14 Şubat 2010 Pazar

Apokalipto Film izle

-Apokalipto 2006 ABD Türkçe Altyazılı-
En İyi 50 Film: 50. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.8/10
IMDB Puanı: 7.9/10
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Tarih
Yönetmen: Mel Gibson
Senaryo: Mel Gibson, Farhad Safinia
Yapımcı: Bruce Davey, Sergio Miranda
Görüntü Yönetmeni: Dean Semler, Roberto BonellI
Müzik: James Horner
Süre:2 saat 19 dk
Apocalypto; Mel Gibson’un yönettiği çok ayrıcalıklı bir film. Bu filmde, hala tartışılan Maya Uygarlığının izlerini ve yaşamlarını bulacaksınız. Mayalar, orta ve güney Amerika boyunca o tarihe kadar dünyadaki en gelişmiş medeniyeti kurmuş olan bir toplumdur. 1000 yılı aşkın bir süre bu topraklara hükmetti ve her imparatorluk gibi onlar da yıkılarak tarihin derin sayfalarında yerlerini aldılar. Filmde, bu çöküş süreci içerisinde, devletin hakim güçlerinin halkına karşı daha da acımazsızlaştıklarını ve insanların bu baskı altındaki halleri konu ediliyor. Ya isyan edeceklerdir ya da zulüm altında ezilerek öleceklerdir…
Çok değişik bir kurguya sahip bu filmi mutlaka izlemenizi öneririz. Emin olun kazanılacak çok şeyler bu yapımda. Ayrıca filmin sonunda Avrupa’dan gelen, yeni medeniyeti kuracak insanların (Rönesans dönemleri) Amerika kıtasına ilk adım atışları da gösteriliyor ama ondan sonrası konu edilmiyor doğal olarak. Çünkü yönetmenin kendisi de sıkı bir Amerikan rejimcisi :) Halbuki Maya krallığının kendi halkına yaptığı zulümün belki de 10larca mislini Avrupa’dan gelen misyonerler orada yaşayan, o toprağın sahibi insanlara yapmıştır. Acımadan bu insanların hepsini soykırımdan geçirmiş; birtek Mayalı bile gözle görünür yerde kalmamıştır.








2h:37 Film izle

-2h:37 Two Thirty Seven 2006 Avustralya Türkçe Altyazılı +16-
IMDB : 6,9
Yönetmen: Murali K. Thalluri
Senaryo: Murali K. Thalluri
Müzik: Mark Tschanz
Gösterim Tarihi31 Mart 2007
Yapım : 2006
Ülke : Avustralya
Tür : Dram
Süre : 91 dakika
Yaşları 18-24 arasında 6 adet gencin, okul hayatlarını nasıl yaşadığını ve aslında onların kim olduklarını anlatan ve Batılı genç insanların hayatlarının özeti olarak sunulmuş bir film diyebiliriz. Biraz belgesel tadında, biraz romantizm ve acı dolu yaşamlar. Her birinin hikayesi farklıdır, kimi eşcinsel olmuş; kimisi tecavüze uğrayıp hamile kalmıştır.. Gerçek hayatların anlatıldığı bu film sinema perdelerinin ötesine geçmeyi başarabilmiş. Filmde aralarda cinsel içerikli sahneler bulunuyor, bu yüzden olmasa bile konunun işlenişi açısından 16 yaşından küçükler için zararlı olabileceği belirtiliyor.













Yeşil Sandalye Erotik Film izle

Yapım: 2005 ~ GüneyKore
Tür: Dram, Romantik, Erotik
Yönetmen: Cheol-su Park
Senaryo: Jun-han Kim, Cheol-su Park
Görüntü Yönetmeni: Eun-gil Lee
Süre: 1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi: 10 Haziran 2005 (Türkiye)
Güney Kore yapımı ender filmlerden birisi olan Yeşil Sandalye filmi birçok erotik içerikli sahnenin yanısıra konusu bakımından da izlemeye değer bir film. Yaşı olgun sayılabilecek kadar ileri olan bir kadınla , yeni ergenlikten çıkmaya başlayan bir genç arasındaki aşk ve dram ilişkisini erotizm temalı olarak yansıtan hoş bir film.








Kalbimi Oraya Gömün Film izle

-Bury My Heart At Wounded / Kalbimi Oraya Gömün 2007 ABD, Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.1/10
Tür : Western / Dram / Duygusal
Yapım: 2007 ~ ABD
Yönetmen: Yves Simoneau
Senaryo: Daniel Giat
Senaryo (Kitap): Dee Brown, Dee Alexander Brown
Yapımcı: Clara George, Yves Simoneau, Dick Wolf, Tom Thayer
Görüntü Yönetmeni: David Franco
Müzik: George S. Clinton
Süre: 2 saat 13 dk
Bestseller romanların sahibi ünlü yazar Dee Brown’un romanından alınıp sinemaya çok güzel bir şekilde uyarlanmış bu başyapıtta, Western filmlerin büyüsü ve dramın, gururun, mücadelenin anlatımı var.. Zalim bir generale karşı verilen savaş ve elde edilen Sioux zaferi Amerikan yerlilerinin onur mücadelesinin sembolü haline gelmiştir. Bu mücadele içinde yerli insanlar yaşama haklarını hükümete karşı da savunmaktadırlar. Genç bir doktor olan Eastman; Lakota kabilesinin gurur emsali ve şefleri Oturan Boğa ve hükümetin kızılderililerden sorumlu görevlisi senatör Henry Daves , yerlilerin bu haklı mücadelesine destek verirler ve onların daha insancıl yaşamaları için ellerinden geleni yaparlar. Senatör , başbakana yerlilerin yaşam koşullarını anlatabilmek için kulis bile yapar..














Paranormal Activity film izle

-Paranormal Activity 2007 ABD Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.2/10
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen: Oren Peli
Senaryo: Oren Peli
Yapımcı: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider
Başrol Oyuncuları: Katie Featherston ,Micah Sloat ,Mark Fredrichs ,Ashley Palmer ,Amber Armstrong.
Süre: 1 saat 39 dk
Gösterim Tarihi: 04 Aralık 2009 (Türkiye)
2007 yılında yapılmış ancak vizyona sunulmamış bir film. Neden bu kadar gecikme yaşandığını bilemiyoruz ama Türkiye’deki vizyon tarihi Aralık ayında olacak…
Yılın en iyi korku filmi olarak lanse edilen yapım Amerika’da henüz vizyona girmiş olmasına rağmen oldukça ses getirdi. Film handycam kamera çekim tarzında yapılmış (son zamanlarda moda oldu). Konusuna gelecek olursak; filmde sakin hayat süren bir çift evde yaşanan garipliklerden şüphelenir ve uyku uyuyamaz hale gelirler. Doğa üstü bir enerji evde bulunmaktadır ancak anlam veremezler ve kesin bir şekilde göremezler. Bunun üzerine Paranoyaya varan derece tedirgin olan çift evlerine kamera güvenlik sistemi döşettirirler. İşte inanılmaz olaylar bundan sonra gözler önüne serilecektir ve dehşete kapılacaklardır.
Bu filmi izlerken aynı oranda dehşet içinde olacağınızdan şüphe yok; gerçekten son derece realistik ve yerinizden oynatacak bir film olmuş. olarak iyi gerilmeler diyoruz :) yorumları bekliyoruz.

Yıkım Film izle +18

-Damage / Yıkım 1992 Fransa İngiltere Erotik Film, Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 1992 ~ Fransa, İngiltere
Tür: Dram, Erotik, Romantik
Yönetmen: Louis Malle
Senaryo: David Hare
Senaryo (Kitap): Josephine Hart
Yapımcı: Louis Malle
Görüntü Yönetmeni: Peter Biziou
Müzik: Zbigniew Preisner
Süre: 1 saat 51 dk
Dr. Fleming bir parlamento üyesi siyasetçidir ve ismi tanınmış bir şahsiyettir. Ancak tutkuları ve saplantılı aşkı onun bu özelliklerinin önüne geçmektedir. Fleming, oğlunun nişanlısına aşık olmuştur ve sürekli onu istemektedir. Anna da bu aşka karşılık verir ve erotizm ve aşk dolu günler yaşamaya başlarlar. Her fırsatta sınırsızca sevişmeye başlarlar, mekan ve zaman tanımadan. Anna bu gidişi iyi görmez, sonuçta Fleming tanınmış birisidir ve Anna da oğlunun nişanlısıdır. Bir noktadan sonra bu ilişkiye dur demek isteyecektir fakat işler düşündüğü gibi gitmez. Skandal aşk kendini belli eder ve kıyametler koymaya başlar bu vakitten sonra…
Film erotik ve ateşli sevişme sahneleri barındırmaktadır. Çok ilginç




Şiddetin Tarihçesi film izle

-Şiddetin Tarihçesi / A History Of Violance Almanya, ABD 2005 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
IMDB Puanı: 7.6/10
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: David Cronenberg
Senaryo: Josh Olson
Senaryo (Kitap): Vince Locke, John Wagner
Yapımcı: J.C. Spink, Chris Bender
Görüntü Yönetmeni: Peter Suschitzky
Müzik: Howard Shore
Süre: 1 saat 36 dk
Küçük bir kasaba restoran işletmecisi olan ve daha önceki yaşamı bazı gizemlere sahip Tom Stall, kasabada soygun girişiminde bulunan gangsterleri etkisiz hale getirir ve bir anda yörenin kahramanı olur. Bu kahramanlık bazı güçlerin ilgisini çeker onunla, geçmişiyle ilgili hesaplaşmalarının olduğunu iddie ederler. Tom ise bu hesaplaşmanın içinde kendisini ve ailesini korumak zorundadır mücadeleye karar verir.
Film son derece akıcı, gerici ve hareket dolu. IMDB’den aldığı notu fazlasıyla hakediyor. İzleyeceğiniz en iyi gerilim ve gizem filmlerinden birisi olmaya aday bir yapım.
Ayrıca ufak bir notu da eklemeden geçmeyelim; Viggo Mortensen ve Maria Bello’nun yaşadıkları romantik anlardaki sevişme ve aşk sahneleri, en iyiler sıralamasında 2. sırada yer alıyor :) 1. sıradaki film sahnesi için bizi izlemeye devam edin.




Zafer Ve Gurur film izle

-Pride And Glory / Zafer Ve Gurur 2008 ABD Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı:7.2/10
IMDB Puanı:6.8/10
Yapım:2008 ~ ABD
Tür: Dram, Suç
Yönetmen: Gavin O’connor
Senaryo: Joe Carnahan
Yapımcı: Greg O’connor
Görüntü Yönetmeni: Declan Quinn
Müzik: Mark Isham
Süre: 2 saat 5 dk
New York polis teşkilatından 4 kişinin gizemli bir şekilde öldürülmesinden sonra bütün güvenlik birimleri bu olayı çözmek için çabalar. Bu araştırmalar sırasında New York Manhattan birim şefi Tierney, bu olayı dedektif olan oğlunun (Edward Norton) araştırmasını ister. Ray bu davayı gönülsüzce kabul eder, çünkü birlikte çalışacağı kişiler kendi ailesindendir. Olay bir uyuşturucu hesaplaşması gibi görünmektedir ilk bakışta. Ancak Ray , derinliklere indikçe olaydaki gizemler de bir bir aralanmaya başlar. Birileri bu uyuşturucu tacirlerini sürekli, polisin peşlerinde olduğuna dair uyarmaktadır. İşin en önemli kısmı da burasıdır çünkü bütün deliller, bu muhbirlerin kardeşi ve kayınbiraderinin olduğu sonucunu ortaya çıkarmaktadır. Dava daha da derinleştikçe Ray bir seçim yapmak zorundadır ailesi ve davanın gerçekliği arasında…
Film senaryo olarak güzel bir kurguya sahip; Edward Norton’un muhteşem oyunculuğuyla birleşince tam bir izlenesi film ortaya çıkmış.















International film izle

-International / Uluslararası 2009 ~ ABD, Almanya, İngiltere, Türkiye / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 7.4/10
IMDB Puanı: 6.6/10
Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya, İngiltere, Türkiye, Türkiye
Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Gerilim, Macera, Polisiye, Politik, Suç
Yönetmen: Tom Tykwer
Senaryo: Eric Singer
Yapımcı: John Woo, Charles Roven, Richard Suckle, Lloyd Phillips
Görüntü Yönetmeni: Frank Griebe
Müzik: Tom Tykwer, Reinhold Heil, Johnny Klimek
Süre:1 saat 58 dk
Uluslararası polis örgütü Interpol’ün ajanı olan Lois , New York savci yardimcisi ile birlikte, dünya çapında kara para aklama işlerini yürüten bir bankanın peşine düşerler. Bu amaçla banka hareketlerini takibe alan Lois bu takibe New York’ta başlar Berlin ve Milan’dan sonra İstanbul’da son bulur. Hayatının tehlikede olduğunu bilen Lois buna rağmen işin peşini bırakmayacaktır ve terörizme ve savaşlara destek veren bu oluşumu çökertmeyi deneyecektir.
Filmin konusu bu şekilde ilerliyor. Efektleriyle, görselliği ve oyunculuğuyla izlenmeye değer kaliteli bir yapım olmuş. Filmin bizler için diğer bir cazip yanı da İstanbul’da çekilen sahnelerinin olması. Ve filmdeki en güzel sahneler burada çekilmiş bize göre.. Haluk Bilginer de kısa bir süre gayet profesyonelce filmde kendisini gösteriyor. Gerçekten Türk sinemasının iyi oyuncularından biri olduğunu burda da ispat ediyor. Lafı uzatmadan filmin heyecanıyla başbaşa bırakıyoruz









Konuş Benimle film izle

-Speak / Konuş Benimle 2004 ABD Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 7.6/10
IMDB Puanı: 8.0/10
Tür: Dram
Yönetmen: Jessica Sharzer
Senaryo: Jessica Sharzer, Annie Young Frisbie
Senaryo (Kitap): Laurie Halse Anderson
Yapımcı: Jessica Sharzer, Fred Berner, Matt Myers, Matthew Myers, Annie Young Frisbie
Görüntü Yönetmeni: Andrij Parekh
Müzik: Christopher Libertino
Süre: 1 saat 30 dk
Melinda (Kristen Stewart) içine kapanık ve geçmişte bir kaç sıkıntılı olay yaşamış genç bir kızdır. Lise dönemlerini bu dışlanmışlık psikolojisi altında geçirmektedir. Kimselerle konuşma cesaretini kendinde bulamaz ancak bu kabuğunu kırmak zorundadır. Annesinin ilgisiz tavırlarına ve okuldakilerin dalga geçen hareketlerine karşın hayatını kelimelere dökmek zorundadır çünkü bu onun ruhsal bunalımdan çıkışının anahtarı olacaktır.
Ayrıca Melinda’nın kimselerin bilmediği bir gizemi de vardır kendi içinde saklı olan ve bu sır açığa çıkmaya başladıkça hayat onun ve çevresindeki insanlar için yepyeni bir boyuta taşınacaktır.











5 Çarpı 2 Film izle +18

-Five Times Two / Nous deux 5×2 2004 Fransa , Türkçe Altyazılı-
IMDB: 6,7
Yapım: 2004 ~ Fransa
Tür: Dram, Erotik, Psikolojik, Romantik
Yönetmen: François Ozon
Senaryo: François Ozon, Emmanuèle Bernheim
Yapımcı: Marc Missonnier, Olivier Delbosc
Süre:1 saat 31 dk
Orta yaşlarda olan Gillees ve Marion çiftinin hayatlarından bir özet sunan bu başarılı Fransız filminde erotizm temalı dram ve psikolojik konular ele alınıyor. Filmde erotik sahneler bulunduğu için aile ile izlebilecek bir film değildir. Bu sahneler bolca bulunmasa bile filmi bu kategoride değerlendiriyoruz.
Filmde, bu çiftin günlük yaşamı anlatılıyor. Tanışmaları, evlenmeleri, sevişmeleri ve çocuk sahibi olmaları… Bu dönemlerden sonra hayatlarında ve düşüncelerinde olan değişikliklerin analiz edildiği yapımı izlemenizi öneriyoruz. Günlük hayatın en güzel yansımasını bu filmde bulabilirsiniz. olarak iyi seyirler diyoruz.

Ben Efsaneyim film izle

-I Am Legend / Ben Efsaneyim 2007 ABD  Türkçe Dublaj-
En İyi 50 Film:42. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.9/10
IMDB Puanı:7.1/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Polisiye
Yönetmen: Francis Lawrence
Senaryo: Akiva Goldsman, Mark Protosevich
Senaryo (Kitap): Richard Matheson
Yapımcı: David Heyman, Akiva Goldsman, Erwin Stoff, Michael Tadross
Görüntü Yönetmeni: Andrew Lesnie
Müzik: James Newton Howard
Süre: 1 saat 41 dk
Neville New York’da yaşayan değerli bir bilim adamıdır. Dünyayı etkisi altına almış ve amansızca yayılmış bir tip virüs yüzünden insan ırkı dünya topraklarından silinmiştir ancak kendisi bir şekilde bu virüsten kurtulmayı başarmıştır. Yıllar boyu virüsten etkilenmemiş insanların olabileceği umuduyla yılmadan dolanmıştır. Radyo dalgalarıyla iletişim kurmaya bile çalışmıştır. Kimseye ulaşamamış olan Neville yine de umutlarını kaybetmez. Aslında kendisi yalnız değildir ancak bunun farkına varamaz. Onu yakından takip eden birileri vardır. Bu takipçiler, virüsten etkilenerek yarı insan-yarı mutant haline dönüşmüş yaratıklardır. Neville’in bir açığını yakalamak için onu takip etmekte ve ilk fırsatta işini bitirmek istemektedirler.
Ülkemizde 2008 yılında gösterilen büyük fırtınalar koparan bu filmi mutlaka izleyin. Gerçekten tüm ödülleri hakeden bir başyapıt. Bilim kurgunun ötesinde bir gerçeklik, muhteşem mekanlar ve efektler… Bu film o kadar çok kategoriye giriyor ki hangi türü izlemek isterseniz ona hitap ediyor. Bu bilim-kurgu türündeki başyapıtla sizleri başbaşa bırakıyor ve
olarak iyi seyirler diliyoruz. Yorumlar sizden.


Tinker Bell Kayıp Hazine film izle

-TinkerBell Kayıp Hazine 2009 ABD Türkçe Dublaj-
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aile, Animasyon, Fantastik
Yönetmen: Klay Hall
Senaryo: Evan Spiliotopoulos
Yapımcı: Sean Lurie
Müzik: Joel McNeely
Süre: 1 saat 21 dk
Gösterim Tarihi: 27 Ekim 2009 (ABD)
Gökyüzünde belirecek Mavi Ay kayıp olan şeyleri bulmak için yeteri kadar aydınlık saçacak mı acaba etrafa? Mavi hasat ayı başlayacak ay’ın doğmasıyla ve periler sihirlerinin kaynağı olan Peritozu Ağacı’nı yeniden kurabilmek için değerli aytaşlarını kullanacaklar. Fakat Tinkerbell masum bir hata yaparak tüm peri adasını tehlikenin içine atacak. Bu hatasını telafi etmek için okyanusları aşarak yepyeni maceralarda kendini bulacak. Ateş böceği Blaze ile bu maceraları sırasında çok büyük bir hazine bulacaklar.
Tinkerbell hikayesi herkesle beraber izlenebilecek çok şeyler anlatan bir animasyon film. Özellikle çocuklara yardımlaşmanın ve arkadaşlığın değerini aşılamada büyük katkısı olacaktır. Herkesi bu masumane yapıtı izlemeye davet ediyor













Darbe film izle

-Darbe / Push 2009 ABD Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 6.1 / 10
Sinemalar.com Puanı: 7.5/10
Yapım: 2009 ~ ABD, İngiltere, Kanada
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen: Paul McGuigan
Senaryo: David Bourla
Yapımcı: Bruce Davey, Amy Gilliam, Glenn Williamson
Görüntü Yönetmeni: Peter Sova
Müzik: Neil Davidge
Süre:1 saat 51 dk
Doğa üstü yetenekleri olan bir grup Amerika’lı Çin’in Beijing kentindeki devlet yöneticilerinden ve güvenlik güçlerinden saklanarak bir hayat sürdürmektedirler. Artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlayan üzerlerindeki hükümet baskısı, kendi aralarında, kendi yöntemleriyle çözüm üretme noktasına getirir bu insanları.. Herbirinin sahip olduğu farklı yetenekler biraraya gelince muazzam bir güç oluşturmaktadır. Ve artık güçleri birleştirip , mücadele etmenin zamanı gelmiştir.
Aksiyon ve bolca görsel efekt dolu bu filmi başarılı buluyoruz fakat kimi yerlerde beklentileri karşılamadığı da bir gerçek. Konu çözümlenecek diye diye filmin sonu geliyor ve bir de bakıyorsunuz film bitişe gelmiş. Senaristlerin buradaki amacının, 2. film için konu başlangıcı yapabilmek olduğu çok açıkça belli oluyor. İyi seyirler ve bol heyecan dolu anlara hazır olun diyoruz…

Kan Gölü Film izle

-Kan Gölü / Eden Lake 2009 İngiltere, Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 7.0
Sinemalar.com Puanı: 7.6/10
Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Korku, Macera, Psikolojik, Suç
Yönetmen: James Watkins
Senaryo: James Watkins
Yapımcı: Richard Holmes, Christian Colson, Ivana Mackinnon, Paul Ritchie
Görüntü Yönetmeni: Christopher Ross
Müzik: David Julyan
Süre:1 saat 31 dk
Alışılagelmiş korku/gerilim filmleri dışına çıkabilen nadir filmlerden birisiyle karşı karşıyayız. Ayrıca klasik Holywood yapımlarının da İngiltere versiyonu olarak en az onlar kadar başarılı bir şekilde çekilmiş. İngilizlerden beklenmeyecek bir performans.
Konusu ise şöyle ilerlemekte; Jenny ve sevgilisi Steve tatil günlerini değerlendirmek amacıyla uzak bir yerde bulunan orman içindeki göle giderler. Herşey güzel giderken, sakin ortam birden bir kaos ortamına dönüşüverir. Çünkü oraya gelen bir grup genç, Jenny ve Steve’e güç gösterisi sergileyip; gereksiz yere kendilerini kanıtlamak için taşkınlıklar yapmaya başlarlar. Bu durum iyice abartı bir hal almaya başladıkça artık kan akmaya başlar ve ortam tam bir vahşet alanına döner. Eden gölü artık, gerçekten bir “Kan Gölü” haline gelmiştir.
Filmde gerilimin ve vahşiyatın yanı sıra, psikolojik dengesizliklerin yarattığı şiddetin sonuçlarının da neler olabileceğini açıkça gösterilmektedir. Konusuz, ve korkutma amacıyla yapılmış filmlerden sıyrılabilen güzel bir yapım olmuş. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Çıplak Tilki Erotik Film izle

-Çıplak Tilki / The Smile Of The Fox 1992 Türkçe Dublaj Erotik Film-
Tür: Yabancı Erotik Film
Oyuncular : Debora Caprioglio , Steve Bond
Süresi : 1 s. 35 dk.
Dili : Türkçe Dublaj
Konulu bir erotik yapım, film hakkında fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece ateşli bir kadının yan komşusu tarafından, cinsel hayatının dikizlenmesi ve sonunda bu komşuyla birlikte olması gibi bir konuya sahip. Eski tarz filmlerden bir tanesi. Aşırı sahneler bulunmamakla beraber, konulu film isteyenler için güzel bir tercih olacaktır. Türkçe Dublaj izlemenin ayrıcalığı ile sizlerle.. İyi seyirler.

12 Tuzak Film izle

-12 Tuzak , 12 Rounds 2009 ABD / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 7.5/10
IMDB Puanı: 5.4/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen:Renny Harlin
Senaryo:Daniel Kunka
Yapımcı: Renny Harlin, Vince McMahon, Mark Gordon, Josh Mclaughlin
Görüntü Yönetmeni: David Boyd
Müzik: Trevor Rabin
Süre: 1 saat 48 dk
Yaptığı yasa dışı girişimler sonucu elde ettiği milyonlarca dolar ile, kız arkadaşıyla birlikte kaçmaya çalışan Miles Jackson, uzun bir kovalamacadan sonra New Orleans yakınlarında Danny isimli bir polis tarafından durdurulur. Ancak bu olaylar sırasında Miles’in kız arkadaşı öldürülür. Miles ise yakalanıp hapse gönderildikten 1 sene sonra firar eder. Şimdi tek bir amacı vardır. Kız arkadaşını öldüren polis Danny ile yüzleşmek ve ona da bu dramı yaşatmak. Ona 12 tane çözülmesi gereken görev verir. Eğer Danny bunları çözebilirse kız arkadaşını ölümden kurtarabilecektir.
Konu olarak bu şekilde ilerleyen, ancak çok zekice kurgulanmış ve kimi yerlerde sizi hayrete düşürecek kadar ince düşüncelerin yer aldığı bir film. Heyecan ve aksiyon bir an durmuyor. Kurgu, görsellik ve efekt olarak çok iyi bir film diyebiliriz. Oyuncular da vasat seviyelerde. Özellikle başrol oyuncusu eski Amerikan güreşçisi John Cena oyunculuk açısından gerilerde kalmış. Buna rağmen Aksiyon, polisiye, macera türü film sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir heyecan fırtınası. İyi seyirler diyoruz.