6 Mayıs 2010 Perşembe

Veba Carriers film izle





Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen:David Pastor, Àlex Pastor
Senaryo:David Pastor, Àlex Pastor
Yapımcı:Ray Angelic, Anthony Bregman
Görüntü Yönetmeni:Benoît Debie
Müzik:Peter Nashel
Filmin Websitesi:www.carriersmovie.com
Süre:1 saat 24 dk
Gösterim Tarihi:18 Eylül 2009 (Türkiye)
Gerilim türünde bir yapım olan Carriers filminde Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp ve Lou Taylor Pucci‘nin başrol oyuncuları olarak yer aldığını görüyoruz. Filmin konusu: Dünyanın bi çok bölümü etkisi altına almayı başaran kuş gribi salgını sonrasında dört arkadaşın hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.















B Planı The Back-up Plan film izle

Tür : Romantik / Komedi
Yönetmen : Alan Poul
Senaryo : Kate Angelo
Yapim : 2010, ABD , 106 dk.
Oyuncular Jennifer Lopez (Zoe) , Alex O’Loughlin (Stan) , Michaela Watkins (Mona) , Eric Christian Olsen (Clive) , Anthony Anderson (Çocuk Parki Babasi) , Noureen DeWulf (Daphne)
Zoe artık doğru kişiyi bulmak onunla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyordur. Stan onun için güçlü bir baba adayıdır. Zoe ve Stan ilişkileri süresince çok iyi anlaştıklarını farketmişlerdir. Fakat ortada bi sorun vardır Zoe hamiledir ve bunu Standan saklamaya karar vermiştir. Fakat sır saklama konusunda pekde iyi değildir.














Yasak Bölge District 9 film izle

IMDb:8,6
Tür : Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Neill Blomkamp
Senaryo : Neill Blomkamp , Terri Tatchell
Görüntü Yönetmeni : Trent Opaloch
Müzik : Clinton Shorter
Yapım : 2009, Yeni Zelanda , 112 dk.
Oyuncular Sharlto Copley (Wikus Van De Merwe) , Jason Cope ( Grey Bradnam – UKNR Chief Correspondent) , Nathalie Boltt (Sarah Livingstone – Sociologist) , Sylvaine Strike (Dr Katrina McKenzie) , Elizabeth Mkandawie (Interviewee) , John Summer (Les Feldman – MIL Engineer)
Bundan tam otuz yıl önce uzaylılar dünya ile ilk kez bağlantıya geçerler. İnsanların düşüncesi ya bi saldırı olacağı yada teknoloji alanında iyi bir ilerleme kaydedileceğidir. Fakat ikiside olmayacaktır. Aksine kendi gezegenlerinde hayatta kalan son uzaylıların dünyamıza sığınmak için gelmeleri söz konusudur. Tüm ülkeler onlar hakkında ortak bir karar almaya çalışır ve ne yapacakları konusunda tartışma yaparlar , yaratıklar sonunda Güney Afrikada bulunan District 9 adlı bir bölgeye yerleştirilmiştir. Artık, uzaylıların dünyada bulunması söz konusu değişdir çunki sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol ise Multi-National United (MNU) isminde ki şirkete verilmiştir. Bu özel şirket uzaylılara ait silahlardan yapabilirlerse çok iyi paralar kazanabilecektir. Fakat bu işte başarısız olacaklardır , nedeni ise silahların aktivasyonunu sağlayan tek şey uzaylı DNA sıdır. Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe , DNA’sını değiştirecek bir virus kapınca , insan ırkı ve uzaylılar arasında yine bir gerilim oluşacaktır. Wilkus ise insan ırkı içinde gezen en değerli varlık olmuştur. O uzaylıların teknolojisini çözecek anahtardır. Ş
imdi Wikus’un bu düşmanca ortamdan saklanması gerekecetkir bunun içinde tek bi yer vardır.

















Savaş Yöntemi film izle

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim
Yönetmen:John Carter
Senaryo:Scott Schafer, John Carter
Yapımcı:Scott Schafer, John Carter, Robert Ballentine, David Pomier, Richard Salvatore
Müzik:James Melvin
Süre:1 saat 27 dk
Amerikan ordusuna gösterilen bambaşka gerçekler oluşturulmuş olan sanal düşmanlar ve eski bir ordu mensubunun ülkesinin siyasi politikasını sorgulaması , kahraman olabilme mücadelesi ve yaratılan kötü kişilerle savaşmaya itilen kirlenmiş siyaset oyunlarına alet olan kişi ve kişilerin aksiyon dolu bir öyküsü.















Lübnan Lebanon film izle

Ekleyen:Wolfman
Yönetmen: Samuel Maoz
Tür: Dram-Savaş
Ülke: Germany,Israel,France,Lebanon
Dil: Hebrew,Arabic,French,English
Ödüller: 9 wins & 6 nominations
Oyuncular : Reymond Amsalem, Ashraf Barhom, Oshri Cohen, Yoav Donat, Michael Moshonov
Yıllardan 1982 aylardan Haziran Birinci Lübnan savaşı. Bir tankın ve paraşütçülerin düşman bölgelerine saldırıları başlamıştır. Basit gibi görünen durum aslında karmakarışıktır. Mürettebattan 4 kişi kendilerini inanamayacakları bir savaşın içerisinde bulurlar. Korku ve yaşama iç güdüsü ile hayatta kalmaya çalışan bu askerler umutsuzca bir bekleyiş içine girmişlerdir.












Survival Of The Dead film izle

Yapım:2009 ~ ABD, Kanada
Tür:Korku
Yönetmen:George A. Romero
Senaryo:George A. Romero
Yapımcı:Paula Devonshire
Görüntü Yönetmeni:Adam Swica
Müzik:Robert Carli
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular : Devon Bostick, Kathleen Munroe, Alan Van Sprang, Julian Richings, Athena Karkanis
Olaylar Kuzey Amerikada bir ada kasabasında geçiyor insalar ölümcül bir virüs yüzünden zombiye dönüşmektedir. Bu durumdan kurtulmalarının tek yolu panzehirin bulunmasıdır.














Hasat Zamanı The Reaping film izle

Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Oyuncular: Hilary Swank , Annasophia Robb , Stephen Rea , David Morrissey , Idris Elba
Süre: 1 saat 36 dk
Katherine anne ve babasının ölüm haberinden sonra hayatında açılan yaralar sebebi ile hristiyanlığa karşı inançlarını yitiren başarılı bir profesördür. Bundan sonraki hayatı de dini düşüncelerini kendi dünyası içerisinde aydınlığa kavuşturmak için çabalayacaktır. Luisiana’ın ufak bir köşesinde çözümsüz kalan ilginç olaylar ard arda gelmektedir. Bu yerde yaşananların İncil de yer aldığını farkeden Katherine, yeniden inancına dönmek yada bilimsel gerçeklik arasında tereddüt yaşar. Fakat bu olaylar bilimin açıklayamayacağı kadar karmaşıktır.















Veronika Decides to Die film izle

IMDB:6,6
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Emily Young
Senaryo:Larry Gross
Senaryo (Kitap):Paulo Coelho
Yapımcı:Jonathan Bross, Chris Hanley, Sriram Das
Görüntü Yönetmeni:Seamus Tierney
Müzik:Murray Gold
Filmin Websitesi:www.veronikadecidestodiethemovie.com
Süre:1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi: 16 Mayıs 2009 (Fransa)
Veronica 20 li yaşlarda güzel görünmek isteyen iyi kazancı olan bir işe sahip olan ortalama bir hayat standadına sahip olmak gibi gereken herşeyi elde etmiş görünen bir kadındır. Fakat bir gün intihar etmeye karar verecektir. Başarısız olur ve uyandığında bir akıl hastahanesindedir. Doktorun ona söylediği ilk şey ömrünün sonuna bir hafta kaldığıdır. Bu bir haftada akıl hastanesinde geçecektir. Hastanede geçireceği zamanlar onun için tekrar hayata tutunmasını sağlayacak doğru bildiklerini tekrar gözden geçirecek ve aşkı tekrar keşfedecektir.

















Polis film izle

IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım: 2007 ~ Türkiye
Tür: Aksiyon,Macera,Suç,Dram
Oyuncular: Özgü Namal , Haluk Bilginer , Yeşim Ceren Bozoğlu , Sermiyan Midyat , Settar Tanrıöğen
Yönetmen: Onur Ünlü
Senaryo: Onur Ünlü
Yapımcı: Onur Ünlü , Funda Alp
Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray
Görüntü Yönetmeni: Ceza , Alp Erkin Çakmak , Mehmet Erdem
Dağıtım: Medyavizyon
Süre: 1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: 16 Şubat 2007 (Türkiye)
Musa Rami meslek hayatını başarılı geçirerek zirve yapmış iyi bir polis memurudur. Hayatı son günlerde karmaşık bir hal almıştır. Kendisinden 40 yaş küçük bir üniversite öğrencisi olan Fundaya gönlünü kaptırmıştır. Ünlü bir mafya ailesi kendi ailesini tehdit ediyordur. Musa Rami’nin alacağı bir haber işleri dahada kötüleştirecek ve karıştıracaktır.