11 Temmuz 2010 Pazar

bilgisayar tamir ederken uyuyan çocuk ilginç video

elektirikli çoçuk vuçudunda elektirik var















Siyam Balığı Rumble Fish film izle

IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:1983 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Polisiye
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Oyuncular : Nicholas Cage,Laurence Fishburn,Micky Rourke, Diana Lane,Matt Dillon
Senaryo:S.e. Hinton
Yapımcı:Francis Ford Coppola, Fred Ross, Doug Claybourne
Görüntü Yönetmeni:Stephen H. Burum
Müzik:Stewart Copeland
Süre:1 saat 34 dk
Gösterim Tarihi: 11 Kasım 1986 (Türkiye)
Tüm zamanını bir bilardo salonunda harcayan Rusty James ismindeki bir genç yıllarca abisi Motorcycle Boy’un kaliforniyadaki sürgün hayatından dönmesini beklemektedir. Çete savaşlarının karizmatik karakteri Motorcycle , Rusty nin her zaman örnek aldığı birisi olmuştur. Motorcycle dönmüştür fakat Rusty nin umduğu gibi bir dönüş değildir bu çete savaşları devri artık sona ermiş dünya artık değişmeye başlamış kendi içlerinde ise farklılıklar yaşayan iki kardeşten Motorcycle bunu farketsede Rusty için daha baya bi zaman geçmesi gerekecektir.1983 yapımı filmimiz Siyam Balığı klasikler arasında yerini uzun zaman önce almıştır. İyi seyirler dileriz










Benimle Kal Stand By Me film izle

IMDB Puanı:8.2/10
Yapım:1986 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Rob Reiner
Senaryo:Bruce A. Evans, Raynold Gideon
Senaryo (Kitap):Stephen King
Yapımcı:Bruce A. Evans, Raynold Gideon, Andrew Scheinman
Görüntü Yönetmeni:Thomas Del Ruth
Müzik:Jack Nitzsche
Süre:1 saat 25 dk
Stand By Me orjinal ismindeki flm aslında gerilim ve korku romanlarının ünlü yazarı olan Stephen King‘in The Body isimli romanından beyazperde ye uyarlanmıştır. King hikayeyi kendi çocukluğundanda birşeyler katarak kaleme almıştır. 1950 li yıllarda geçen filmde daha yeni ergen çağa adım atmış dört gencin Oregon ismindeki ormanda bir çocuğa ait cesedi arama çabalarını anlatıyor. Arama çalışmaları sırasında çocuklar birbirlerine dahada ısınarak, kendileri hakkında bilinmeyen bir çok şeyide açığa çıkaraktır. Fakat en büyük sorunları kasabanın serserileridir. Bakalım başarılı olabilecekler mi?







Misconceptions film izle

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Ron Satlof
Senaryo:ıra Pearlstein, Ron Satlof
Yapımcı:Ed Arenas, Steven J. Brown, J. A. Bremont
Görüntü Yönetmeni:Curtis Graham
Müzik:Michael A. Levine
Süre:1 saat 35 dk
Gösterim Tarihi:06 Ağustos 2009 (ABD)
Amerikan kültürüne mensup bir havalı birisi ve bir taşıyıcı annenin hüzün dolu hikayesini konu alan film dram ve komedi unsurlarını içermesi ile bu kategoriden hoşlananlar için çok iyi bir seçimdir.














Red Sonja film izle

Yapım:1985 ~ ABD, Hollanda
Tür:Aksiyon, Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen:Richard Fleischer
Senaryo:Clive Exton
Görüntü Yönetmeni:Giuseppe Rotunno
Müzik:Ennio Morricone
Süre:1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 03 Temmuz 1985 (Türkiye)
Gedrun ismindeki kötü bir kraliçenin mistik güçlere sahip olma adına bu yolda önüne çıkan herşeyi öldürmekte ve istediğine sahip olmak istemektedir. Amacına ulaştığında ise ailesini katlettiği Sonja yı bırakmıştır arkasında. Tanrıçalardan bi tanesi Sonja ya görünerek ona özel güçler verecek ve Sonja da hem intikam için hemde tılsımı geri almak için Gedrun kraliçesinin karşısına çıkacaktır. Yolda Kalidor isminde bir savaşçı daha bir cocuk olan prens Tarn ve onun koruması Sonja ya yardım edecektir bakalım kahramanlarımız amaçlarına ulaşabilecekler mi?











Bruce Almighty film izle

Tür : Komedi / Fantastik
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2003
Yönetmen : Tom Shadyac
Senaryo : Steve Koren , Mark O’Keefe , Steve Oedekerk
Görüntü Yönetmeni : Dean Semler
Müzik : John Debney
Yapım : 2003, ABD , 101 dk.
Oyuncular:Jim Carrey (Bruce Nolan) , Morgan Freeman (Tanrı) , Jennifer Aniston (Grace Connelly) , Philip Baker Hall (Jack Keller) , Catherine Bell (Susan Ortega) , Lisa Ann Walter (Debbie) , Steven Carell (Evan Baxter) , Nora Dunn (Ally Loman)
Bruce Nolan isminde bir tv muhabiri güzel bir kız arkadaşı ve sürekli göz önünde olan ünlü bir muhabir olması sebebi ile mutlu bir hayat sürüyordur bir gün herşey çığırından çıkar o kadar kötü bir gün geçirmiştirki Tanrı’ya şikayete başlar. Bu şikayetlerden sonra birbirinden ilginç olaylar olmaya başlar. Tanrı ise insan şeklini alarak Bruce ismindeki kuluna oyun oynamak için dünyaya iner. Muhabire kendi güçlerini verecek ve ona aslında Tanrı olmanın ne kadar da zor bir iş olduğunu anlatmaya çalışacaktır. Hayatından ve hayatındaki olaylardan Tanrı’yı suçlayan Nolan hayatında bir daha unutamayacağı bir tecrübe yaşayacaktır.Komedisinemasının devlerinden birisi olan Tom Shadyac, favori oyuncusu Jim Carrey‘i de yanına alarak ilginç sayılabilecek bir filme imza atmıştır. Yapım vizyondayken iyi bir gişe hasılatı da elde etmiştir bunuda belirtelim. İzlemek için vakit kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz.



















Eyvah Eyvah izle (2010) CamRip - Ata Demirer


Yapım : 2010 ~ Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Hakan Algül
Senaryo : Ata Demirer
Yapımcı : Yılmaz Erdoğan , Necati Akpınar
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış
Müzik : Fahir Atakoğlu , Serkan Çağrı
Süre : 1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi : 26 Şubat 2010 (Türkiye)

Oyuncular
Ata Demirer , Demet Akbağ , Salih Kalyon , Alican Yücesoy , Özge Borak

Filmin Konusu
Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.





PART-1


PART-2


PART-3


PART-4


PART-5