa kaydını bitirip ellerindeki kamera ile zombileri görüntülemeye başlarlar ve artık korkunun da ötesindeki amaçları; bu kayıtları düzgün bir şekilde yapabilmektir. Aynı zamanda kayıtlar medyaya sızınca da değişik sansasyonel durumlar yaratacaktır. Çünkü medya kuruluşları haberde, kendi çıkarlarına göre çarpıtmalar yapacaktır.
Zombi tarzındaki filmlerden konu olarak pek farklı değil. Filmin farkı, tıpkı Rec korku filmi gibi el kamerası ile çekilmiş olması. Onun dışında ise güncel hayattan yansımalar da bulmak mümkün. Çünkü medya kuruluşlarının kendi çıkarları peşinde, haberleri çarpıtabildiğini ve yalan söyleyebildikleri gerçeğini seyirciye aktarıyor. Orta kalitede bir film diyebiliriz. İzlemenizi öneriyor ve değerli yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

Ateşten Kalbe Akıldan Dumana Film izle

-Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana / Lock, Stock And Two Smoking Barrels 1998 İngiltere / Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 7.4/10
IMDB Puanı: 8.1/10
Tür: Gerilim, Komedi, Suç
Yönetmen: Guy Ritchie
Senaryo: Guy Ritchie
Yapımcı: Matthew Vaughn
Görüntü Yönetmeni: Tim Maurice-Jones
Müzik: John Murphy, David A. Hughes
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular: Jason Statham, Vinnie Jones, Sting, Jason Flemyng, Dexter Fletcher
Eddy ve arkadaşları ellerindeki 100 bin paund gibi büyük bir parayı nereye harcayacaklarını şaşırmıştır. Sonunda kumar oynamaya karar verirler ve içlerinden en usta isim olan Eddy’i oyuna gönderirler. Ancak herşey düşündükleri gibi gitmez; masa hilelidir ve önceden sonucun ne olacağı ayarlanmıştır. Ellerindeki parayı kaybetmek bir yana Hatchet Harry isimli kumarhane kralına yarım milyon borçlanırlar. Bir hafta içinde para ödenmezse Edyy’nin parmakları kesilecektir. Şimdi bu parayı bulabilmek için olur olmadık işlere girişecek ve komedi dolu bir takım maceraların içine dalacaklardır. Eski bir piyade tüfeğini bile yok pahasına satmak istemektedirler. Ancak bu tüfeğin antika değerinin farkında değillerdir..
Herşeyiyle müthiş bir yapım olan bu film, verilen puanları ve ödülleri gerçekten hakediyor. Başlarda ağır bir gidişatı var ancak ilerledikçe filmin içinde kaybolacak ve sonunun nasıl geldiğini farketmeyeceksiniz. Oyuncular, replikler, aksiyon dolu sahneler, efektler.. her açıdan başarılı bir film diyebiliriz. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Kanyon Film izle

-Kanyon / The Canyon 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 5.7/10
Sinemalar.com Puanı: 6.2/10
Tür: Gerilim, Dram
Yönetmen: Richard Harrah
Senaryo: Steve Allrich
Yapımcı: Verna Harrah, Michael A. Pierce, Sarah J. Donohue
Görüntü Yönetmeni: Nelson Cragg
Müzik: Heitor Pereira
Süre: 1 saat 42 dk
Oyuncular: Yvonne Strahovski, Will Patton, Andrea Marcellus, Eion Bailey, Philip Salick
Mutlu bir çift, macera isteği ve dramatik-gerilim dolu son anlar… Filmi bir kaç kelime ile tarif edecek olursak bu kadarı yeterli olabilir. Bir çok övgü almış ve izlenmeye değer bir gerçek yaşam öyküsünü sizlere aktarıyoruz. Filmde yavaş bir ilerleme ve daha sonrasında hızlı ilerleyen gerilim dolu anlar sizleri bekliyor.
Mutlu bir çift, Amerika’nın meşhur kanyonlar bölgesinde yer alan Grand Canyon’a düzenlenen bir geziye katılmak isterler. Karşılarına beklenmedik bir yabancı çıkar ve yardımsever görünümlüdür. İlk başlarda onun rehberliğinde ilerlerler, daha sonra bu garip yabancı çifte acılar yaşatmak için planlarını uygulamaya sokar. Artık gezi, ölüm kalım savaşına dönmüştür ve çift birbirlerini yaşatmak için bireysel fedakarlıklar yapmak zorundadır. Filmin sonundaki dramatize edilmiş final ise gerçekten şaşırtıcı olabilir.
Sevdiğin insan için ne kadar ve nasıl fedakarlıkları göze alabilirsin? Filmin sorgusu bu tema üzerine oturtulmuş. Düşük bütçeli, oyuncu kalabalığı olmayan sade bir film olmasına rağmen gerçek bir yaşam öyküsünü anlatması bakımından başarılı bir yapım. İzlemenizi tavsiye ediyoruz ve Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz. Yorumları unutmayalım.


Fırtına Uyarısı Film izle

-Fırtına Uyarısı / Storm Warning 2007 Avustralya / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 5.9/10
Yapım: 2007 ~ Avustralya
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen: Jamie Blanks
Senaryo: Everett De Roche
Yapımcı: Pete Ford, Gary Hamilton
Görüntü Yönetmeni: Karl Von Moller
Müzik: Jamie Blanks
Süre: 1 saat 12 dk
Oyuncular: Nadia Fares, David Lyons, John Brumpton, Mathew Wilkinson
Gerilim ve korku türünde yapılmış klasik kaçış ve katliam tipi filmlerden birisi. Orijinal yanı ise filmdeki akıllıca tasarlanan kaçış planları.
Yeni evli bir çift, gezinti amaçlı bir tekneyle tura çıkarlar. Gezinti sonrasında havalar tahmin edilen gibi gitmez ve aniden bastıran fırtına sebebiyle bir yerlere sığınmak zorunda kalırlar. Sığındıkları yer ise, eski bir barakadır. Buraya gelmekle, hayatlarının hatasını yapan çift, ilk önceleri farkına varmadıkları bir psikopat baba ve iki oğlunun işkence sevdalarının kurbanı olmaya adaydırlar. Bu cehennemden kurtulmak için çok akıllıca planlar üreten Nadia, sonuçta hayatta kalmayı başarabilecek midir?
Ortalama bir film olduğunu söyleyebiliriz. Korku ve gerilim tadında, güzel kurgulanmış ancak konu itibariyle klasik kaçabilen bir yapım. Oyunculuk ise yorumlara göre beklentilerin üzerinde. Türkçe dublaj olarak bu filmi sizler paylaşıyor ve iyi seyirler diyoruz.

The Box Film izle

-The Box 2009-2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı : 6,3
Tür : Korku, Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem
Yönetmen : Richard Kelly
Senaryo : Richard Kelly , Richard Matheson
Görüntü Yönetmeni : Steven B. Poster
Yapım : 2009, ABD
Süre: 1 saat 55 dk
Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Cameron Diaz (Norma Lewis) , James Marsden (Arthur Lewis) , Frank Langella (Arlington Steward) , Gillian Jacobs (Dana Steward)
Ülkemizde yakın zamanda gösterime girecek olan bu filmi, sizlere Vizyonfilmizle.Net olarak erkenden beğeninize sunuyoruz ve aynı zamanda güzel bir film olduğunu düşündüğümüz için eklemekte tereddüt etmiyoruz.
Bu film sitemizin 2010 vizyon filmleri kategorisine eklediğimiz ilk filmimizdir. “2010 Filmleri” kategorimizi açmış bulunuyoruz böylelikle. Sizlere en iyi filmleri en kaliteli görüntü ve açıklamalarla izlettirme azmimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir. Desteklerinizi ve yorumlarınızı; aynı zamanda da eleştirilerinizi bekliyoruz.
Filmimize dönecek olursak;
Arthur ve Norma çifti banliyöde yaşayan ve küçük çocuklarıyla sade bir hayat sürdürmekte olan bir çifttir. Bir sabah kapılarının önünde esrarengiz bir kutu ile karşılaşırlar ve hayatları o andan itibaren köklü bir değişime uğrayacaktır. Kutuda bir de not yazılıdır. Bu notta; eğer orada gördükleri düğmeye basarlarsa 1 milyon dolar kazanacakları, ancak tanımadıkları bir kişinin de ölümüne sebep olacakları yazılıdır. Çok zor bir ikilem içinde kendilerini hissederler ve şimdiye kadar kimselere zarar vermeden yaşamayı başarmış bu çift, para hırsıyla belki de bir insanın ölümüne sebep olacaklardır. Seçim ve sonuç filmde gizli diyoruz ve sizlere tekrar iyi seyirler diliyoruz. Yorumları unutmayalım.

Camille Film izle

-Camille 2007 İngiltere / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 6.2/10
Tür: Dram, Komedi, Macera, Romantik
Yönetmen: Gregory Mackenzie
Senaryo: Nick Pustay
Yapımcı: Daniel Grodnik, Albert S. Ruddy, Brett Walsh, Gregory Mackenzie, Charles Finch, Bruce Mcnall, Steve Markoff
Görüntü Yönetmeni: Sharone Meir
Müzik: Mark Mancina
Süre: 1 saat 34 dk
Oyuncular: James Franco , Sienna Miller , David Carradine , Scott Glenn , Ed Lauter
Camille ve Silas Parker genç bir çifttir ve Camille’nin tutkunca aşkı sayesinde tanışıp kısa süre içinde evlenmişlerdir. Camille , Silas’ta beğenmediği bir çok huyun olduğunun farkındadır ancak bu huylarının evliliğin ve aşkın verdiği ivmeyle zaman içinde yok olacağına inanmaktadır. Evliliklerinin ardından, balayı için Niagara Şelalelerine gitmek üzere yola çıkarlar.
Silas Parker eski bir hükümlüdür, akılsız ve bencil bir hırsızın tekidir aslında. Bu evliliği, kendisinin Kanada’ya kaçabilmesi için bilet olarak görmektedir. Camille Foster ise tam aksine sevecen ve iyi niyetli, şıpsevdi, romantik bir genç kızdır. Camille’nin , eşinin bu huylarından vazgeçmesini ummak neredeyse O’nda saplantı haline gelmiştir ve aşık olduğu adamı kaybetmek istememektedir. Peki Silas bu huylarından vazgeçip, Camille’nin istediği bir sevgili olabilecek midir? Bu aykırı çifti yolculukları boyunca hangi komik ve macera dolu olaylar beklemektedir? Tüm bunları, bu hoş romantizm, dram ve komedi filmini izleyerek görmenizi öneriyoruz ve Vizyonfilmizle.Net olarak herkese iyi seyirler diyoruz.

Görünmez Savaşçı Film izle

-Görünmez Savaşçı / Stealth 2005 ABD / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
IMDB Puanı: 4.8/10
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Rob Cohen
Senaryo: W.D. Richter
Yapımcı: Neal H. Moritz, Laura Ziskin, Mike Medavoy
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler
Müzik: BT, Dredg
Süre: 2 saat
2005 yılında ülkemizde de gösterime girmiş olan teknoloji unsurlarının bolca bulunduğu aksiyon ve macera dolu bir film. Bu filmin düşük IMDB puanına rağmen sizlerle paylaşıyoruz çünkü aksiyon unsurlarının yerinde kullanıldığı ve genellikle iyi yorumlar almış izlenesi bir yapım. Konusu ise Intersinema’dan alıntısını yaptığımız şekilde ilerliyor:
“Her ne kadar Ben “savaş denkleminden insan pilot faktörü”nü çıkarmakta tereddütlüyse de, Cummings takıma ‘EDI’yle birlikte ilk gerçek görevlerine çıkma emri verir. Pilotları şaşırtan şey ‘EDI’nin çok sıkı bir kanat adamı olduğunu kanıtlaması ve hedefi başarıyla yok edişidir. Ama üsleri olan uçak gemisi ABD CARL VINSON’a dönerken, ‘EDI’ ye yıldırım isabet eder. Uçağın beyni, yaratıcılarının asla hayal bile edemeyeceği şekilde genişler. Ben ve Henry’nin tedbirli yaklaşımına karşın, Cummings ‘EDI’nin takıma tekrar katılmaya hazır olduğunu açıklar.
Çin’in uzak bir bölgesindeki nükleer silahlı, savaş yanlısı bir diktatörü hedef alan bir sonraki görevlerinde, ‘EDI’nin ciddi akım sorunları daha da kötüleşir. Ben saldırının getirdiği risklerin kendisi, Henry ve romantik bir yakınlık duyduğu Kara’ya sağlayacaklarını kat kat geçtiğine ikna olur. Göreve son verdiğinde, ‘EDI’ emirlere karşı gelir ve saldırıyı gerçekleştirir.
‘EDI’ çok gizli bir görevi uygulamaya karar verdiğinde ise, eğer başarılı olursa, dünyada nükleer bir kıyametin kopması kaçınılmazdır. Ve bunu durdurabilecek tek kişi Ben’dir.”
Konu ve sahneler itibariyle hoşunuza gideceğini düşündüğümüz bir film olduğunu tekrar hatırlatıyoruz ve Vizyonfilmizle.net olarak iyi seyirler diliyoruz.

Karanlıktakiler Film izle

Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Yapımcı: Çağan Irmak, Mustafa Oğuz
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Süre: 1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: 02 Ekim 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Derya Alabora, Durul Bazan, Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Rıza Akın
Egemen, orta yaşlarda olan ve bir firmada officeboy olarak çalışan birisidir. Yıllar gelip geçmektedir ancak o, etrafındakilerden farklı olarak annesiyle birlikte yaşamaya devam etmektedir. Bu durum O’na işkence gibi gelmektedir çünkü annesinin yaşlılık problemlerinden dolayı zihinsel problemleri vardır.
Annesi Gülseren için ise, hayattaki tek yaşama amacı oğlunun yanında olmasıdır ve sürekli onun yanında kalabilmektir. Egemen için bu ortamdan uzaklaşıp sosyal hayat içinde yer alabildiği tek ortam işyeridir. Ancak işe gittiği zaman kendini cehennemden kurtarmış gibi hissetmektedir. Çalıştığı yerde de hoşlandığı bir bayan vardır ve bu bayan O’nun patronudur. Patronu Umay’a aşıklık derecesinde ilgi duyan Egemen, annesinin hayatında olduğu sürece bu ilişkide de ilerleme kaydedemeyeceğinin farkındadır. Şimdi iki kadın arasında kalmıştır; birisi yaşlı annesi diğeri aşık olduğu patronu Umay. Bu ikilemden kurtulmak,hayatının tek amacı haline gelecektir…
Çağan Irmak’ın yapımını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bu psikolojik gerilim filmi ülkemizde çok beğenilen filmler arasında geçtiğimiz aylarda yerini aldı. Şimdi, izleyemeyenler için Vizyonfilmizle.Net olarak beğeninize sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz.

Rundown Film izle

-The Rundown 2003 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.6/10
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen: Peter Berg
Senaryo: James Vanderbilt, R. J. Stewart
Yapımcı: Kevin Misher, Marc Abraham, Bill Corless, Karen Glasser
Görüntü Yönetmeni: Tobias A. Schliessler
Müzik: Harry Gregson-Williams
Süre: 1 saat 44 dk
Oyuncular: The Rock (Dwayne Johnson) (Beck) , Seann William Scott (Travis) , Rosario Dawson (Mariana) , Christopher Walken (Hatcher) , Corey Large (Danny) , Jon Gries (Harvey) , Jeff Chase (Kambui) , Ewen Bremner (Declan)
Ülkemizde gösterime girmemiş olan, ancak aksiyon filmler dalında isminden çokça söz ettiren, Peter Berg’in yönetmenliğini üstlendiği bu filmde, Dwayne Johnson başrolde ve mükemmel bir performansa sahip. Seann Scott da aynı şekilde bütünleyici bir oyunculuk sergilemiş.
Filmde, bir mafya lideri tarafından kiralanan Beck (The Rock), bu liderin arkeolog oğlunu Amazon ormanlarından sağ salim kurtarıp, eve getirmekle görevlidir. Bu sırada, mafya liderinin oğlunun, Brezilya’da bir kasabada çok değerli bir maden için araştırma yaptığını öğrenir ve O’nun yanından bir an bile ayrılmaz. Bu sırada, kasabada bulunan zorba bir zenginle başları belaya girecek ve hem eğlenceli hem de bol bol aksiyon dolu anlar başlayacaktır.
Konusu bu şekilde ilerleyen, çok başarılı bir aksiyon filmi olduğuna şüphe yok. Sizler de mutlaka izlemelisiniz diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

Kadınlar Aldatınca Film izle

-Kadınlar Aldatınca / After Sex 2000 ABD / Türkçe Altyazılı +16-
IMDB Puanı: 4,7/10
Yapım: 2000 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Cameron Thor
Senaryo: Thomas M. Kostigen
Yapımcı: George Furla, Randall Emmett, Jeff Rice
Görüntü Yönetmeni: Steve Adcock
Müzik: Amotz Plessner
Süre: 1 saat 36 dk
Oyuncular: Virginia Madsen, Jon Polito, Maria Pitillo, Brooke Shields, D.B. Sweeney, Johnathon Schaech, Drew Pinsky, Adam Carolla, Dan Cortese, Stephanie Venditto
4 bayan arkadaşın sıradışı bir şeyler yapmak istemesi ile tüm hikaye başlar. Evlidirler ancak sürekli erkeklerin aldatmalarından bıkmış, artık özgürce takılmak isterler. Bu amaçla Palm Spring’e doğru yola çıkarlar. Aslında her birinin bir hikayesi vardır ve yolculuk boyunca birbirleri ile bu hikayeleri paylaşırlar.
Film, Romantik-Komedi tarzında yapılanlardan pek farksız gibi durmuyor. Ancak içinde barındırdığı özel ayrıntılar ve filmin müzikleri etkileyici. Eğlenceli anlar geçirebileceğiniz ve yine kadın-erkek ilişkileri üzerine düşüncelere kapılabileceğiniz hoş bir yapım. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.
—Filmde altyazılar küfür içermektedir ve cinsel objeler barındırmaktadır. Bu yüzden yaş sınırına dikkat ediniz.—

Aşk Dedektifi Film izle

IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Paul Soter
Senaryo: Paul Soter
Yapımcı: Daniela Taplin Lundberg, Galt Niederhoffer, Reagan Silber, Celine Rattray
Görüntü Yönetmeni: Christophe Lanzenberg
Müzik: Nathan Barr
Süre: 1 saat 30 dk
Oyuncular: Lucy Liu, Cillian Murphy, Josh Gad, Alix Elias, Connor Fux
Neil bir film aşığı olmasının yanında, bir Video film satan dükkanın da sahibidir. Filmlere kendini o kadar kaptırmıştır ki, dünyayı bir sinema perdesi olarak görmektedir neredeyse. Ta ki karşısına Violet çıkana kadar. Violet’i gördüğü andan itibaren ona aşık olmuştur ve artık film dünyasıyla gerçek dünya arasındaki çizgiler kaybolmaya başlar. Neil artık gerçek hislerin içinde, hayatına renk katabilmek için olmadık işlere kalkışacak ve macera dolu anlara adım atacaktır.
Klasik romantik komedilerden bir tanesi fakat konusu gerçekten merak uyandırıcı sürükleyici bir biçimde ilerliyor. Ayrıca oyuncu kadrosunun da filme artı değer katan önemli bir faktör olduğu ortada. Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Sensazione D’amore Film izle +18 Erotik

-Sımsıcak / SENSAZIONI D’AMORE 1990 İtalya / Erotik Yapım Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 3,1/10
Tür: Erotik, +18, Yetişkin İçerik
Yapımcı: Nini Grassia
Senaryo: Nini Grassia
Süre: 1sa 28dk
Oyuncular: Barbara Blasko, Federica Farnese, Gianni Macchia, Marisa Mell, Marcello Montana
Klasik İtalyan yapımı erotik film kuşağından bir film daha. Buradaki konuyu tam olarak bilemediğimiz için sizlere aktaramayacağız, ancak film Türkçe dublajlıdır ve tam anlamıyla İtalyan yapımı bir erotik filmdir. İzleyip de konu hakkında bilgi vermenizi rica ediyor ve iyi seyirler diyoruz.

Dönüşüm Film izle

-Dönüşüm / Ne Te Retourne 2009 Fransa / Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı:7.0/10
IMDB Puanı: 6.1/10
Yapım: 2009 ~ Belçika, Fransa, İtalya, Lüksemburg
Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: Marina De Van
Senaryo: Marina De Van, Jacques Akchoti
Yapımcı: Patrick Sobelman
Görüntü Yönetmeni: Dominique Colin
Süre: 1 saat 51 dk
Gösterim Tarihi: 04 Aralık 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Monica Bellucci, Sophie Marceau, Andrea Di Stefano, Brigitte Catillon, Didier Flamand
Tüyler ürpertici atmosferi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Marina de Van’ın son filmi “Dönüşüm” çok ses getiren filmlerden. Psikolojik gerilim türünün bildik öğelerinin alışılmadık biçimlerde kullanıldığı filmde bir yazar olan Jeanne, bir fotoğrafın izinden İtalya’ya gidip bir kadının peşine düşer ve yavaş yavaş bu kadına dönüştüğünü fark eder. Filmin başrollerini Monica Bellucci ve Sophie Marceau paylaşıyor. “Dönüş Yok” filmiyle ün kazanan Monica Belluci bu filmde de fiziğini kullanmasını bilmiş. Kimilerine sıkıcı gelebilecek, ancak konu bütünlüğünün yakalandığı zaman akıcı bir film olan Dönüşüm IMDB yorumlarında da olumlu görüşler almış bir yapım. Fransız sinemasının ortalama üstü filmlerinden birisi diyebiliriz. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz ve yorumlarını bekliyoruz.

Promeny Film izle

-Promeny 2009 Çek Cumhuriyeti, İtalya / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Dram, Gizem, Romantik
Yönetmen: Tomás Rehorek
Senaryo: Tomás Rehorek
Görüntü Yönetmeni: Tomás Rehorek
Müzik: Dejan Pejovic
Süre: 1 saat 19 dk
Gösterim Tarihi: 30 Nisan 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Alena Ambrová, Petra Hrebícková, Petr Jenista, Norbert Lichý, Dita Zábranská
Son yıllarda (özellikle AB üyeliği sonrası) sinema konusunda çok büyük atağa kalkan Çek Cumhuriyeti, bu filmde de aynı başarısını sürdürüyor ve ses getirmeye devam ediyorlar. Bu filmi ise, dramanın romantizmle buluşturulmuş en gizemli hali şeklinde açıklamak yanlış olmaz. Ağır ilerleyen bir film, ancak tam bir Avrupa filmi görsellik ve kurgulama olarak. Konusu ise şu şekilde ilerliyor; 4 farklı insanın, 4 farklı hikayesi filmde konu ediliyor. Hikayelerin anlatımı, bu insanların kaderleri yönünde hareket edince ne olacağı ve kadere başkaldırdıkları zaman neler kazanıp kaybedecekleri şeklinde. Bu anlatım, kadın-erkek ilişkileri üzerinden konu ediliyor ve gizem dolu bir hal alıyor. Filmi izlemenizi tavsiye ediyor ve iyi seyirler diyoruz.

Tinto Brass Erotici3 Film izle +18

-Corti Circuiti Erotici 3 İtalya 1999-
Yapım: 1999 İtalya
Tür: Erotik, +18, Yetişkin İçerik
Yönetmen: Francesco Dominedo’, Nello Pepe, Walter M. Cabel
Dil: İtalyanca
Süre: 1saat 15dk
Oyuncular: Antonio Zequila, Fiorella Rubino, Francesca Nunzi, Jasmine, Marco Di Stefano, Tinto Brass
Ünlü erotik filmlerin yönetmeni Tinto Brass bu filmde oyuncu olarak karşımızda, yönetmenliği başkalarına devretmiş. Filmin Türkçe dublajı veya altyazısı yoktur. İtalyanca olarak seslendirilmiştir. Konusu hakkında da fazla bilgiye sahip değiliz, ancak yine de Tinto Brass filmlerinin ünü ortada, izlenmeye değer. Yaş sınırını ve yetişkin içerik olduğu unutmadan izlemenizi öneriyor ve iyi seyirler diyoruz







Adamım Benim Film izle

-Adamım Benim / I Love You, Man 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.4/10
Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: John Hamburg
Senaryo: John Hamburg
Yapımcı: John Hamburg, Donald De Line
Görüntü Yönetmeni: Lawrence Sher
Müzik: Theodore Shapiro
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular: Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)
Peter Klaven, işi ve Zooey isimli nişanlısı arasında gidip gelen birisidir. Onun için elinde geleni yapmaya çalışmaktadır ve artık evlilik hazırlıklarına başlama zamanı gelmiştir. Ancak Peter’in hiç erkek arkadaşı olmamıştır. Ve düğün planları arasında mutlaka kendisine sadıçlık yapacak bir erkek bulmak zorundadır. Bu niyetle başlayan macerasında Peter’a kız arkadaşı ve erkek kardeşi de yardımcı olacaktır. Sydney isimli birisi ile tanıştırılır Peter , ve onu arayarak buluşup bir şeyler içme teklifinde bulunur. İkili arasında kısa sürede bir dostluk gelişir ancak bu Peter’in istediği seviyeye varabilecek midir?
Dostluklara, hemcins ilişkilerine ve gerçek arkadaş nedir gibi olgulara komedi-romantik tarzda yaklaşmış çok hoş bir yapım. Film keyif verici olduğu kadar, düşündürücü ve insanı arayış içerisinde bırakacak cinsten. 2009′un, kendi türünde gayet başarılı bu filmini izlemenizi öneriyor ve sizlere bu filmi hem Türkçe Dublajlı hem de Türkçe Altyazılı olarak sunuyoruz Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz.

Ölüme Beş Kala Film izle

-Ölüme Beş Kala / Five Minutes Of Heaven 2009 İngiltere / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 7.0/10
Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik, Suç
Yönetmen: Oliver Hirschbiegel
Senaryo: Guy Hibbert
Yapımcı: Stephen Wright, Ed Guiney, Eoin O’callaghan, Marshall Leviten, Andrew Lowe
Görüntü Yönetmeni: Ruairi O’brien
Müzik: David Holmes
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 12 Mart 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Liam Neeson, Anamaria Marinca, Gerard Jordan, Andrea Irvine, Barry Mcevoy
İrlanda’nın bağımsızlık mücadelesinin en kızgın olduğu yıllar olan 1975′lerde, İngiltere’de büyük şiddet olayları patlak verir. Bu isyanlar sırasında, tanımadığı İrlandalıyı öldüren bir adam, gelecek yıllarını bunun ezikliği ve vicdan azabıyla geçirmek zorunda kalacaktır. Pişmandır, ancak geçmişi değiştirmek imkansız olduğu için bu acıyla yaşamak zorundadır. Yine de kendini affettirebilmek amacıyla öldürdüğü gencin kardeşiyle buluşacak ve dramatik bir buluşma gerçekleşecektir.
Filmin konusu kısaca bu şekilde ilerliyor. Klasik İngiliz sinemasının durağanlığı bu filmde de mevcut ancak konu çok güzel tasvir edilmiş ve o yıllar çok başarılı bir şekilde canlandırılmış. İsminden yola çıkarak aksiyon filmi şeklinde değerlendirilmemesi gereken tamamen psikolojik ve dramatik bir film. Daha çok, izleyicilerin duygusal yönlerine hitap ediyor.
Henüz ülkemizde vizyona girmemiş bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyoruz ve yorumlarınızı paylaşmanızı bekliyoruz. İyi seyirler.

Büyük Baba Film izle

Büyük Baba / World’s Greatest Dad 2009 / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.3/10
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Bob Goldthwait
Senaryo: Bob Goldthwait
Yapımcı: Howard Gertler
Görüntü Yönetmeni: Horacio Marquínez
Müzik: Gerald Brunskill
Süre: 1 saat 39 dk
Gösterim Tarihi: 21 Ağustos 2009 (ABD)
Oyuncular: Robin Williams, Alexie Gilmore, Brittany Christine, Constance Best, Danielle Barnum
Bir edebiyat öğretmeni olan Lance Clayton (Robin Williams), oğlunu dramatik ve ilginç bir sebepten dolayı kaybeder. Bu ölümü kimselere söylemek istemediği için, oğlu Kyle’in ağzından bir mektup yazar ve bunu yerel gazetelere dağıtır. Bu mektup son derece edebi bir değer taşımaktadır ve bunun sayesinde Kyle ismi yavaş yavaş dilden dile yayılır. Artık Lance, oğlu Kyle’in adı üzerinden ünlü bir yazar olma yolunda ilerlemektedir. Herkes O’nu konuşmaktadır.
Konusu itibariyle son derece orijinal ve ilginç bir yapım olmasının yanında, oyuncu başarısı açısından da takdirle karşılanacak bir film olduğunu söylemeliyiz. Robin Willams’ın yaşına rağmen, başarısını katlayacak bir filme imza attığını izleyince göreceksiniz. Film, drama türünü ve komedi içeriği aynı anda çok dengeli bir şekilde yansıtıyor. İzlemenizi tavsiye ediyoruz ve Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz.

Suikastçinin İnancı 2 Film izle

Suikastçinin İnancı 2 / Assassin’s Creed II: Lineage / Türkçe Altyazılı Kısa Film-
IMDB Puanı: 9.1/10
Yapım: 2009 Kanada
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Animasyon, Kısa Film, Savaş, Tarih
Yönetmen:Yves Simoneau
Süre: 35dk
IMDB Puanını yanlış okumadınız; 9.1 puan almış bir yapım. Sizlere tek özetleyeceğimiz konu; 35dk boyunca nefeslerinizi tutmaya hazır olun ve hiçbir ön izlenim edinmeden bu kısa filmi izleyin.
Müthiş oyun Assassin’s Creed’in 2007 yılından sonra yapılan yeni oyunu. Bu oyun piyasaya sürülmeden önce, müthiş 35dk’lık kısa filmi ile tanıtımı yapıldı. Gerçekten, oturduğunuz yere sizi çivileyecek olan bu inanılmaz yapımı izlerken, günün en heyecanlı yarım saatini yaşamaya hazır olun diyoruz. Yorumları unutmayalım.

Lanetli Ev Film izle

-Lanetli Ev / The Haunting In Connecticut 2009 / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.7/10
IMDB Puanı: 5.8/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Peter Cornwell
Senaryo: Adam Simon, Tim Metcalfe
Yapımcı: Phyllis Laing, Paul Brooks, Andrew Trapani, Wendy Rhoads, Daniel Farrands
Görüntü Yönetmeni: Adam Swica
Müzik: Robert J. Kral
Süre: 1 saat 32 dk
Oyuncular: Amanda Crew, Kyle Gallner, Virginia Madsen, Elias Koteas, Martin Donovan
Gerçek bir olaydan ve hikayeden alıntı bir korku filmi olduğunu belirterek anlatıma başlıyoruz. Campbell ailesi, Connecticut denilen sakin kasabaya taşındıkları zaman oturdukları evin karanlık geçmişi bilmiyorlardı. Bu ev geçmişte akıl dışı olayların yaşandığı bir cenaze evidir, sonradan restore edilmiştir. Bunun dışındaki en önemli tehlike, evin sahibinin oğlunun (Jonah) bir medyum olması ve karanlık güçlerle dünya arasında bir geçiş kapısı açabilme yeteneğidir. Cenennemden gelen ölülerin ruhlarıyla iletişim kurabilen Jonah, bu masum aileye dehşeti yaşatmak için görevi üstlenmiştir.
Filmin, gerçek hayattaki bir olaydan alıntı olduğunu belirtmiştik. Tabiki buna inanıp inanmamak kişiye göre değişebilecek bir durum. Yine de her yönüyle tam bir dehşet verici korku filmi olduğunu söylemeliyiz. 2009′un kendi türündeki başarılı yapımlarından birisi olan The Haunting In Connecticut filmini Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.

Penthouse Film izle


-Penthouse 2009-2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.2/10
Tür: Komedi, Gençlik
Yönetmen: Chris Levitus
Senaryo: Chris Levitus, Corey Large
Yapımcı: Corey Large
Görüntü Yönetmeni: Roger Chingirian
Müzik: David Gregory Byrne, Ralph Rieckermann
Oyuncular: Kaley Cuoco, Nikki Griffin, Jon Abrahams, Lochlyn Munro, James DeBello
Uzun yıllardır arkadaş olan 3 gencin, oturdukları eve birisinin kız arkadaşının ve diğerinin kız kardeşinin aynı anda taşınmasıyla komik olaylar da birbirini takip eder.
Film afişi erotizm içerikleri çağrıştırıyor olmasına rağmen, çok abartı olmamakla birlikte bazı sahneler mevcut. Genel anlamıyla bir gençlik filmi olduğunu hatırlatırız. Film 2009 yapım, ancak 2010 yılında da gösterime devam edecek, ülkemize gelir mi bilinmez ama Vizyonfilmizle.Net ile şimdiden sizlerle. İyi seyirler dileriz

Feng Sheng – The Message Film izle

-Feng Sheng The Message 2009 / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.5/10
Yapım:  2009 ~ Çin
Tür:  Dram,  Gerilim,  Savaş,  Suç
Yönetmen:  Qunshu Gao, Kuo-fu Chen
Senaryo:  Jia Mai, Kuo-fu Chen
Yapımcı:  Zhonglei Wang, Kuo-fu Chen, Zhongjun Wang
Görüntü Yönetmeni:  Jake Pollock
Oyuncular:  Bingbing Li, Xun Zhou, Alec Su, Da Ying, Dahong Ni
Sene 1942, yer Nanjing (Nanking). Japon hükümetinin kontrolündeki kukla bir yönetime düzenlenen suikast sonucu, soruşturmayı yürüten Japon gizli ajan, bir grup şüpheliyi sorgu odasına götürür. Bir kedi-fare oyununa dönüşecek olan psikolojik ve gerilim dolu anlar yaşanır. Çünkü, aralarında Çin’li bir şifre kırıcı vardır ve bu kimliğini saklamak zorundadır. Aynı zamanda kritik mesajları da gerekli yerlere iletmek zorundadır.
Uzakdoğu yapımı, son derece başarılı ve sürükleyici gerilim dolu bir film. Savaş yılları sırasında, Japonya ve Çin arasındaki kıyasıya mücadelenin farklı bir boyutunu gözler önüne seriyor. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Tetro Film izle

-Tetro 2009 / Türkçe Altyazılı (Siyah-Beyaz Film)-
IMDB Puanı: 7.5/10
Yapım: 2009 ~ ABD, Arjantin, İspanya, İtalya
Tür: Dram, Gizem
Yönetmen: Francis Ford Coppola
Senaryo: Francis Ford Coppola
Yapımcı: Francis Ford Coppola
Görüntü Yönetmeni: Mihai Malaimare Jr.
Müzik: Osvaldo Golijov
Süre: 2 saat 7 dk
Oyuncular: Maribel Verdu, Vincent Gallo, Klaus Maria Brandauer, Silvia Perez, Rodrigo De La Serna
Ülkemizde gösterime girmeyen, ancak yurtdışında kendinden söz ettirmiş bir drama-gizem filmi Tetro. Film siyah-beyaz olarak çekilmiş. Konusu ise sürükleyici ve gizem dolu:
Bennie, Buenos Aires’e doğru yola çıkar. Amacı uzun yıllardır kayıp olan kardeşini bulmaktır. Bennie’nin keşfi, kardeşinin son oyunları oynadığı anılarının peşinden giderek, aradaki bağı yeniden kurmaya yarayacaktır. İki kardeşin buluşması, geçmişin izlerinin gelecekte nasıl yansımalar yaratabileceğini bizlere anlatıyor.
Latin Amerika destekli oldukça ilgi çekici bir film. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Beni Ne Kadar Seviyorsun Film izle

-Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun? (Monica Belluci) / Combien tu m’aimes 2005 Fransa / Türkçe Dublaj +16-
Sinemalar.com Puanı: 5.8/10
IMDB Puanı: 5.6/10
Tür: Dram, Komedi, Romantik, +16
Yönetmen: Bertrand Blier
Senaryo: Bertrand Blier
Yapımcı: Marc Missonnier, Olivier Delbosc
Görüntü Yönetmeni: François Catonné
Süre: 1 saat 35 dk
Sitemiz üzerinden diğer ünlü filmleri olan Dönüş Yok, Malena, L’Ultimo Capodanno, Dönüşüm gibi çoğu erotik filmlerde oynamış Monica Belluci, yine bel altı denilebilecek bir film ile karşımızda. Filmde sıradan bir adam olan François’e büyük ikramiye çıkar ve ilk işi, efsane güzel Daniela (Monica Belluci) ile bir evlilik anlaşması yapmak olur. Birlikte geçirecekleri her ay için O’na 100 Bin Euro verecektir. Seve seve teklifi kabul eden süper dişi Daniela, Francois’e unutamayacağı günler geçirmek için elinden geleni yapacaktır.
Fransız sinemasının vasat filmlerinden birisi diyebiliriz. Komedi-Romantik tarza daha yakın fakat Monica Belluci hayranlarını tatmin edecek derecede görsel içeriğe sahip. Yine bütün uzuvlarını cömertçe sergiliyor ünlü yıldız. Erotik anlamda bir kaç sahne içeren filmin pek bir başarısı yok. Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere iyi seyirler diyoruz ve Fransız sinemasına sesleniyoruz: Siz Komedi Filmi Yapmayın :)

İsimsiz Film izle

İsimsiz / Without Name 2009 ABD,Meksika / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.7/10
Tür: Dram, Gerilim, Macera, Suç
Yönetmen: Cary Fukunaga
Senaryo: Cary Fukunaga
Yapımcı: Gael García Bernal, Diego Luna, Pablo Cruz, Gerardo Barrera
Görüntü Yönetmeni: Adriano Goldman
Müzik: Marcelo Zarvos
Süre: 1 saat 36 dk
Oyuncular: Paulina Gaitan, Damayanti Quintanar, Edgar Flores, Karl Braun, Kristian Ferrer
Honduraslı genç kız Sayra, uzun zaman sonra babasıyla tekrar kavuşurlar. Bu, onun için Amerika’ya gitme hayallerindeki bir adımlardan birisidir. Öncelikle Meksika’ya, daha sonra da Amerika’ya ulaşarak orada yaşama hayallerine kavuşmak için çok uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğu sırasında Sayra, hiç beklemediği ve dram dolu anlar yaşayacaktır.
Hayata ve dünyanın başka ucundaki yaşam mücadelelerine dair izlenebilecek belki de en mükemmel film diyebiliriz. Filme kendiniz kaptırırsanız, gerçek hayatla ne kadar örtüştüğünü ve insanların hangi hayaller uğruna neleri göze alabileceğini göreceksiniz. Vizyonfilmizle.Net olarak kesinlikle izlemenizi önerdiğimiz bir film. Macera, Dram, Suç karışımı son derece başarılı bir yapım. İyi seyiler dileriz. Yorumları bekliyoruz.
Hayattaki En Büyük Suç, Hiç Bir Risk Alamamaktır.