23 Mart 2010 Salı

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

Hergün gücünü yükselten Voldemort, Büyü Bakanlığı ve Hogwarts‘ta hakimiyeti ele almıştır. Harry, Ron ve Hermione birlikte Dumbledore’un yarım bıraktığı işi halletmeye ve kalan ölüm yadigarlarını (hortkuluk Türkçe kitapta) bulupKaranlık Lord‘un yenmenin yolunu aramaya karar verirler. Ancak her şey yolunda gitse bile çok az umutları vardır.. Part 1 olarak ayrılmasının sebebi serinin uzun süreceği anlamına geliyor. Tüm yıl boyunca bir şatoda geçen kitabısinemaya uyarlamak zor olsa gerekki yönetmenleri baya uraşmışa benziyor


Gösterim tarihi: 03 Aralık 2010
Filmizle puanı: 7.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Rupert Grint, Alan Rickman
Tür: Aile, Aksiyon, Casusluk, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Gizem, Macera
Senaryo: J.K. Rowling, Steve Kloves
Yönetmen: David Yates









Green Zone – Yeşil Bölge

izlenilebilir derecede. Kitle imha silahlarını bulmak üzere görevlendirilen Roy Miller ve ekibi bubi tuzaklı bir alandan diğer bir alana geçerken askerler, ölümcül kimyevi maddelerine rastlar ve peşine düşerler. Fakat bunun yerine, görevlerinin amacını taban tabana değiştirecek bir örtbas olayı ile karşılaşırlar. Değişik amaçları olan ajanlarca çevrilmiş olan Miller, yabancı topraklardaki gizli ve sahte istihbarat bilgilerinin ışığında, zorba bir rejimin yıkılmasına ya da istikrarsız bir bölgede savaşı tırmandıracak yanıtlara ulaşmak zorundadır. Bu hararetli ve tehlikeli yerde, en zor bulunan silahın, gerçeğin kendisi olduğunu keşfeder. Rajiv Chandrasekaran kitabından uyarlanarak yapılmıştır.


Gösterim tarihi: 30 Nisan 2010
Filmizle puanı: 8.1/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Matt Damon, Greg Kinnear, Jason Isaacs, Brendan Gleeson, Amy Ryan
Tür: Aksiyon, Dram, Savaş
Senaryo: Brian Helgeland, Rajiv Chandrasekaran








Herkes mi Aldatır?

Film için yapılan müthiş bir afişte gözüktüğü gibi 2 Nisan’da ülkemizde gösterime girecektir. Filmin konusu sadece komedi içerikli olup fragmanıda oldukça güldürücü. Evli olan ve birazda tipine bakıldığında seviyesinin üstünde bir çapkınlık. Aynı zamanda zengin ve bu çapkın koca tarafından devamlı aldatılan bir kadın. Bahsettiğimiz bu iki insanın yolları farklı sebeblerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir. Konuşurlar ve ardından kendilerini o oteldeki bir odaya zor atarlar. Sabah olduğunda kadının yüzünde bir kabalık ve pişmanlık duygusu vardır erkeğin ise zahmetsiz bir çapkınlık macerasının zaferiyle evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır. Tuhaf olan bir durum ikisinide bir sürprizin beklemesi. Bu adamın karısı ve bu kadının kocası aynı otelde kalmaktadır. Birbirleri ile karşılaşmaları kaçınılmazdır. Oldukça basit bir konuya değinilen filmromantik olması sebebiyle ülkemizde ilgi çekici olabilir.


Gösterim tarihi: 02 Nisan 2010
Filmizle puanı: 3.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Asuman Dabak, Murat Akkoyunlu, Fatma Toptaş, Mine Tugay, Ragıp Savaş
Tür: Komedi
Senaryo: Alper çağlayan
Yönetmen: Kamil Aydın







Nanny McPhee: Büyük Patlama

Önümüzdeki hafta gösterime girecek olan film çocuklar için izlenebilir bir durumda olması yanı sıra ailecek izlenilebilecek seviyede. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse; Nanny McPhee bu kez kocası savaşa gitmiş genç bir annenin yardımına koşuyor. Mrs. Green iki çocuğu ile birlikte yaşamakta, kocası savaştayken ailesinin çiftliğini yürütmeye çalışmaktadır. Hem çocuklar hem de çiftlik arasında mekik dokuyan genç annenin imdadına sihirli dadı McPhee koşar. Nanny McPhee iki çocuğa sihrin ne olduğunu gösterirken, çocukların yaramaz kuzenlerine de iyi bir ders verecektir.












Veda izle

Çoğu savaşa beraber giden aynı ortamı paylaşan dostların ölüme kadar gidişi… Yönetmenliğini Zülfü Livaneli yapan aynı zamanda senaristliğini ve müzik ile ilgilenen Zülfü Livaneli bambaşka bir yönetmenlerimiz arasındadır. Atatürk‘ün hayatının geri dönüş noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikâyesi anlatılmaktadır. İnternet üzerinde çoğu firmalarda reklamı bulanan Veda filmi yüksek izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor.


















Children of Men – Son Umut

Artık klasikleşmiş bir durum olan virüs sendromu, bu filmde hamilelik üzerinden gidilmesi oldukça ilgi çekici bir durum göstermiş. Filmde son dünyaya gelen bebeğin üzerinden 19 yıl geçmesi, geleceğin önemini aşırı dozda düşürmüş. Film konusunun zamanla azınlıklardaki mülteciye bağlanması izlenme yönündende ilgi çekici bir durum. Filme başlarken biraz sıkıcı olması ve sonlarda verilen mesaj çok önemli. Filmin yönetmeni kurgu ve efektlere önem vermişe benziyor. Film verilen puanının daha üstünü hak ediyor.


Gösterim tarihi: 1 Aralık 2006
Filmizle puanı: 8.5/10
IMDB puanı: 8.1/10
Yapım: 2006
Oyuncular: Clive Owen, Michael Caine, Julianne Moore, Charlie Hunnam, Chiwetel Ejiofor
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Macera
Senaryo: Alfonso Cuarón, P.D. James, Timothy J. Sexton, David Arata, Hawk Ostby, Mark Fergus
Yönetmen: Alfonso Cuarón







Eyvah Eyvah İZLE

Gösterime girmesine günler kalan Eyvah Eyvah filmi Hakan Algülyönetmenliğinde yapılıyor. Film gülmekten çekemediklerini söyleyen Ata Demirer aynı zamanda filmin senaryosunuda yazıyor. Aynı zamanda şaşırtıcı bir durum var ki Recep ivedik 3‘ü geçiceği de söyleniyor.
Filmizle puanı: 6.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Alican Yücesoy, Bülent Şakrak
Tür: Komedi
Yönetmen: Hakan Algül













Breach – İhanet

yönetmenliğindeki film 2007 yapımıdır. Filmde Robert Hanssen (Chris Cooper) FBI’ın tüm bilgilerini korumaktır. Aslında iki özel ajanla beraber, Hanssen’nın Sovyetler Birliğine bilgi sattığını ortaya çıkarmak için gizli bir görevdedir. Ulaştıkları bilgiler göz önüne alındığında, görevleri en üst derecede gizli bir sınıftadır. O’Neil Robert’in kendini ele vermesi için güvenini kazanmaya çalışır. Yakında kendisini ve ailesini bu görevde büyük bir tehlikeye atacağının farkında değildir. Diyaloglara dayalı bir film olmasına rağmen, sabredip filmi sonuna kadar izleyenler mutlu bir şekilde ayrılacaklardır. Orta şekerli film olan İhanetfilmi izlenmeye değer bir casusluk filmi diyebiliriz.










Wall Street: Money Never Sleeps

Oliver Stone yönetmeninden bir film daha. Dünya küresel bir ekonomik krizle çalkalanmaktadır. Genç bir Wall Street yatırımcısı kötü bir durumda kalmış eski bir Wall Street uzmanıyla iki aşamalı bir görev için anlaşır. Gelmekte gözüken finansal çöküş öncesi finansal çevreleri bundan haberdar etmek ve bu genç yatırımcının akıl hocasının ölümünden kimin sorumlu olduğunu bulmak..Gösterim tarihi:23 Nisan 2010
Filmizle puanı: 5.1/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Shia LaBeouf, Michael Douglas, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Carey Mulligan
Tür: Dram
Senaryo: Oliver Stone, Stephen Schiff, Stanley Weiser, Allan Loeb
Yönetmen:Oliver Stone



The Final film izle




IMDB : 5,3
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram, Korku
Yönetmen: Joey Stewart
Senaryo: Jason Kabolati
Yapımcı: Stephanie Ferguson, Jason Kabolati
Görüntü Yönetmeni: Damon Criswell, Dave Mcfarland
Müzik: Damon Criswell
Süre: 1 saat 32 dk
Bir okulda ki öğrenciler arasıı çatışmayı konu alan filmi Joey Stewart yönetiyor.

















Yaşamak yada Ölmek film izle

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Stephen Goetsch
Senaryo: Stephen Goetsch
Yapımcı: Paul Koslo , Stephen Goetsch
Görüntü Yönetmeni: Chuck May
Görüntü Yönetmeni: William Anderson
Süre: 1 saat 23 dk
OYUNCULAR Angelica May , Ann Henson , Diego De Vargas , Gretchen Busenitz , L. Flint Esquerra
Maria terkedilmiş bir otobüs görür ve camında yardım et yazısı bulunmaktadır bunun üzerine etrafı kolaçan etmek için arabasını durdurur. O sırada birisi gelir ve Maria yı alır oradan ve bundan sonra Maria nın katille beraber yolculuğu başlar.














Dehşetin Yankıları Stir Of Echoes film izle

IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:1999 ~ ABD
Tür:Gizem, Korku
Yönetmen:David Koepp
Senaryo:David Koepp
Senaryo (Kitap):Richard Matheson
Yapımcı:Judy Hofflund, Gavin Polone, David W. Krummel
Görüntü Yönetmeni:Fred Murphy
Müzik:James Newton Howard
Süre:1 saat 33 dk
Gösterim Tarihi: 18 Mayıs 2000 (Türkiye)
Konusu:Ölmüş bir kadın ruhu mütevazi bir Chicago evinde dolaşmakta ve umutsuzca kendini duyacak birine ulaşmayı beklemektedir.















Tetikçi Trigger Man film izle





Yönetmen Ti West
Tür:Dram, Korku
Konusu.Gerçek olaylardan esinlenmiş 3 avcının yaşadıklarını anlatır.























Hayatın Tuzu film izle

Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Murat Düzgünoğlu
Senaryo:Ender Özkahraman
Dağıtım:Tiglon
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi: 04 Eylül 2009 (Türkiye)
Konusu:Bir anne ve dört çocuğu olan bir kadının hikayesidir. Onları çevreleyen yaşam koşullarını konu almaktadır ve bitlis şehride bu hikayede önemli bir rol oynamaktadır.
Medine (Güzin Çorağan), altmış yaşında dul bir kadındır. Büyüyen çocukları ise hala kendisinden kopamamıştır.Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar (Levent Ülgen) Bitlis’in tarihi baya eski olan bir camisinde imamdır. Ortanca oğlu Sırrı (Bülent Düzgünoğlu) meşhur Bitlis sigarasının üretildiği fabrikada çalışmakta ve bu hayattan kurtuluşu kendi işyerini açarak kurtulmakta bulmayı düşünür. İstanbul’da korsan cd satan hayatta kalmaya çalışan işleri ise kötü giden küçük oğlan Harun (Görkem Kanbolat) bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem (Asiye Dinçsoy) ise üniversiteyi kazanabilmek için dershaneye gidiyor ve öss ye hazırlanıyordur.













Live Animals film izle

Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Jeremy Benson
Senaryo:Mark Williams, Jeremy Benson
Yapımcı:Mark Williams, Jeremy Benson
Görüntü Yönetmeni:Ryan Parker
Müzik:Brock Manchester
Filmin Websitesi:www.liveanimalsmovie.com
Süre:1 saat 25 dk
Konusu: Köle taciri olan acımasız beyaz adam tarafından kaçırılmış olan bir grup öğrencinin özgürlüklerine kavuşabilmek verdikleri bir kararın nelere mâl olacağını hesaplamaları gerekmektedir.



















LİG TV İZLE CANLI





















Kurtlar Vadisi Pusu 97. Bölüm



Tür : Komedi / Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen:Serdar Akar
Senaryo:Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener
Yapımcı:Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Zübeyr Şaşmaz
Görüntü Yönetmeni:Selahattin Sancaklı
Müzik:Gökhan Kırdar
Süre:60dk