11 Şubat 2010 Perşembe

Harry Potter Ve Melez Prens Film izle (Türkçe Dublaj)

-Harry Potter Ve Melez Prens / Harry Potter And The Half Blood Prince 2009 ABD,İngiltere / TÜRKÇE DUBLAJ VEYA TÜRKÇE ALTYAZILI-
Sinemalar.com Puanı:8.0/10
IMDB Puanı:7.4/10

Tür:3 Boyutlu, Fantastik, Gizem, Macera, Romantik
Yönetmen:David Yates
Senaryo:J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling
Yapımcı:David Heyman, David Barron
Görüntü Yönetmeni:Bruno Delbonnel
Müzik:Nicholas Hooper
Süre:2 saat 33 dk
Oyuncular: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter, Rupert Grint, Alan Rickman
Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabileceğinden şüphelenirken, Dumbledore da Harry’yi hızla yaklaşmakta olduğunu bildiği nihai savaşa hazırlamaya her zamankinden kararlıdır. Birlikte, Voldemort’un savunma hattını kırmanın yollarını ararlar. Bu amaçla, Dumbledore eski bir dostu ve meslektaşı olan, çok önemli bilgilere sahip olduğunu düşündüğü Profesör Horace Slughorn’u görevlendirir. Profesör iyi bağlantıları olan, iyi yaşamayı seven, saf bir insandır.
Bu arada, öğrenciler bambaşka bir rakibin kuşatması altındadırlar: Gençlik hormonları zirveye tırmanmaktadır. Harry, Ginny’ye gitgide daha çok aşık olmaktadır; ama Dean Thomas’ın da durumu aynıdır. Lavender Brown ise kendisi için doğru kişinin Ron olduğuna karar verir. Hesaba katmadığı şey ise Romilda Vane’in çikolatalarıdır! Diğer yandan Hermione da kıskançlıktan çatlamaktadır ama duygularını göstermemeye kararlıdır. Romantizm dallanıp budaklanırken, bir öğrenci tüm bunların dışında kalır. O, karanlık bir şekilde de olsa ismini hafızalara kazımayı kafasına koymuştur. Havada aşk kokusu vardır ama trajedi kapıdadır ve Hogwarts bir daha asla aynı olamayabilir.
Büyüyen Harry’nin daha çok gönül işleriyle ilgilendiği, diğer yandan da maceranın kaldığı yerden devam ettiği serinin 6. filmini sizlere Vizyonfilmizle.Net farkıyla, bulabileceğiniz en iyi görüntü ve hem Türkçe Dublaj hem de Türkçe Altyazılı seçenekleri ile sunuyoruz. İyi seyirler.





The Vicious Kind – Saldırgan Tür Film izle

-Saldırgan Tür / The Vicious Kind 2009 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.1/10
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Lee Toland Krieger
Senaryo:Lee Toland Krieger
Yapımcı:Dallas Dickinson, Sheri Davani, Lindsay Lanzillotta, Lee Toland Krieger
Görüntü Yönetmeni:Bradley Stonesifer
Müzik:Jeff Cardoni
Oyuncular: Brittany Snow, J.K. Simmons, Adam Scott, Alex Frost, Alysia Reiner
Noel günü için abisinin eve kız arkadaşını (Emma) getirmesi konusunda kendini uyaran bir kardeşin; bu kızın aklını çelmesiyle O’na aşık olması ve gitmesini bir daha istememesi üzerine gelişen olayları konu alan “Saldırgan Tür”, bir aile içinde ve iki kardeş arasında yaşanan olayların içinde gelişiyor. Kardeşlerin, bir bayan uğruna rakip haline gelmeleri ve aradaki ince çizgi üzerine kurulu eğlenceli, hoş vakit geçirilebilecek son derece başarılı bir yapım. Aldığı IMDB Puanlarını hak ediyor. İyi seyirler diyoruz ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Histeri – The Children Film izle

IMDB Puanı:6.4/10
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Tom Shankland
Senaryo:Paul Andrew Williams, Tom Shankland
Yapımcı:Rupert Preston, Allan Niblo, Emma Hartley
Görüntü Yönetmeni:Nanu Segal
Müzik:Stephen Hilton
Süre:1 saat 24 dk
Oyuncular: Rachel Shelley, Stephen Campbell Moore, Eva Birthistle, Jeremy Sheffiel
Elaine ve Jonah çifti, Noel tatili için çocukları Casey, Paulie ve Miranda ile birlikte bir aile partisine davetlidirler. Elaine kız kardeşi Chloe’nin evine vardığında güzel bir Noel tatili geçireceğini düşünmektedir. Önce Casey ardından diğer çocuklarla yaşanan sorunlar bir süre sonra gerilimi tırmandırır. Tatil bir anda alt üst olur ve herkes kendisini korkunç olayların içinde bulur. Çocuklar artık korkunç birer ölüm makinesi halini almıştır.
2009 yılında epey merak edilen fakat kimilerine göre tatmin edici olmayan bir korku filmi. “Çocukları dünyaya getirdiniz, ama onlar sizi bu dünyadan alacak” tarzı bir slogana sahip bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizler için hem Türkçe Dublaj hem de Türkçe Altyazılı olarak sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz. Yorumlarınızı bekleriz.

Turnuva Filmi Türkçe Dublaj izle

IMDB Puanı: 6,1
Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim
Yönetmen: Scott Mann
Senaryo: Nick Rowntree, Jonathan Frank, Gary Young
Yapımcı: Keith Bell
Görüntü Yönetmeni: Emil Topuzov
Gösterim Tarihi: 13 Kasım 2009 (Türkiye)
Daha önce Türkçe Altyazılı seçeneğiyle sizlere sunduğumuz Turnuva filmini bu kez Türkçe Dublaj olarak yayınlıyoruz ve DIVX kalitesinde tabiki. 2009′un ses getirmiş yapımlarından birisi. Bol aksiyon, bol macera ve kanlı görüntüler bu filmde toplanmış. Seçilen 40 adet dünyanın en kanlı katilleri bir turnuvada buluşturuluyor ve tabiki yapımcıların amacı buradan yüksek paralar kazanmak. Tek kural vardır; Öldür ve Hayatta Kal! Bu cani ruhlu katillerden acaba kim başarılı olarak bu turnuvadan ayrılabilecek, onu da izleyip görmelisiniz diyoruz. Son saniyesine kadar aksiyon, son anına kadar merak içinde izlenebilecek bir film olmuş. Vizyonfilmizle.Net iyi seyirler diler.