2 Ekim 2010 Cumartesi

Son Hava Bükücü The Last Airbender Film izle

Son Hava Bükücü filmini izle, The Last Airbender izle, Online macera izle, bedava savaş filmleri izle
Film Adı: Son Hava Bükücü The Last Airbender
Film Türü: Savaş-Gerilim-Fantastik-Macera
Film Süresi: 1 saat 50 dakika
Film yönetmeni: M. Night Shyamalan
Film hakkında: Ateş, Dünya, Su, Hava Birbirine bağlı olarak yaşıyan aynı kaderi paylaşan 4 ulus.Ve bu kaderin yaşanmasında Ateş diğerlerine canice savaş açıcaktır..Ve bundan sonra Aang ın kaderin izinde giden 3 ulusu Dünya Hava Su uluslarını aynı yerde tutmak için hayatını Ulusları ateş in kötülüklerinden korumak için zaman gelmiştir.Bütün hakimeyiti kendi eline almak zorundadır..
iyi seyirler dileriz..
Film sonrası yorumlarınızı bekleriz..

















Don’ t Look Up – Yukarı Bakma izle (Altyazılı)

Yapım:2009 ~ GüneyAfrika, Japonya
Tür:Korku
Yönetmen:Fruit Chan
Senaryo:Shoko Sterling-seiko, Hiroshi Takahashi
Film hakkında kısa bilgi: Bu filmde Japonlar, 1996 yılında Hideo Nakata tarafından çekilen ‘Joyû-rei’ filmini yeniden çevirmeye karar vermişlerdir. Hem de Güney Afrika ortaklığıyla. 1996 yapımı orjinal film, Hideo Nakata’nın 1998 tarihli ‘Ringu’ filmiyle benzer özellikler taşıyordu. ‘Ringu”da olay lanetli bir video kasediyken, ‘Joyû-rei”de olay örgüsü perili bir film stüdyosunda geçmekteydi. Don’t look up filminin konusu da aynı ancak senaryoda bazı değişiklikler vardır. Özellikle son dönem Japon yapımlarının içerdiği şiddet seviyesi ve filmin oyuncu kadrosunda yer alan Eli Roth’un varlığı ile filmde kan ve dehşet seviyesinin yüksek olacak gibi..





İskelet Anahtar – Skeleton Key izle(Türkçe Dublaj)

Tür : Dram / Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 26 Ağustos 2005
Yönetmen : Iain Softley
Senaryo : Ehren Kruger
Görüntü Yönetmeni : Daniel Mindel
Müzik : Ed Shearmur
Yapım : 2005, ABD , 104 dk.
Oyuncular : Kate Hudson (Caroline) , Gena Rowlands (Violet) , Peter Sarsgaard (Luke) , John Hurt (Ben) , Joy Bryant (Jill) , Jen Apgar (Madeleine Thorpe) , Forrest Landis (Martin Thorpe)
Film hakkında kısa bilgi:The Ring’in Yazarından…Korkmak İnanmaktır..
Genç hemşire Caroline (Kate Hudson), yaşlı bir kadın ve hasta kocasına bakmak üzere New Orleans’ın dışında yıkık dökük köhne bir evde çalışmaya başlar. Ancak tavan arasında gizlenen, unutulmaya yüz tutmuş ölümcül ve korkunç bir sırrın açığa çıkmasına sebep olur.





Syriana İzle (Altyazılı)

IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Politik
Yönetmen:Stephen Gaghan
Oyuncular:Matt Damon,George Clooney, Amanda Peet,Mark Strong, William Hurt, Chris Cooper, Christopher Plummer, Bahar Soomekh, Alexander Siddig, Jeffrey Wright, Lauren Minite, Nicholas Art, Richard Lintern, Robert Foxworth, Steven Hinkle, Amr Waked, Daisy Tormé, Kayvan Novak, Nicky Henson, Peter Gerety, Wendy Kush
Senaryo:Stephen Gaghan
Senaryo (Kitap):Robert Baer
Yapımcı:George Clooney, Steven Soderbergh,Michael Nozik, Georgia Kacandes, Jennifer Fox
Görüntü Yönetmeni:Robert Elswit
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:2 saat 6 dk
Gösterim Tarihi: 17 Mart 2006 (Türkiye)
Ödülleri: 1 adet Oscar kazandı ve 1 kez aday gösterildi. 1 adet başka ödül kazandı ve 2 tanesi için aday gösterildi.
Film hakkında kısa bilgi: Washington’da kapalı kapılar arkasında yapılan anlaşmalardan, İran Körfezi’ndeki petrol yataklarında ter dökenlere kadar, eyaletin petrol endüstrisinin başındakileri, idare edenleri ve etkileyenleri anlatan siyaset yüklü bir hikayedir.




The 7 Adventures of Sinbad İzle (Türkçe Dublaj)

Yapım: 2010 / ABD
Tür: Aksiyon / Bilim Kurgu / Gerilim / Gizem
Süresi: 90 dakikadır
Oyuncular:Patrick Muldoon / Bo Svenson
Film hakkında kısa bilgi:Sinbad arkadaşlarıyla gizli bir adayı keşfe çıkmakar ve bu adada bambaşka atmosfer ve yaratıklar vardır. Buraya gelen herkesi ele geçirmektedirler. Görsel efektleriyle bilim kurgu severlerin oldukça keyif alacağı bir film.

















severlerin oldukça keyif alacağı bir film.

Knowing – Kehanet izle (Türkçe Dublaj)

Tür : Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Alex Proyas
Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Douglas Pearson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2009, ABD , 115 dk.
Oyuncular:Nicolas Cage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , Rose Byrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson (Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)
Konusu:50 yıl önce bir ilköğretimin açılışında çocuklardan zaman kapsülüne konması için geleceğin neye benzeyebileceğine dair resim çizmesi istenir. Bir kız çocuğu sayfayı rakamlarla doldurmuştur. Küçük kız bu birlikte bir anlam ifade etmeyen rakamları görünmez insanların ona söylediğini iddia eder.
Günümüzde öğrenciler kapsülün içeriğini incelerken kızın yazdığı rakamlar Caleb Koestler’in eline geçer. Astrofizik profesörü babası John rakamları gördüğünde son elli yılın felaket olaylarının ve ölü sayılarını tamamiyle doğru olarak yazılı olduğunu anlar.
Bu rakamlar içinde daha üç büyük felaketin habercisi de vardır. John şimdi sonunucusunun küresel çapta bir yıkıma sebep olacak olan felaketi önlemesi için insanları kendine inandırmalı ve zamanla yarışmalıdır.


inandırmalı ve zamanla yarışmalıdır.



And Justice for All İzle (Altyazılı)


IMDB: 7,2
Yapımcı Ülke:USA
Türü:Dram, Gerilim, Suç
Süre:119 Dk.
Yönetmen:Norman Jewison
Oyuncu Kadrosu:Al Pacino (Arthur Kirkland), Jack Warden (Judge Francis Rayford), John Forsythe (Judge Henry T. Fleming), Lee Strasberg (Sam Kirkland), Jeffrey Tambor (Jay Porter), Christine Lahti (Gail Packer), Sam Levene (Arnie), Robert Christian (Ralph Agee), Thomas G. Waites (Jeff McCullaugh (as Thomas Waites)), Larry Bryggman (Warren Fresnell),
Konusu: Tecavuz suçuyla yargılanan hakim için Kirkland davayı savunması için zorlanır. Eskiden hakimle sorun yaşayan hatta bir davada hakimin kirklandın muvekkiline yanlıs karar vermiş olması onu bu davada büyük bir ikileme sokacaktır.
IMDB: 7,2Yapımcı Ülke:USATürü:Dram, Gerilim, SuçSüre:119 Dk.Yönetmen:Norman JewisonOyuncu Kadrosu:Al Pacino (Arthur Kirkland), Jack Warden (Judge Francis Rayford), John Forsythe (Judge Henry T. Fleming), Lee Strasberg (Sam Kirkland), Jeffrey Tambor (Jay Porter), Christine Lahti (Gail Packer), Sam Levene (Arnie), Robert Christian (Ralph Agee), Thomas G. Waites (Jeff McCullaugh (as Thomas Waites)), Larry Bryggman (Warren Fresnell),Konusu: Tecavuz suçuyla yargılanan hakim için Kirkland davayı savunması için zorlanır. Eskiden hakimle sorun yaşayan hatta bir davada hakimin kirklandın muvekkiline yanlıs karar vermiş olması onu bu davada büyük bir ikileme sokacaktır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


The Last Airbender – Son Hava Bükücü İzle (Altyazılı)


Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aile, Aksiyon, Fantastik, Macera, Savaş
Yönetmen:M. Night Shyamalan
Senaryo:M. Night Shyamalan, Michael Dante Dimartino, Bryan Konietzko
Yapımcı:M. Night Shyamalan, Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Jose L. Rodriguez, Michael Dante Dimartino, Bryan Konietzko, Scott Aversano, Sam Mercer
Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie
Müzik:James Newton Howard
Gösterim Tarihi: 23 Temmuz 2010 (Türkiye)
Konusu: Dünya-Su-Hava-Ateş Birbirine bağlı aynı kaderi yaşayan 4 ulus.Ve bu kaderde Ateş diğerlerine canice savaş açar.
Artık Aang ın diğer 3 ulusu Dunya Hava Su Milletlerini birleştirme hayatını Ulusları korumaya adama zamanı gelmiştir.Tüm hakimiyeti ele geçirmelidir.
Yapım:2010 ~ ABDTür:Aile, Aksiyon, Fantastik, Macera, SavaşYönetmen:M. Night ShyamalanSenaryo:M. Night Shyamalan, Michael Dante Dimartino, Bryan KonietzkoYapımcı:M. Night Shyamalan, Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Jose L. Rodriguez, Michael Dante Dimartino, Bryan Konietzko, Scott Aversano, Sam MercerGörüntü Yönetmeni:Andrew LesnieMüzik:James Newton HowardGösterim Tarihi: 23 Temmuz 2010 (Türkiye)Konusu: Dünya-Su-Hava-Ateş Birbirine bağlı aynı kaderi yaşayan 4 ulus.Ve bu kaderde Ateş diğerlerine canice savaş açar.Artık Aang ın diğer 3 ulusu Dunya Hava Su Milletlerini birleştirme hayatını Ulusları korumaya adama zamanı gelmiştir.Tüm hakimiyeti ele geçirmelidir.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Triple Tap İzle (Altyazılı)


IMDB:6,3
Yapım: 2010 ~ HongKong
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Oyuncular: Charlene Choi , Louis Koo , Daniel Wu , Bingbing Li , Alex Fong
Yönetmen: Tung-Shing Yee
Senaryo: Ho Leung Lau , Tung-Shing Yee , Tin Nam Chun
Yapımcı: Dong Yu , Albert Yeung , Henry Fong
Görüntü Yönetmeni: Anthony Pun
Görüntü Yönetmeni: Peter Kam
Konusu: Bir aracın soygununa tanık olan şampiyon nişancı bir polisin rehin alındığını görünce ateş ederek dört hırsızıda vurur. Polis hayatta kalmayı başarırken hırsızlardan biride kaçmayı başarır.
IMDB:6,3Yapım: 2010 ~ HongKongTür: Aksiyon , Gerilim , SuçOyuncular: Charlene Choi , Louis Koo , Daniel Wu , Bingbing Li , Alex FongYönetmen: Tung-Shing YeeSenaryo: Ho Leung Lau , Tung-Shing Yee , Tin Nam ChunYapımcı: Dong Yu , Albert Yeung , Henry FongGörüntü Yönetmeni: Anthony PunGörüntü Yönetmeni: Peter KamKonusu: Bir aracın soygununa tanık olan şampiyon nişancı bir polisin rehin alındığını görünce ateş ederek dört hırsızıda vurur. Polis hayatta kalmayı başarırken hırsızlardan biride kaçmayı başarır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Villons Wife İzle (Altyazılı)


IMDb: 6.9
Yapım Yılı: 2009, Japonya
Tür: Dram
Yönetmen: Kichitaro Negishi
Senaryo: Osamu Dazai, Yôzô Tanaka
Görüntü Yönetmeni: Takahide Shibanushi
Müzik: Takashi Yoshimatsu
Yapımcılar: Chihiro Kameyama, Kumi Kobata
Süre: 114 dakika
Ödüller: 8 ödül ve 13 adaylık
Oyuncular:Takako Matsu, Tadanobu Asano, Shigeru Muroi, Masatô Ibu, Ryoko Hirosue, Satoshi Tsumabuki
Konusu: Bu dram filmi savaştan sonra Tokyo da geçen her konuda muhtesem ama kendine zararveren bir yazarın acı çeken eşinin hikayesini konu alan bir filmdir.
IMDb: 6.9Yapım Yılı: 2009, JaponyaTür: DramYönetmen: Kichitaro NegishiSenaryo: Osamu Dazai, Yôzô TanakaGörüntü Yönetmeni: Takahide ShibanushiMüzik: Takashi YoshimatsuYapımcılar: Chihiro Kameyama, Kumi KobataSüre: 114 dakikaÖdüller: 8 ödül ve 13 adaylıkOyuncular:Takako Matsu, Tadanobu Asano, Shigeru Muroi, Masatô Ibu, Ryoko Hirosue, Satoshi TsumabukiKonusu: Bu dram filmi savaştan sonra Tokyo da geçen her konuda muhtesem ama kendine zararveren bir yazarın acı çeken eşinin hikayesini konu alan bir filmdir.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Stomp the Yard 2: Homecoming – Hip Hop Dansçıları 2 İzle (Türkçe Dublaj)


Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram / Dans
Yönetmen: Rob Hardy
Oyuncular: Columbus Short, Kiely Williams, Keith David, Collins Pennie, Tika Sumpter, Bryce, Christy Gamble, David Banner, Edward Bryan, George Alexander, Pooch Hall, Reagan Michelle, Rickey Smiley, Stephen Boss, Terrence Jenkins, Tyler Nelson
Senaryo: Albert Leon, Meena Payne
Görüntü Yönetmeni: Maz Makani
Müzik: Todd Bozung
Süre: 1 saat 40 dk
Konusu: Hip pop düşkünü olan ve aynı zamanda Universite hayatının sonuna gelen Harris in tek hayali en popiler hip pop danscısı olmaktır.Bu hayaline ulaşmak içinde Ulusal bir kanalda yayınlanan hip pop yarısmasına katılacaktır.
Yapım: 2010 ~ ABDTür: Dram / DansYönetmen: Rob HardyOyuncular: Columbus Short, Kiely Williams, Keith David, Collins Pennie, Tika Sumpter, Bryce, Christy Gamble, David Banner, Edward Bryan, George Alexander, Pooch Hall, Reagan Michelle, Rickey Smiley, Stephen Boss, Terrence Jenkins, Tyler NelsonSenaryo: Albert Leon, Meena PayneGörüntü Yönetmeni: Maz MakaniMüzik: Todd BozungSüre: 1 saat 40 dkKonusu: Hip pop düşkünü olan ve aynı zamanda Universite hayatının sonuna gelen Harris in tek hayali en popiler hip pop danscısı olmaktır.Bu hayaline ulaşmak içinde Ulusal bir kanalda yayınlanan hip pop yarısmasına katılacaktır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın