23 Şubat 2010 Salı

Step Up 2 Sokak Dansı film izle

Puanı:7.7/10
imdb notu:5.5/10
Yapım:2007 ABD
Tür:Dans, Dram, Gençlik, Müzikal, Romantik
Yönetmen:John Chu
Süre:1 saat 38 dakika.
Başrollerde:Briana Evigan ,Robert Hoffman ,Adam G. Sevani ,Cassie Ventura ,Danielle Polanco ,Christopher Scott.
En iyi dans filmlerinden olan Step Up‘ın ikinci filmi Step Up 2 Sokak Dansı filmi. Konusu klişe olsada dansları ve oyuncuları ile kaliteli bir film. Serinin bu filminde koreografiler süperdi. Sokak dansçılarının muhteşem gösterisi ve hırçın kızımız Andie (Briana Evigan) ile Chase (Robert Hoffman)’nın müthiş dansları. Serinin takipçilerinede bir müjde verelim 3. film bu yıl çıkıyor.


 












Dehşet Sokağı The Amityville Horror film izle

Bizdeki Puanı:6.4/10
imdb rating:5.8/10
Yapım:2005 ABD
Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Tarih
Yönetmen:Andrew Douglas
Süre:1 saat 30 dakika.
Başrollerdeki Oyuncularımız:Ryan Reynolds, Melissa George, Rachel Nichols, Chloe Moretz, Jimmy Bennett.
Korku ve gerilim filmi arayanlara önerebileceğimiz filmler arasına girmeyi başran bir film. Bir aile hayatlarını sürdürmek için bir ev satın alırlar. Hayallerinde ki evi bulduklarını sanan aileyi evin gizli güçleri dehşet dolu anlar yaşatacaktır. Komedi filmlerinden hatırladığımız Ryan Reynolds‘u korku filminde görmek gerçekten ilginçti. Filmi gerçek bir hikayeden almışlar. Eski usül bir korku filmi olsada sıkılmadan izleyebileceğinize emin olabilirsiniz.








İki Babalık – Old Dogs film izle

IMDB Puanı: Film henüz vizyona girmemiş.
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aile , Komedi
Gösterim Tarihi: 09 Nisan 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Robin Williams , John Travolta , Justin Long , Matt Dillon , Seth Green
Yönetmen: Walt Becker
Senaryo: David Weissman , David Diamond
Yapımcı: Robert L. Levy , Peter Abrams , Andrew Panay
Görüntü Yönetmeni: Jeffrey L. Kimball
Görüntü Yönetmeni: John Debney
Dağıtım: UIP Filmcilik
Süre: 1 saat 28 dk
Altı yaşında tek yumurta ikizi çocuğu olan ve eşinden boşanmış olan bir baba (Robin Williams) zampara ruhlu iş ortağı (John Travolta) bu iki çocuğun bakımını iki hafta boyunca üstlenmek zorunda kalınca bu durumu en kolay nasıl atlatırız diye kendilerine sormaktadırlar . Çözüm olarakta bir yaz kampına ikizlerle birlikte katılmayı kararlaştırmışlardır. Yaz kampının yöneticisi Barry (Matt Dillon) ikiz çocuklarla birlikte kampa gelen adamların (Williams ile Travolta) nın eşcinsel iki sevgili olduğunu ve ikizleri de evlatlık aldıklarını düşünür. Bu sebeple onlara ön yargılı davranmaktadır. Usta oyunculukları ile göz dolduran Travolta ve Williams yine harika bir film e imza atmışlardır.Komedi ve Aile tarzındaki bu filmi beğenerek izleyeceğinizi ümit ediyoruz.


Under the Mountain film izle

IMDB : 6,8
Yapım: 2009 ~ YeniZelanda
Tür: Fantastik , Macera
Oyuncular: Sam Neill , Allan Smith , Chelsea Mcewan-miller , Gareth Reeves , Leon Wadham
Yönetmen: Jonathan King
Senaryo: Matthew Grainger , Jonathan King
Senaryo (Kitap): Maurice Gee
Yapımcı: Richard Fletcher , Jonathan King , Matthew Grainger
Görüntü Yönetmeni: Richard Bluck
Görüntü Yönetmeni: Victoria Kelly
Auckland volkanlarının derinliklerinde gizlenmiş karanlık ve gizli güçlere karşı ikiz gençlerin kıyasıya zorlu savaşını anlatmaktadır.




Asla Vazgeçme film izle

Yapım:2009 ~ ABD Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Bill Duke
Senaryo:Brian Bird
Senaryo (Kitap):T.d. Jakes
Yapımcı:Clint Culpepper, Aaron Norris, Curtis Wallace, T.d. Jakes
Görüntü Yönetmeni:Geary Mcleod
Müzik:Kurt Farquhar
Süre:1 saat 39 dk
Gerçek aşkı yakalamak hiçte kolay bir mesele değildir. Bunu bir de Dave ve Clarice ten dinleyelim. Uzun seneler süren bir evlilik yaptıktan sonra , artık sevgiye dair bir çok teste tabi olmuşlardır. Clarice’in bir süre kendini kotu hissedip içine kapanmasına neden olan bir trafik kazasının ardından , çift maddi problemler yaşamakta ve aşk larına tehdit oluşturan bir cok duygusal saplantılarlar başa çıkmak zorundadır. Romantik ve Dram kategorisine yerleştirdiğimiz film güzel bir senaryo içermesiyle gayet zevk verektir. İyi seyirler.



Screamers The Hunting film izle

Yapım:2009 ~ ABD, Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen:Sheldon Wilson
Senaryo:Miguel Tejada-flores, Tom Berry
Senaryo (Kitap):Philip K. Dick
Yapımcı:Paul Pope, Stefan Wodoslawsky
Görüntü Yönetmeni:John P. Tarver
Müzik:Benoit Grey
Süre:1 saat 30 dk
Screamers isminde bir ölüm makinesi olan robotların sirius 6b’deki tüm insan ırkını ortadan kaldırmasından bu yana tam on üç sene geçmiştir. Ancak kaynağı belirsiz bir sinyal, kurtarma ekibini bu terkedilmiş olan gezegende sağ kalan insanları kurtarmak için bir araya gelmesini sağlamıştır. Acaba uzun süreden beri hiç kimsenin ayak basmadığı gezegen de hiç sağ kalan olmusmudur? öte yandan robotlar insan ırkını tamamen yok etmek amacındamıdır bilinmez.
Gerçekten güzel bir bilim kurgu filmi olmuştur herkesin izlemesini tavsiye ediyoruz.



Hayalet Yarışcı Phantom Racer film izle

Yapım:2009 ~ ABD, Kanada
Tür:Aksiyon, Korku
Yönetmen:Terry Ingram
Senaryo:Keith Shaw, Jason Bourque
Yapımcı:Christopher Hatton, Greg Evigan, Shannon Mca’nulty
Görüntü Yönetmeni:Michael Balfry
Müzik:Paul Michael Thomas, John Sereda
Gösterim Tarihi: 22 Ağustos 2009 (ABD)
J.J Sawyer ve Cliff profesyonel iki yarışçıdır. Yarış esnasında bir kaza geçirirler ve Cliff hayatını kaybeder. Cliff hayatını kaybettikten sonra ruhu onun arabasına yerleşir. Arabayı tekrar eski haline getiren tamirci ise aslında bir ölüm makinesi yarattığının farkında bile değildir.Cliff ise kendisini öldürdüğüne inandığı J.J Sawyer’ın peşine düşer ve dehşet verici cinayetler işlemeye başlar



Hannah Montana film izle

Tür : Komedi / Müzik
Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2009
Yönetmen : Peter Chelsom
Senaryo : Daniel Berendsen
Görüntü Yönetmeni : David Hennings
Müzik : John Debney
Yapım : 2009, ABD , 102 dk.
Oyuncular:Miley Cyrus (Hannah Montana / Miley Stewart) , Billy Ray Cyrus (Robby Ray Stewart) , Emily Osment (Lilly Truscott / Lola Luftnagle) , Jason Earles (Jackson Stewart) , Mitchel Musso (Oliver Oken / Mike Standley III) , Moises Arias (Rico),
Miley Stewart, gizli bir pop-star olup okul ve arkadaşları arasında bir denge kurmak için çaba göstermektedir. Fakat hızla daha populer olmakta ve şöhreti her geçen gün artmaktadır. Durum böyle olunca artık herşeyi oluruna bırakır ve hayatına müdahele etmekten vazgeçer. Bunun üstüne babası , gerçeklerle yüzleşmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki malikanesine çağırır. O dakikadan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği kadar eğlence , kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.




Dövüş Fighting film izle

Tür : Dram / Aksiyon
Yaş Sınırı : 13+
Yönetmen : Dito Montiel
Senaryo : Dito Montiel , Robert Munic
Görüntü Yönetmeni : Stefan Czapsky
Müzik : Jonathan Elias , David Wittman
Yapım : 2009, ABD , 105 dk.
Oyuncular: Channing Tatum (Shawn MacArthur) , Terrence Howard (Harvey Boarden) , Zulay Henao (Zulay Valez) , Michael Rivera (Ajax) , Flaco Navaja (Ray Ray) , Peter Anthony Tambakis (Z)
Shawn MacArthur ufak kasabasından çıkarak New York’a herhangi bir güvencesi olmadan gelmiştir. Sokak ta satıcılık yaparak hayat mücadelesi vermektedir işte tam bu sırada karşısına isteklerine sahip olma şansı çıkmıştır. Çok eski bir sokak dövüşleri antrenörü olan Harvey Borden , Shawn’a yasal olmayan bu yeraltı dövüşlerine katılma şansı vermiştir. Böylece çok iyi paralar kazanacaktır. Shawn bu teklifi kabul eder ve kısa zamanda bi çok başarı elde edip şöhret ve para elde eder. Fakat bu karanlık dünyada yaşananlar ona hayatındaki en büyük kavganın içerisine sürükleyecektir. Baştan sona çeşitli aksiyon sahneleri ile film bu kategoride gerçektende iyi bir yer edinmeye hak kazanmıştır




Overheard Film izle

-Overheard / Qie ting feng yun 2009 Hong Kong / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen:Felix Chong, Siu Fai Mak
Senaryo:Felix Chong, Siu Fai Mak
Görüntü Yönetmeni:Anthony Pun
Müzik:Kwong Wing Chan
Süre:1 saat 40 dk
Uzakdoğu sinemasının aksiyon-dram dalında sürükleyici bir örneği olan Qie ting feng yun (Overheard) filminde konu, 3 kişilik ekip olan bir sivil polis takımının şehirde finansal suç işleyen bir çeteyi gözetim altına alması ve harekete geçmek için uygun zamanı beklemesi şeklinde ilerliyor. IMDB yorumlarına göre izlenebilecek kalitede bir film gibi görünüyor. Ancak filmin isminin neden İngilizce’ye Overheard (Kulak Misafiri) olarak çevrildiğini bulamadık. Sizlere şimdiden iyi seyirler diyoruz ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

Şehrin Azizleri 2 Film izle

-Şehrin Azizleri 2 / The Boondock Saints II 2009 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-

IMDB Puanı: 7.3/10
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Polisiye, Suç
Yönetmen:Troy Duffy
Senaryo:Troy Duffy, Taylor Duffy
Yapımcı:Don Carmody, Chris Brinker
Görüntü Yönetmeni:Miroslaw Baszak
Müzik:Jeff Danna
Süre:1 saat 27 dk
Gösterim Tarihi: 30 Ekim 2009 (ABD)
Oyuncular: Julie Benz, Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly
MacManus kardeşler ilk filmde olduğu gibi, ancak içlerinden birisi eksik olarak (tabi onun yerine yardımcısı var) yine düzeni sağlama ve öç alma peşindeler. İrlanda’da babaları ile birlikte yaşamakta iken, aldıkları bir haberle yıkılan kardeşler;  çok sevdikleri ve saydıkları azizin, gangsterler tarafından öldürülmesiyle Boston kentine geri dönmek zorunda kalırlar. Şimdi sırada hem isimlerinin kirletilmesini engellemek hem de azizin intikamını almak vardır.
1. filme göre elbette eksik kalan yanları olmuş, ancak yine de tüm başarı ve sürükleyicilik aynı hızda devam ediyor. Türkiye’de vizyona girmeyeceği kesinleşmiş ama DVD’sinin yakın zamanda çıkabileceği belirtiliyor. Kimi yerlerde (özellikle 3.adam devreye girince) eğlenceli sahneler de sunan Şehrin Azizleri 2 – The Boondock Saints 2