3 Mart 2010 Çarşamba

Güneşi Gördüm filminin tamamını ( FULL )

Güneşi Gördüm filminin tamamını ( FULL ) izlemek istiyorsanız buyrun gelin... Güneşi Gördüm Filminin adresi Burası. Boşa çaba sarfedip filmi aramayın.kaLiteLi görüntüsü ile Güneşi gördüm burda ii seyirLer.
Gunesi gordum full izle online film izle günesi gördüm .

Yönetmen
Mahsun Kırmızıgül
Senaryo
Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular
Hande Subaşı,Demet Evgar,Şerif Sezer,Yıldız Kültür,Emre Kınay,Murat Ünalmış,Altan Erkekli,Cemal Toktaş,Alper Kul,Buğra Gülsoy,Macit Sonkan,Menderes Samancılar,Yiğit Özşener,Zafer Ergin,Deniz Oral,Ali Sürmeli,Cezmi Baskın,Ümit Okur,Itır Esen,Kamil Sönmez,Cihat Tamer,Ali Tutal,Nurseli İdiz,Gülhan Tekin,Cem Aksakal ve Pelin Çalışkanoğlu… Cansu Aktay,Tuğse Gökhan,Aleyna Kala,Aslıhan Kapanşahin

Konusu Mahsun Kırmızıgül'ün 2. sinema film deneyimi olan bu filmin de BEYAZ MELEK sinema filmi kadar ilgi çekeceği bu filmde sinema gişe ve hasılatta başarılı olacağı hissiyatı uyandırıyor



 













Planet 51 filmi izle

filmin ismi:Planet 51
türü:animasyon,komedi,macera,aile,fantastik içeriginde bir film izlemektesiniz
süresi:1 saat 35 dakika
filmin Yönetmenliğini Javier Abad,Jorge Blanco ve Marcos Martà nez in yaptıgı, güzel bir çizgi
iyi seyirler
Not:film Altyazılıdır..

filmin ismi:Planet 51
türü:animasyon,komedi,macera,aile,fantastik içeriginde bir film izlemektesiniz
süresi:1 saat 35 dakika
filmin Yönetmenliğini Javier Abad,Jorge Blanco ve Marcos Martà nez in yaptıgı, güzel bir çizgi
iyi seyirler
Not:film Altyazılıdır..




Hayalet Sesler 2 White Noise 2

Yapım :2007, ABD / Kanada
Tür :Gerilim / Korku
Yönetmen :Patrick Lussier
Senaryo :Matt Venne
Oyuncular :Nathan Fillion, Katee Sackhoff
Müzik :Normand Corbeil
Süre :1 saat, 39 dk.
Gösterim Tarihi :5 Ocak 2007

Harika bir film seyretmek isteyen varmı? Hayalet Sesler filmini beyenmiş arkadaşlarıma bir sürprizim var ikinci film cok daha iyi biraz gerilimi kaybolmuş fakat seneryo neredeyse sıfırdan deyiştirilmiş ve ve cok daha değişik olmuş.oyuncular biraz vasat kacsada yinede güzel bir film.







Solstice Gün Dönümü

Tür :Dram / Gerilim / Korku
Yönetmen :Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov
Senaryo :Daniel Myrick, Ethan Erwin, Marty Musatov
Oyuncular :R. Lee Ermey, Shawn Ashmore, Tyler Hoechlin, Amanda Seyfried, Hilarie Burton, Elisabeth Harnois, Jenna Hildebrand, Lisa Arnold, Lyle Brocato, Gary Michael Smith, Cliff Johnson
Müzik :Jane Antonia Cornish
Süre :1 saat, 27 dk.

Dilimize solstice ( gündönümü ) olarak geçen, 21 haziran ve 21 aralık tarihlerinde meydana gelen yaz ve kış gündönümlerini ifade eder ’solstice’ … filmi gündönümlerine olan ilgimin etkisiyle izledim. büyük bir merak uyandırmıştı bana ama adıyla filmin konusunu ilgisiz buldum. klasik vodoo temasıyla bayağılaştırılmış olmasından dolayı da ayrıca muzdaripim. müziğe gelince sıradan, bilindik korku-gerilim filmlerinin basitleştirdiği bir hava vermiş filme. sonu da beklenmeyen bir atmosferde mutlu bitmiş olması da ayrı bir konu






Kelebek Etkisi 2 The Butterfly Effect 2

Yapım :2006, ABD
Tür :Bilim Kurgu / Dram / Gerilim / Psikolojik
Yönetmen :John R. Leonetti
Senaryo :Michael D. Weiss
Oyuncular :Eric Lively, Erica Durance, Dustin Milligan, Gina Holden, David Lewis, Andrew Airlie, Jr Bourne, Susan Hogan, Jerry Wasserman, Veena Sood, Lindsay Maxwell, Chris Gauthier, Tom Bulmer, John Mann, Zoran Vukelic
Müzik :Michael Suby
Süre :1 saat, 32 dk.
Gösterim Tarihi :10 Ağustos 2006
Konusu:
Nick bir yazılım firmasında pazarlamacı olarak çalışmaktadır.Mutlu bir şekilde giden ilişkisiye sahiptir.Kız arkadasının hamile olduğunu öğrendiği gün,kız arkadaşının ölmesiyle nick’in hayatı adeta alt üst olmuştur.Yaşadığı hayattan bir tad alamayan Nick, iş dünyasında da korkunç baş ağrıları ve bayılmalarından dolayı başarısızdır.Bir gün bir fotograflara bakarak herşeyi değiştirebileceğini anlıyan Nick’in hayatı o andan itibaren çok değişicektir…




Üçüncü Anne Mother of Tears the Third Mother

Yapım :2007, İtalya
Tür :Dram / Fantastik / Gerilim / Korku
Yönetmen :Dario Argento
Senaryo :Dario Argento, Jace Anderson, Adam Gierasch, Walter Fasano, Simona Simonetti
Oyuncular :Asia Argento, Valeria Cavalli, Philippe Leroy, Moran Atias, Cristian Solimeno, Adam James
Müzik :Claudio Simonetti
Süre :1 saat, 38 dk.
Prom night filmine göre güzel sayılır,en azından uydurmada olsa ortada bir hikaye var, film biraz fantastik korku olmuş,daha çok 70 yılların kült korku filmlerini çağrışsada en azında ortada hayalgücüne dayalı bir senaryo var,kan var gerilim var tabi bu benim şahsi görüşüm kimilerimiz filmlerde gerçekçilik arıyor eğer sizde böyle düşünüyorsanız bu film pekte hoşunuza gitmeyecek.



Uluslararası The İnternational film izle

Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Eric Singer
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 118 dk.
Oyuncular:Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık) , Haluk Bilginer (Ahmet Sunay)
Sorunlu bir interpol ajanı Louis Salinger ve Manhattan Bölgesi avukatı Eleanor Whitman, dünyadaki en nufuslu bankalardan birisine adalet sağlamaya çalışmaktadırlar. Kara para aklamak gibi silah tüccarlığı gibi bi çok yasal işe bulaşmış olan bu banka nın kirli işlerini ortaya çıkarmışlardır.Salinger ve Whitman’ın araştırmaları Berlinden başlar sırası ile Milano , New York son durak ise İstanbul’dur. Bu kovalamaca uluslararası bir kimlik kazanmıştır. Sallinger ve Whitman’ın terör finansörü bu bankanın yakasını bırakmaya hiçte niyetli değillerdir.






Kalpazanlar The Counterfeiters film izle

Tür : Savaş / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Stefan Ruzowitzky
Senaryo : Stefan Ruzowitzky , Adolf Burger (Kitap)
Müzik : Marius Ruhland , Benedict Neuenfels
Yapım : 2007, Almanya / Avusturya
Oyuncular:Karl Markovics (Salomon Sorowitsch) , August Diehl (Adolf Burger) , Devid Striesow (Sturmbannführer Friedrich Herzog) , Martin Brambach (Hauptscharführer Holst) , August Zirner (Dr. Klinger) , Veit Stübner (Atze)
Film , Naziler tarafından 1936′da yapmış oldukları en kapsamlı kalpazanlık operasyonunu anlatan gerçek bir öyküdür. II. Dünya savaşı sıralarında Naziler , savaşı kazanmak adına her yola başvurmaktadırlar bu yollardan biriside sahte para basarak diğer ülke ekonomilerine zarar vermektir. Gruplarına kalpazan ve el sanatları ustası Salomon “Sally” Sorowitsch (Karl Markovics) ’ı de katmışlardır. Artık onlar sefalet yerine iyi bir hayat sürecek olsalarda vicdanları kendilerini rahatsız etmektedir.







Diriliş Vampir Avcısı film izle

Tür :   Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007
Yönetmen : Sebastian Gutierrez
Senaryo : Sebastian Gutierrez
Görüntü Yönetmeni : John Toll
Müzik : Nathan Barr
Yapım : 2007, ABD , 94 dk.
Oyuncular:Lucy Liu (Sadie Blake) , Robert Forster (Lloyd) , Cameron Richardson (Collette) , Allan Rich (Harrison) , Samantha Shelton (LA Weekly Editor) , Kevin Wheatley (Ethan Mills) , James D’Arcy (Rahip) , Michael Chiklis (Clyde Rawlins) , Cameron Goodman (Kaitlin)
konu: sadie Bir gazetecidir  , Los Angeles’ta  gizli bir tarikatı araştırıyordur. Genç ve moden bir insan topluluklerını  hedefine alan bu tarikatın  karanlık ve derin bir içeriği  vardı. Ağlarına düşen gençlerin hiç birinden haber alınamamıştı , fakat Sadie uzun araştırmalar sonucu kaçırılan insaların ölmüş olduklarını anlar . Bu karanlık olayların arkadasındaki kişiye tam yaklaştım derken kendiside arık bir kurbandır

ana sayfa






Korkusuz Daredevil film izle

Tür : Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2003
Yönetmen : Mark Steven Johnson
Senaryo : Mark Steven Johnson , Stan Lee (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Ericson Core
Müzik : Graeme Revell
Yapım : 2003, ABD , 103 dk.
Oyuncular:Ben Affleck (Daredevil) , Jennifer Garner (Elektra Natchios) , Michael Clarke Duncan (Wilson Fisk/The Kingpin) , Colin Farrell (Bullseye) , Jon Favreau (Foggy Nelson) , Joe Pantoliano (Ben Urich) , Kevin Smith (Jack Kirby)
Konu:Avukat Matt Murdock Kör olmasına rağmen diğer duyuları olduğundan fazla gelişmiş ,gündüzleri kötü bir adalet sistemine karşı güçsüzlüleri koruyarak , geceleri ise şehri Daredevil olarak kötülüklerden arındırmaktadır. Film, Daredevilin bir kilisiye yaralı olarak düşmesi ile başlamakta , kilisenin rahibi onun eski gücüne kavuşması için dua edecek ve onun aklından geçmişine dair her olay istisnasız tekrar canlanmaya başlayacaktır.Herkes onun eski gücüne kavuşması için seferber olmuştur sanki.







Elektra film izle

Tür : Macera / Aksiyon / Dram / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 29 Nisan 2005
Yönetmen : Rob Bowman
Senaryo : Henry Bean , Raven Metzner , Zak Penn , Stu Zicherman
Görüntü Yönetmeni : Bill Roe
Müzik : Christophe Beck
Yapım : 2005, ABD
Oyuncular:Jennifer Garner (Elektra) , Colin Cunningham (McCabe) , Jason Isaacs (DeMarco) , Hiro Kanagawa , Will Yun Lee (Kirigi) , Natassia Malthe (Typhoid Mary) , Kirsten Prout (Abby Miller) , Bob Sapp (Stone) , Terence Stamp (Stick) , Goran Visnjic (Mark Miller) , Cary-Hiroyuki Tagawa (Roshi) , Kirsten Prout (Abby Miller) Konu:Elektra bi kiralık katil tarafından öldürülmüş ve daha sonra mistik güçler kullanılarak the hand adında bi örgüt tarafından hayata tekrar döndürülmüştür.bu örgütün elektraya verdiği ilk görev mark Miller isminde bir adamla onun 13 yaşındaki kızını öldürmektir.daha sonra bu insanlarla istemedende olsa yakınlaşan ve dost olan elektra kendisine hayat veren efendilerine karşı gelecektir.





HD Film İzle Arthur İle Minimoylar Türkçe Dublaj

IMDB Puanı: 5.9/10
Yapım: 2006 ~ Fransa
Tür: Aile , Animasyon , Çizgi , Fantastik
Oyuncular: Freddie Highmore , Mia Farrow , Freddy Highmore , Penny Balfour , Adam Lefevre
Seslendirenler: Madonna , Bill Kaulitz , Chazz Palminteri , Rob Corddry , Nathan Corddry
Yönetmen: Luc Besson
Senaryo: Luc Besson , Celine Garcia
Senaryo (Kitap): Luc Besson
Yapımcı: Luc Besson
Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast
Görüntü Yönetmeni: Eric Serra
Dağıtım: Özen Film
Süre: 1 saat 42 dk
Gösterim Tarihi: 22 Aralık 2006 (Türkiye)
Filmin özeti:Kahramanımız on yaşındaki melek yüzlü, fırça saçlı, çilli suratlı sevimli mi sevimli Arthur …Arthur’un dedesi 4 yıl önce ortadan kaybolmuştur. Ardında bıraktığı tek iz ise Afrika kabilelerine ait hikayelerin olduğu not defteridir…Bu hikayeler arasında Minimoylar denen, minyatür küçük insanların anlatıldığı hikayelerde vardır. Minimoylar gerçekten var olamazlar değil mi? Yoksa olabilirler mi? Hayalinde bile canlandıramayacağı kadar vahşi maceraların kapısını aralamak üzere olan küçük Arthur, dedesinin hikayesindeki gizli mesajı anlamaya çalışmaktadır. Üç gün içinde çalınan hazineyi ortaya çıkarmak için bir yol bulmalı, şeytani bir büyücüye karşı koymalı, sivrisineklerin sırtındaki savaşçıları yenmeli ve özgür ruhlu bir prensesin kalbini fethetmelidir. Bütün bunlar imkansız bir görev gibi gözükse de Arthur en küçük kahramanların bile çok büyük işler başarabileceğine inanmaktadır.




PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

PART 6