22 Şubat 2010 Pazartesi

Tabanca – Revolver Film izle

-Tabanca / Revolver 2005 Fransa,İngiltere / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı:6.2/10
Tür:Dram, Gerilim,Psikolojik,Suç,Gizem
Yönetmen:Guy Ritchie
Senaryo:Luc Besson, Guy Ritchie
Yapımcı:Virginie Silla
Görüntü Yönetmeni:Tim Maurice-Jones
Müzik:Nathaniel Mechaly
Süre:1 saat 55 dk
Oyuncular: Jason Statham, Ray Liotta, Mark Strong, André Benjamin
Suç ve gerilim filmlerinin son dönemlerdeki en başarılı oyuncularından Jason Statham yine başrolde ve bu sefer ilginç bir filmle karşımızda .. 2008 yılında ülkemizde gösterime giren ve Jake Green isimli bir kumarbazın canlandırıldığı bu filmin konusu şu şekilde ilerliyor:
Jake, kardeşinin ailesini kurtarmak için istemediği halde kumar oynamış ve çıkan olaylar sonucunda 7 yıl hapse mahkum olmuştur. Hapisteyken, 2 kumar ustası dolandırıcıyla aynı hücreye düşen Jake, hapishane hayatı boyunca onlardan yeni teknikler öğrenmiş, sürekli kitap okuyup kendisine yapılan haksızlığın intikamını almak için gün saymıştır. Artık kumar masasında, karşısında kimsenin duramayacağı birisi haline gelir ve intikam günleri başlar ..
Karışık bir kurguya sahip olan film, psikolojik bir tür olarak da değerlendiriliyor. Sürprizler ve anlaşılması zor anlarla dolu bu yapımı







Aklı Havada Filmini izle – Up In The Air

-Aklı Havada / Up In The Air 2009 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:8.0/10
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Jason Reitman
Senaryo:Jason Reitman, Sheldon Turner
Senaryo (Kitap):Walter Kirn
Yapımcı:Jason Reitman, Ivan Reitman, Jeff Clifford, Daniel Dubiecki
Görüntü Yönetmeni:Eric Steelberg
Müzik:Rolfe Kent
Süre:1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 15 Ocak 2010 (Türkiye)
Oyuncular:George Clooney, Anna Kendrick, Vera Farmiga, J.K. Simmons, Zach Galifianakis
Ryan Bingham (George Clooney), bir şirket için düşük maaşlı ancak bol bol şehirlerarası yolculuk yapan bir mesleğe sahiptir. İşini sevmekte ve biriktirdiği mil (uçak bileti için yolculuk puanı) puanlarıyla yeni bir seyahate çıkma planları yapmaktadır. 5 milyon mil puana ulaşmak üzereyken ve kendi gibi seyahat tutkunu bir kadınla tanışmışken, çalıştığı şirket masrafları kısmaya karar verir seyahatlerde kısıtlamalara gider. Ryan da bu mücadelede daha çok çalışmak ve garip bir mücadeleye girişmek zorunda kalır. Amacı, yeni işler peşinde koşturmak ve bu ekonomik bunalımdan çevresinin ve yakınlarının desteğiyle çıkmaya çalışmaktır.
Ekonomik krizin kendini hissettirdiği Amerikan iş yaşamında, zorluklarla mücadelenin ne gibi yollarla sağlanabileceğini aktarmaya çalışan ve bunu yaparken de eğlenceli bir dramatizm sunan Aklı Havada filmi bu sene Oscar adayı olarak gösterilen filmlerden birisi. George Clooney de yine aday gösterilen aktörlerden birisi oldu bu filmle beraber. Son yıllardaki Oscarlık filmlerin daha çok, toplumsal yaşam üzerine kurgulanmış yapımlardan çıktığını görüyoruz ve bu film de onlardan birisi. Ödülü alır mı bekleyip göreceğiz. Şimdilik herkese iyi seyirler diyoruz ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

Dead Snow Film izle

-Dead Snow 2009 Norveç / Türkçe Altyazılı-

IMDB Puanı: 6.6/10
Tür:Gerilim,Korku,Komedi
Yönetmen:Tommy Wirkola
Senaryo:Tommy Wirkola, Stig Frode Henriksen
Yapımcı:Terje Stroemstad, Tomas Evjen
Görüntü Yönetmeni:Matthew Weston
Müzik:Christin Wibe
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular: Jenny Skavlan, Ane Dahl Torp, Charlotte Frogner, Jeppe Laursen
Zombiler bu sefer Nazi kuvvetleri olarak karşımızı çıkıyor.. Bir grup tıp öğrencisinin tatillerini geçirmek için dağ evine gitmesi ve orada bulunan esrarengiz bir adamın, yörenin tarihiyle ilgili çarpıcı gerçekleri anlatmasıyla başlayan gerilim; bu hikayenin doğruluğunun anlaşılması ve gerçekten o dönemlerde Nazi askerlerinin halkla çarpışarak öldürülmesi sonucu Zombi olarak yeniden canlanmalarını ele alıyor.. Ve bu canlanma kimi yerlerde dalga geçilerek, eğlenceli bir şekilde aktarılmış. Bu bakımdan komedi unsurları da içeren bir film. Filmi izledikten yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz.

Kan ve Kemik – Blood and Bone Film izle

Kan ve Kemik – Blood and Bone – Türkçe Altyazı
Aksiyon, Dram
Bu film ABD yapımı olup Ben Ramsey isimli yönetmen tarafından hayata geçirilmiştir. konusu hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse ebedi hayata göç eden arkadaşının sözünü yerine getirmeye çalışan kişinin Los Angelesda ki bilindik kavga sporlarına katılmasını konu alan bir sinema filmidir.

Siren X Film izle

Siren X – 2009 – Türkçe Altyazı
Erotik, Korku
Hideo Jojo tarafından hayata geçirilmiş olan bu sinema filmi japonya yapımı 2009 yılı filmidir. olaylar bir açık hava tiyatrosunda gelişmektedir. biz erkeklerin başını döndürmek için birçok güzel lolita kullanılmıştır. bu lolitalar erkeklerin cinsel isteklerine gereken cevabı vereceklerdir. ama sonu çok kötü olacaktır.

Metres Film izle

Erotik
filmi kısaca özetlemek gerekirse adam ispanyol fahişesi ile evleniyor. ve etrafın dedikoduları bitmek tükenmek bilmiyor. tabi adamın zayıf noktası halk tarafından biliniyor. öyleki adam çılgın bir 10 seneyi bu fahişe ile geride bırakmıştır.yönetmenliği Catherine Breillat a ait olan film erotik bir filmdir. yapımı 2007 yılı olup fransa ve italya ortak yapımı sinema filmidir.

Bir Kadının Sex Günlüğü Film izle

Bir Kadının Sex Günlüğü – 2009 – Türkçe Dublaj
Erotik
ispanya yapımı olan erotik filmin vizyona giriş tarihi 2009 yılıdır. yönetmeni Christian Molina tarafından başarılı oyuncularla çekilmiş olan film erotik film tarzı seven izleyicilerin hoşuna gidecektir. fransız bir kız çocugunun sex yaşamının kaleme alındığı filmde kızın fahişeliğe geçiş dönemi ve bu durumdan kurtulması konuya alınmıştır.

9 Songs Film izle

9 Songs – 2004 – Türkçe Altyazı
Dram, Erotik, Müzikal, Romantik
2 çılgın sevgili biri ingiliz diğeri amerikalı sene boyunca yaşadıkları deli dolu ilişkileri ve müzikleri konu alaınmış bir ingiltere filmidir. vizyon yılı 2004 olan sinema Michael Winterbottom isimli yönetmen tarafından uyarlanmıştır.

Lie With Me Film izle

Lie With Me – 2005 – +18 – Türkçe Altyazı
Erotik, Romantik
Tamara Faith Bergerin çağ atlatacak ve olumlu eleştirilere maruz kalmış romanından uyarlanmış olan benimle ol, zaman ve mekan tanımayan içgüdüsel arzuların gerçek birer aşk mehtabına dönüştüğü, herşeyden bağımsızlığını kazanmış olan leila isimli bir kadını konu almaktadır. içgüsel anlamda doymak bilmeyen çılgın kadının biridir. kanada yapımı olan film 2005 yılında vizyonda yerini almıştır.Clement Virgo tarafından yönetmenliği üstlenilmiş bir erotik sinemadır.



Lie With Me – 2005 – +18 – Türkçe Altyazı
Erotik, Romantik
Tamara Faith Bergerin çağ atlatacak ve olumlu eleştirilere maruz kalmış romanından uyarlanmış olan benimle ol, zaman ve mekan tanımayan içgüdüsel arzuların gerçek birer aşk mehtabına dönüştüğü, herşeyden bağımsızlığını kazanmış olan leila isimli bir kadını konu almaktadır. içgüsel anlamda doymak bilmeyen çılgın kadının biridir. kanada yapımı olan film 2005 yılında vizyonda yerini almıştır.Clement Virgo tarafından yönetmenliği üstlenilmiş bir erotik sinemadır.


















Sotto Falso Nome Film izle

Sotto Falso Nome – 2004 – +18 – Türkçe Altyazı
Erotik, Dram, Gerilim
sahte adlarla satışı zirveye çıkan romanların yazarı, Daniel Boltanski, seksi eşi Nicoletta ve evliliğe adım atmaya hazırlanan üvey oğlu Fabrizio ile Cenevre taraflarındaki bir göl kenarında huzurlu bir yaşam ssürmektedirler.
üvey evlatlığının vereceği düşün için yatla Capriye yola çıkan Daniel, seyir halinde çok kışkırtıcı bir kadınla tanışır ve sabahı onun kucağında eder. hemen sabahına bir süpriz onu bekler durumdadır. kucağında sabahladığı fahişe oğlunun evleneceği kızdır. fakat adam artık lilanın tadını almış ondan vazgecememektedir. varmı böyle şey şakamı bu diyebilirsiniz ama oluyor işde filmdir inanmayın kendinizi kaptırmayın. gösterim yılı 2006 yılı olan film basarılı oyuncularla çekilmiştir.Roberto Ando tarafından kaliteye döndürülmüştür.