16 Nisan 2010 Cuma

Fantastic Mr. Fox film izle

Senaryo: Wes Anderson , Roald Dahl
Senaryo (Kitap): Roald Dahl
Yapımcı: Wes Anderson , Scott Rudin , Allison Abbate , Jeremy awson
Görüntü Yönetmeni: Tristan Oliver
Görüntü Yönetmeni: Alexandre Desplat
Filmin Websitesi: http://www.foxsearchlight.com/fantasticmrfox/
Süre: 1 saat 27 dk
Masalımızda başrolde Mr fox isminde bir tilkiyi görmekteyiz. Çocuklarının karnını doyurabilmek amacıyla çevre deki çiftliklerden hırsızlık yapıp onlara yemek getirmektedir. Bu duruma bi son vermek isteyen çiftlik sahipleri artık bu tilkiye ceza vermek gerektiğini düşünür ve onu yakalarlar. Fakat tilki zekasınında yardımı ile ellerinden kurtulmaya çalışacaktır.











La France film izle

Yapım: France
süre: 102 dakika
Tür: Dram , Muzikal
Oyuncular: Fernanda Romero , Devon Sawa , Matthew Lawrence , Siena oines , Kevin Alejandro
Yönetmen: Serge Bozon
Senaryo: Serge Bozon
Yapımcı: Mark Stouffer
Görüntü Yönetmeni: Tom Camarda
Camille Fransanın Kuzeydoğusunda huzur içinde yaşamaktadır. Birinci dünya savaşında asker olan kocası bir mektup almıştır ve bunun üzerine ortalardan kaybolmuştur. Camille ise kocasını aramak için evi terkederek yollara düşecektir.













Crazy On The Outside film izle

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Komedi
Oyuncular: Carrie-Anne Moss , Sigourney Weaver , Ray Liotta , J.K. Simmons , Tim Allen
Yönetmen: Tim Allen
Senaryo: Judd Pillot , John Peaslee
Yapımcı: Richard Baker , Brian Reilly , Anastasia Stanecki , Brett Gregory
Görüntü Yönetmeni: Robbie Greenberg
Görüntü Yönetmeni: David Newman
Filmin Websitesi: http://www.crazyontheoutsidemovie.com/
Süre: 1 saat 36 dk
ExCon un normal hayatına tekrar başlaması için cezaevinden şartlı olarak tahliye edildi. O son 3 yılını bir barda çalışarak boşa harcasada bir dostunun suç işlemesi onun sürpriz olaylar içinde yer almasını sağlayacaktır.





 







The Pit and the Pendulum film izle

Yapım: 2009, ABD
Müzik: Jerry Lambert
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: David DeCoteau
Yapımcı: Stephen P. Jarchow, Paul Colichman, John Schouweiler
Görüntü Yönetmeni: Howard Wexler
Senaryo: Edgar Allan Poe, Simon Savory
Süre: 1 saat 26 dk
Gösterim Tarihi: 24 Nisan 2009 (ABD)
Oyuncular :
Lorielle New, Stephen Hansen, Bart Voitila, Danielle Demski, Amy Paffrath
Yedi öğrencinin tek amacı acı hissini ortadan kaldırmaya çalışmaktır. Tenha bir yerde konuşlanmış olan bir enstitüye ulaşırlar burada gizemli görünen bir bilim adamı JB Divay tarafından karşılanırlar. Başlangıçta Divay a hayranlık duysalarda. Daha sonra öğrenciler birer birer kaybolmaya başlar. Geriye kalanlar JB’nin gerçek niyetini öğrenmeye calışacaktır.





 






12 film izle


Tür : Suç , Savaş , Dram
Gösterim Tarihi : 20 eylül 2007
Yönetmen :Nikita Mikhalkov
Senaryo: Aleksandr Novototsky
Yapım : 2007, Rusya
Süre: 159 dakika
indirmedenfilm açıklama: Film türkçe dublajdır.
12 Angry Men (1957)yapımlı filmin rus versiyonudur. Rus üvey babasını öldüren çeçen bir gencin kaderini belirlemeye çalışan 12 jüri bir hayli zorlanır. Anne ve babası çeçen-rus savaşlarında kaybolmuştur.Jüri de ise ırkçı bir taksici , sahtekar bir doktor , istikrarsız bir tv yapımcısı , bir can kurtaran , bir kibirli müzisyen , bir mezarlık bekçisi vardır. Diğerleri ise rusyanın parçalanmış toplumunu simgelemektedir.





 












G.I.Joe Rise of Cobra film izle

Tür : Aksiyon – Macera
Gösterim Tarihi : 7 Agustos 2009
Yönetmen : Stephen Sommers
Senaryo : Stuart Beattie, David Elliot, Paul Lovertt
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Alan Silvestri
Kurgu : Bob Ducsay, Jim May
Yapim : 2009 – ABD
Süre : 118 dk.
Dagitimci : UIP Film
Resmi Web Sitesi : gijoemovie.com
Oyuncular:Joseph Gordon-Levitt (Komutan Kobra), Christopher Eccleston (Destro), Sienna Miller (Barones), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Heavy Duty), Channing Tatum (Dük), Rachel Nichols (Shana ‘Scarlett’ O’Hara), Dennis Quaid (General Hawk), Byung-Hun Lee (Storm Shadow), Jonathan Pryce (ABD Baskanı), Ray Park (Snake Eyes)
Bundan önceki çalışmaları olan Transformes ile büyük başarı yakalayan ve çok iyi bir gişe hasılatı elde eden Paramaount Pictures ve Hasbro bu başarıyı devam ettirmek için bize yine üstün bir macera-aksiyon karışımı bir film sunuyor. G.I. Joe ekibi Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara kadar uzanan bir alanda en son teknoloji ekipmanları kullanarak silah satıcısı olan Destro ve , gizemli Cobra örgütünü engellemeye çalışacaktır. Mumya The Mummy Returns filmlerinin yönetmeni olan Stephen Sommers’i ise yönetmen koltuğunda görmekteyiz.










Swing Vote Oyum Kime film izle

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008
Yönetmen : Joshua Michael Stern
Senaryo : Jason Richman, Joshua Michael Stern
Görüntü Yönetmeni : Shane Hurlbut
Müzik : John Debney
Kurgu : Jeff McEvoy
Yapim : 2008 – ABD
Süre : 120 dk.
Dagitimci : UIP
Resmi Web Sitesi : swingvote.movies.go.com
Oyuncular: Kevin Costner (Bud Johnson), Madeline Carroll (Molly Johnson), Dennis Hopper (Donald Greenleaf), Nathan Lane (Art Crumb), George Lopez (John Sweeney), Paula Patton (Kate Madison), Kelsey Grammer (Baskan Andrew Boone), Stanley Tucci (Martin Fox)
Bud hayattan artık hiç haz alamayan bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş ; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly’le birlikte bir hayat sürmektedir. Gelişen bazı olaylardan sonra Amerikan başkanının oyunu belirleyecek olan kişinin Bud olduğu anlaşılır.
Bud Johnson, hayatla ilgili pek bir beklentisi kalmamış, bütün duyarlılığını ve sevgisini kaybetmiş; tek değer verdiği kişi olan kızı Molly’le birlikte bir hayat sürmektedir. Bir şekilde işlerin ters gitmesi sonucu Amerikan Başkanı’nın kim olduğunu belirleyecek oyun sahibinin Bud Johnson olduğu anlaşılır. Artık adaylar Bud’i kendi saflarına çekmek için her yolu deneyeceklerdir.








Kuzuların Sessizliği film izle

Tür : Gerilim – Korku – Suc
Gösterim Tarihi : 17 Subat 1991
Yönetmen : Jonathan Demme
Senaryo : Ted Tally, Thomas Harris (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Tak Fujimoto
Müzik : Howard Shore
Kurgu : Ron Bozman, Edward Saxon
Yapim : 1991 – ABD
Süre : 118 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : www.hannibaldvd.com
Oyuncular:Jodie Foster (Clarice Starling), Anthony Hopkins (Dr. Hannibal Lecter), Scott Glenn (Jack Crawford), Anthony Heald (Dr. Frederick Chilton), Ted Levine (Jame Buffalo Bill Gumb), Frankie Faison (Barney Matthews), Brooke Smith (Catherine Martin)
Akademide başarılı bir şekilde mezun olan genç ajan Clarice Starling , kurbanlarını işkence ile öldüren katilinden elinden bir kurbanı kurtamak istiyordur. Clarice , katili bulabilmek için başka bir psikopat olan doktor Hannibal Lecter ile birleşir. Lecter’dan bilgi alabilmek için önce onun güvenini kazanmak zorundadır. 1992 yıllarında 7 dalda Oscar alan film , yönetmeni ve başroldeki oyuncularla altın heykelciğe hak kazanırken en iyi senaryo uyarlaması dalında da ödül almıştır.








You Kill Me Beni Deli Etme film izle

Tür : Gerilim – Komedi – Suc
Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007 (ABD)
Yönetmen : John Dahl
Senaryo : Christopher Markus, Stephen McFeely
Görüntü Yönetmeni : Jeff Jur
Müzik : Marcelo Zarvos
Kurgu : Carol Baum
Yapim : 2007 – ABD
Süre : 93 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : youkillmemovie.com
Oyuncular : Ben Kingsley (Frank Falenczyk), Téa Leoni (Laurel Pearson), Luke Wilson (Tom), Dennis Farina (Edward O’Leary), Philip Baker Hall (Roman Krzeminski), Marcus Thomas (Stef Krzeminski), Scott Heindl (James Doyle)
Frank Falenczyk, New York’ta Polonya mafyasına tetikçilik yapmaktadır. Aslında fran çok başarılıdır bu işte fakat Frank’ın alkol problemleri vardır ve oldukça kritik bir görevi bu sebeple berbat etmiştir. Bunun üstüne amcası onu bu işi düzeltmesi için San Francisco’ya gönderir. Frank kolay vageçen birisi olmasada bu alkol problemini çözmesi gerekecektir. Bunun için terapiye başlar. Burada sert dilli , sınır tanımaz birisi olan Laurel ile tanışır ve ondan çok etkilenir. Bu esnada ise çalıştığı mafya ailesinin başı belaya girmiştir ve Frank geri dönmek zorunda kalmıştır. Laurel Frank’e yardım kararı alır. Frank bu sefer eski düşmanlarını farklı yöntemlerle alt edecektir.








Poseidon’dan Kaçış film izle

Tür : Gerilim – Macera – Felaket
Gösterim Tarihi : 23 Haziran 2006
Yönetmen : Wolfgang Petersen
Senaryo : Paul Attanasio, Mark Protosevich, Paul Gallico (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : John Seale
Müzik : Klaus Badelt
Kurgu : Akiva Goldsman, Lorne Orleans
Yapim : 2006 – ABD
Süre : 99 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : poseidonmovie.warnerbros.com
Oyuncular:Josh Lucas (John Dylan), Kurt Russell (Robert Ramsey), Jacinda Barrett (Maggie James), Richard Dreyfuss (Richard Nelson), Jimmy Bennett (Conor James), Emmy Rossum (Jennifer Ramsey), Mike Vogel (Christian)
Kuzey Atlantik’te seyir halinde bulunan, 800 kamaralı, 13 güverteli Poseidon gemisi yılbaşı eğlencesi için hazır durumdadır. Balo salonunda toplanan kalabalık birazdan başlarına gelecek felaketten habersiz eğlenmektedir. 30 metreyi aşan bir dalga, gemiyi alaşağı eder. Çöken kolonlar, çıkan yangınlar büyük bir karmaşaya neden olur. Sağ kalanların bir an evvel emin bir yol bulup gemiden çıkmaları gerekmektedir.Kusursuz Fırtına’daki dalgaları anımsayanlar yönetmen Wolfgang Petersen’in neler vaat ettiğini az çok tahmin edebiliyorlardır. Özü itibariyle “Deliverance” benzeri bir eğilime sahip olan 1972 tarihli başyapıt Poseidon Macerası’nın yeniden çevrimi niteliğindeki Poseidon’dan Kaçış; hayatta kalma kıstası altında liderlik, azim, kararlılık ve inancın ne denli yıpranabileceği ya da ne denli değerlenebileceği üzerine bir film. İlk versiyonu kadar etkileyici olmasa da, felaket filmleri tutkunlarının hoşlanacağı, görsel şoklarla ilgiyi üzerine çekebilen, sıkı bir macera filmi…











Snarveien film izle

Yapım: 2009 ~ Norveç
Tür: Gerilim , Korku
Oyuncular: Jens Hultén , Jeppe Laursen , Johan Hedenberg , Knut alle , Malin King
Yönetmen: Severin skeland
Senaryo: Severin Eskeland
Yapımcı: Bjørn Eivind Aarskog
Görüntü Yönetmeni: Bjørn Eivind Aarskog
Görüntü Yönetmeni: Stein Berge Svendsen
Süre: 1 saat 17 dk
Gerçek olayları konu alan film en ürpertici korkuları keşfetmenizi sağlayacaktır. Lina ve Martin Norveç’e dönerken ormanın derinliklerindeki polis barikatına takılırlar. Aradan az bi zaman geçmesiyle korkunç olaylar onlar için artık başlıyordur. Ormanın karanlığında ilerlemektedirler ve artık herşey gitgide tuhaf bir hal almaya başlamıştır. Lina ve martin gizli bir kamera ile izlenselerde farkında değillerdir. İnternet üzerinden yayınlanan bir filme konu olduklarını bilmemektedirler.




















Bahçemdeki Ateş Böcekleri film izle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008
Yönetmen : Dennis Lee
Senaryo : Dennis Lee , Robert Frost (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Daniel Moder
Müzik : Javier Navarrete
Yapım : 2008, ABD , 99 dk.
Oyuncular:Julia Roberts (Lisa Waechter) , Ryan Reynolds (Michael Waechter) , Willem Dafoe (Charles Waechter) , Emily Watson (Jane Lawrence) , Carrie-Anne Moss (Kelly Hanson)
Weachter ailesinin duygusal hayatı ve film yönetmeninin başından geçen yaşanmış bir hikayeyi konu alıyor filmimiz.Weachter ailesinin başlarına gelen garip bir olay sonrası hayatları allak bullak olmuştur. Yönetmenliğini Denis Lee’nin üstlendiği filmde Carrie-Anne Moss Julia Roberts gibi ünlü isimleri görüyoruz.