2 Mart 2010 Salı

100 Kız / 100 Girls

Yapım : 2000 – ABD
Tür : Komedi – Romantik
Yönetmen : Michael Davis
Senaryo : Michael Davis
Oyuncular : Jonathan Tucker, Jaime Pressly, Katherine Heigl, James DeBello, Larisa Oleynik, Emmanuelle Chriqui Süre : 1 saat, 34 dk.
Matthew (Jonathan Tucker) üniversite yurdunda asansörde hayatının aşkı olduğuna inandığı kıza rastlar.Ama bi sorun vardır , asansörde kızla beraberken elektrik kesilmişti.Matthew kızın yüzünü görmesede hislerine güvenip hayatının aşkı olan kızı bulduğuna inanır.Artık tek amacı vardır kızı bulmak.












Tanrıkent / City of God

Tür : Dram – Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2003
Yönetmen : Fernando Meirelles Kátia Lund
Senaryo : Bráulio Mantovani , Paulo Lins (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : César Charlone
Müzik : Ed Cortês , Antonio Pinto
Yapım : 2002 – Brezilya – Fransa – ABD – 130 dk.
Oyuncular:Matheus Nachtergaele (Sandro Cenoura) , Seu Jorge (Mane Galinha) , Alexandre Rodrigues (Buscape) , Leandro Firmino da Hora (Ze Pequeno) , Philippe Haagensen (Bene) , Johnathan Haagensen (Cabeleira) , Douglas Silva (Dadinho)

Tanrıkent olarak bilinen yerde gücü ve kavganın hikayesi anlatılıyor.Tanrıkent’in 60 yıllardan itibaren ki hikayesi anlatılıyor. Arka sokaklarda yaşayan iki arkadaşın hikayesini takip etmeye başlarız. Kendilerine farklı yollar seçen çocukların gözünden Tanrıkent’in yokedici gelişimine tanıklık ederiz…
Tanrıkent / City of God Fragmanı:




Flores Negras

Yapım:2009 – Almanya – Avusturya – İspanya
Tür:Gerilim
Yönetmen:David Carreras
Senaryo:Luis Marías, David Carreras, Juan María Ruiz Córdoba, Wolfgang Kirchner
Senaryo (Kitap):Daniel Vázquez Sallés
Yapımcı:Alexander Von Hohenthal
Görüntü Yönetmeni:Néstor Calvo
Müzik:Óscar Maceda
Michael casusluk yapmaktadır ve başarılı olamayınca işini bırakmak zorunda kalıyor.Helena ise bir olaydan dolayı Michael den yarddım ister ve Barcelona sokaklarında kovalamaca başlar.
Flores Negras Fragmanı:



Aşk Dedektifi / Watching The Detectives

Tür : Komedi – Romantik
Yönetmen : Paul Soter
Senaryo : Paul Soter
Yapım : 2007 – ABD – 90 dk.
Vizyon Tarihi : 18 Nisan 2008
Oyuncular:Jason Sudeikis (Jonathan) , Michael Panes (Lucien) , Callie Thorne (Marcia) , Michael Yurchak (Buddy) , Heather Burns (Denise)
Neil (Cillian Murphy) bir film tutkunu ve aynı zamanda video dükkanına sahip biridir.Neil kendiyle barışık ve hayatını bir film olduğu inancıyla yaşamaktan keyif alıyor.Violet (Lucy Liu) tanıdıktan sonra hayatı tehlikeli bir hal alır ve dünyası komple değişir.Neil kendini kaybeder ve hayatı gerçek dünya ile film dünyası arasında bulanıklaşır.Neil için artık filmlerdeki gibi hayatının sürekli bir maceraya dönüşmesinin vakti gelmiştir.




Pardon! Seni Seviyorum / Sorry If I Love You

Tür : Romantik
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Federico Moccia
Senaryo : Luca Infascelli , Chiara Barzini , Federico Moccia (Kitap)
Yapım : 2008 – İtalya
Oyuncular:Raoul Bova (Alex) , Michela Quattrociocche (Niki) , Riccardo Sardonè ( Marcello Santi) , Francesca Antonelli (Susanna) , Francesco Apolloni (Pietro) , Cecilia Dazzi (Simona)
İtalyan aşk filmi olan filmde Alex 30 lu yaşlarında yeni bir ilişkiden çıkmış ve işi için çok mücadele ettiği bir dönemdedir.Bir sabah işe giderken motosikletiyle Niki’ye çarpar ve ilk görüşte aşık olur.





Scusa ma ti chiamo amore

Niki | MySpace Video