9 Mart 2010 Salı

Göz The Eye film izle

Tür : Gerilim – Korku – Dram
Gösterim Tarihi : 29 Subat 2008
Yönetmen : David Moreau, Xavier Palud
Senaryo : Sebastian Gutierrez, Jo Jo Yuet-Chun Hui
Görüntü Yönetmeni : Jeff Jur
Müzik : Marco Beltrami
Kurgu : Patrick Lussier
Yapim : 2008 – ABD
Süre : 97 dk.
Dagitimci : Warner Bros.
Resmi Web Sitesi : www.theeyethefilm.com
Oyuncular:Jessica Alba (Sydney Wells), Parker Posey (Helen Wells), Alessandro Nivola (Dr. Paul Faulkner), Rachel Ticotin (Rosa Martinez), Chloe Moretz (Alicia Millstone), Tamlyn Tomita (Bayan Cheung)
Sydney Wells Los Angeles’lı bir viyolonisttir. Kötü anılarla dolu bir çocukluk geçirniş ve kör olmuştur hayatı boyunca çaba göstermiş ve sonunda çifte kornea nakli yapılarak tekrar gözlerine kavuşmayı başarmıştır.Fakat Sydney çeşitli korkunç nesneler görmeye başlamıştır bunlar ameliyatın yan etkisimi yoksa zihninde olan şeylermi yada korkutucu derecede gerçekçimi belli değildir.









Aynalar film izle

Tür : Gerilim – Korku
Gösterim Tarihi : 22 Agustos 2008
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : Javier Navarrete
Kurgu : Baxter
Yapim : 2008 – ABD
Süre : 110 dk.
Dagitimci : Tiglon Film
Resmi Web Sitesi : www.mirrorsmovie.com
Oyuncular:Kiefer Sutherland (Ben Carson), Paula Patton (Amy Carson), Cameron Boyce (Michael Carson), Erica Gluck (Daisy Carson), Amy Smart (Angela Carson), Mary Beth Peil (Anna Esseker), John Shrapnel (Lorenzo Sapelli)
Eski polis olan Ben Carson bir mağazada geceleri bekçilik yapmaktadır. Bu mağaza bi kaç yıl önce tamamen yanmış ve geriye bi kaç ayna kalmıştır. O aynalar hala mağzadadır ve aynalarda bulunan kötü ruha karşı ailesini savunmak zorundadır. Yüksek Tansiyon gibi yasaklı filmlerin yönetmeni olan Alexandre Aja nın bu filminde gerilim ve korku dolu sahneler yaşayacaksınız.









Ken Park film izle

Tür : Macera / Dram
Yönetmen : Larry Clark Edward Lachman
Senaryo : Larry Clark , Harmony Korine
Görüntü Yönetmeni : Larry Clark , Edward Lachman
Yapım : 2002, ABD / Hollanda / Fransa , 96 dk.
Oyuncular:James Ransone (Tate) , Tiffany Limos (Peaches) , Stephen Jasso (Claude) , James Bullard (Shawn) , Mike Apaletegui (Curtis) , Adam Chubbuck (Ken Park)
Kids filmiyle beğeni kazanan yönetmen Larry Clark , benzer temaları ele alarak çekmiş olduğu Bully’ nin ardından Ken Park filmi ile gençlerin karşısına tekrar çıkıyor. Clark filmi Edward Lachman ile birlikte ortaklaşa çekmiş , konuyu ise kaliforniyalı kaykaylı gençlere yöneltmiştir. Asıl tema ise onların aileleri ile olan ilişkileridir. Ken Park aile ilişkilerini saptırmadan anlattığı için şok edici bir yapım olarak önümüze cıkıyor.







2012 film izle

Sinemalar.com Puanı:8.8/10
Yapım:2009 ABD, Kanada
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen ,Senaryo ve Yapımcı:Roland Emmerich
Süre:2 saat 22 dakika.
Gösterim Tarihi:13 Kasım 2009 (Ülkemizde)
Başrol Oyuncuları:John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover, Thandie Newton, Woody Harrelson.
Yılın en çok ilgi çeken filmi özellikle ülkemizde çok reklamı yapıldı. Uluslar arası film oteritelerince altı küsur puan alırken ülkemizde dokuz puana kadar ulaşmış durumda. Sinemalar.com’da en iyi 50 film arasında 49. sırada olduğununda altını çizelim. Filmin konusunu afişinden ve isminden belli olsada biraz bahsedelim bazı kehanetçilere göre 2012 yılında kıyametin kopacağı ve insanlığın sona ereceğinden görüşünü öne sürerler. Filmimizde bundan esinlenerek 2012 kıyamet filmini yapmışlar.











Possession film izle

IMDB : 6,9
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Romantik
Yönetmen: Simon Sandquist , Joel Bergvall
Senaryo: Michael Petroni
Yapımcı: Bob Yari , Roy Lee , Doug Davison
Görüntü Yönetmeni: Gregory Middleton
Görüntü Yönetmeni: Christian Sandquist , Andreas Alfredsson
Filmin Websitesi: http://www.possessionmovie.com
Süre: 1 saat 26 dk
OYUNCULAR Sarah Michelle Gellar , Lee Pace , Michael Landes , William B. Davis , Chelah Horsdal
Gizemli bir aşk hikayesini konu alan filmde Jessica ile Ryan nın mutlu bir evlilikleri vardır fakat Ryan’ın kardeşi Roman serseri den başka bişey değildir onların sürekli huzurlarını bozmaktadır. Ryan ve Roman bir kaza sonrası komaya girmişlerdir. İki kardeşten önce Roman uyanır ve abisiyle ruhlarının değiştiğini söyler Jessica için kaos başlamıştır