15 Şubat 2010 Pazartesi

St George Shoots The Dragon Film izle

-St George Shoots The Dragon  2009 Sırbistan,Bosna Hersek,Bulgaristan / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.0/10
Tür: Dram, Savaş, Tarih
Yönetmen: Srdjan Dragojevic
Senaryo: Dusan Kovacevic
Görüntü Yönetmeni: Dusan Kovacevic
Müzik: Aleksandar Randjelovic
Oyuncular: Bora Todorovic, Lazar Ristovski, Milutin Milosevic, Natasa Janjic, Zoran Cvijanović
Rane (1998), Lepa sela lepo gore (1996), Mi nismo andjeli (1992) gibi filmlerden tanıdığımız Srdjan Dragojevic’in yönetmenliğini yaptığı 2009 yapımı Sveti Georgije Ubiva Azdahu, 1912 Balkan Savaşının başladığı dönem ile 1914 1.Dünya Savaşı bitimine kadar olan dönem arasında, Türklerle müttefikler arasındaki savaşı konu alıyor. Savaştan önce sağlam olan Gavrilo ile Katarina’nın aşkı savaştan dönen Gavrilo’nun sakat dönmesi ile farklı bir boyut kazanıyor.
Sırbistan tarihinde çekilmiş en pahalı filmlerden birisi (5 milyon Euro) olan St George Shoots The Dragon (Sveti Georgije Ubiva Azdahu) filminin bütçesinde devlet desteği de mevcut. Genel olarak Türklerle olan savaş üzerinde duran ve otoritelerce başarılı bulunan bir yapım. Filmi izledikten yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz.

Teldeki Adam Belgeselini izle

IMDB Puanı:8.0/10
Tür:Belgesel, Suç
Yönetmen:James Marsh
Senaryo (Kitap):Philippe Petit
Yapımcı:Simon Chinn
Görüntü Yönetmeni:Igor Martinovic
Müzik:J. Ralph
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular: Paul McGill, Alan Welner, Annie Allix, Ardis Campbell, Aaron Haskell
1974 yazının sıcak bir gününde Philippe Petit isimli bir Fransız genç, New York şehrindeki en yüksek binalar olan İkiz kulelere ip gererek üzerine çıkıp tam 1 saat dans etti. Yerden 411 metre yukarıda, inanılmaz bir cesaret, azim, dünyaya meydan okuyuş.. Bu belgesel, işte bu Fransız gencinin hikayesini ele alıyor. İkiz kulelere nasıl çıktı, arkadaşları hangi yardımlarda bulundu, 8 ay boyunca Amerika’da ne gibi çalışmalar yaptıktan sonra bu “çılgın suça” imza attı? Bu soruların inanılmaz cevaplarını belgeselde bulacaksınız ve hayran kalacaksınız.





Gelinlerin Savaşı Film izle

-Gelinlerin Savaşı / Bride Wars 2009 ABD Türkçe Dublaj-
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Gary Winick
Senaryo : Greg DePaul , Casey Wilson , June Diane Raphael , Greg DePaul (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
Yapım : 2009, ABD , 89 dk.
Çok iyi iki arkadaş olmalarına rağmen, akla gelmeyecek bir tatlı tesadüf sonucu, çocukluklarından beri beraber hayalini kurdukları evlilikleri aynı güne denk gelmiştir bu iki güzel bayanın .. Bu noktadan sonra ipler kopar ve artık evlenme yarışına girmiş iki düşman kesilirler birbirlerine. Eğlenceli ve komik aynı zamanda romantik dakikaların olduğu bir süreç başlar.
Film eğlenmek ve hoş vakit geçirmek isteyenler için birebir. Size düşen ise sitemizden izledikten sonra değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmanız : ) iyi seyirler.










Sex And Death 101 Film izle

-Sex And Death 2007 ABD Türkçe Altyazılı-
Tür: Dram / Romantik Komedi
Yönetmen: Daniel Waters
Senaryo: Daniel Waters
Oyuncular: Winona Ryder, Patton Oswalt, Neil Flynn, Leslie Bibb, Simon Baker, Dash Mihok, Thom Bishops, Sophie Monk, Tanc Sade, Mindy Cohn, Corinne Reilly
Yapımcı: Cary Brokaw
Görüntü Yönetmeni: Daryn Okada
Müzik: Rolfe Kent
Süre: 1 saat, 40 dakika
Waters’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği filmde Simon Baker’ın başına gelenlere tanık olacağız. Tam bir kadın düşkünü olan Baker’a günün birinde, o güne kadar beraber olduğu 101 kadının adını içeren bir liste gönderilir. Liste bu kadarla da sınırlı değildir ve gelecekte beraber olacağı kadınların ismini de içerir.
Ancak Baker’ın hayatı, kadınlara karşı seks suçları işlemiş erkekleri hedef alan ve bir halk kahramanına dönüşen kadınla tanışınca değişmeye başlar…Eğlendirici ve görsel açıdan renkli bir film.











Tabu Towelhead Film izle

-Tabu, Towelhead (Nothing Is Private) 2009 Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 6.8/10
Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Dram, Gençlik
Yönetmen: Alan Ball
Senaryo: Alan Ball, Alicia Erian
Senaryo (Kitap):Alicia Erian
Yapımcı: Alan Ball, Ted Hope, Steven M. Rales
Müzik:Thomas Newman
Süre:2 saat 4 dk
Ortadoğu kökenli, ancak müslüman olmayan bir baba ve kızının Amerika’nın bir köşesinde var olma çabasını anlatan film; cinsel keşif, ırkçılık ve iki yüzlü ahlâk değerleri üzerine yapılmış, keyifli bir zihin jimnastiği niteliğinde. Filmde, temsil edilen ve Alicia Erian’ın romanından alıntılanan bir karakter olan; ergenlik dönemlerine yeni girmiş Arap kökenli kız ve cinselliği keşfetme süreci üzerinde duruluyor. Bu süreçler içerisinde Amerika’nın vahşi yaşamının güzel bir analizi yapılıyor ve ırk, cinsel sömürü, toplumsal ayrımlar konusunda doğru yerlerde doğru vurgular yapılıyor.. Film herkesin farklı bir yorum çıkarabileceği tarzda kurgulanmış ve bu yorumlar kültürel yapıya ve toplumsal dokuya göre değişiklik gösterecektir.















A.U. Pair Film izle

-A.U. Pair Joe D’Amato İtalya Yabancı Erotik Türkçe Dublaj-
Orjinal Adı : A.U.Pair ( Joe D’Amato yapımı )
Oyuncular : Nicholas Guest , Ana Pabroa
Süresi : 1 s. 10 dk.
Dili : Türkçe Dublaj
Yönetmen: Joe D’Amato
Efsane erotik film yapımcılarından ünlü İtalyan yönetmenin 1990larda çektiği unutulmazlar arasına giren bir film. Filmin konusu hakkında bir bilgiye sahip olamadığımız için izledikten yorumlarınızı ve özetlerinizi siz değerli kullanıcılarımızdan bekliyoruz ve iyi seyirler diyoruz..

Star Trek Film izle

-Star Trek The Future Begins ABD 2008 Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 8,3/10
Tür : Dram / Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen : J.J. Abrams
Senaryo : Roberto Orci , Gene Roddenberry , Alex Kurtzman
Bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatan “Star Trek” ile tüm zamanların en büyük macerasına hazır olun. Henüz çaylak günlerini yaşayan mürettebatımız, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışacaklar.
Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk (Chris Pine); diğer tarafta ise her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock (Zachary Quinto) vardır. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır. Geçmiş yapımlarını günümüz teknolojisinin görsel efekt birikimiyle müthiş heyecan içerisinde yeniden yorumlamışlar. Ben izlemem demeyin, mutlaka kaçırmadan izleyin diyor ve iyi seyirler diliyoruz. Yorumlar sizden artık.

Sex, Party And Lies Film izle

-Sex And Lies / Mentiras Y Gordas 2009 Türkçe Altyazılı +16-
IMDB Puanı:2.8/10
Yapım: 2009 ~ İspanya
Tür: Erotik Komedi
Yönetmen:Alfonso Albacete
Senaryo:Alfonso Albacete
Yapımcı:Josean Gómez, Francisco Ramos
Görüntü Yönetmeni:Alfredo F. Mayo
Müzik:Juan Manuel Sueiro, Juan Carlos Molina
Cannes Film Festivalinde İspanya yapım filmler arasında ses getirmiş olan bir yapım. Türü biraz erotizm biraz eğlence ve komedi karışımı hoş vakit geçirilebilecek düzeyde, ancak altyazılar kimi yerlerde abartı şekilde çevrilmiş küfüre kayabilen derecede. Buna ve filmin +16 yaş sınırı içinde değerlendirildiğine dikkat ederek izlemenizi tavsiye ediyoruz.









Hadigari Cumhur Film izle

-HadiGari Cumhur 2008 Türkçe Yerli Film-
Sinemalar.com Puanı: 6.5/10
Yapım: 2008 ~ Türkiye
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Harun Özakıncı
Senaryo: Harun Özakıncı
Yapımcı: Fırat Uğurlu
Görüntü Yönetmeni: Bünyamin Yaşar
Müzik: Barış Kırımşelioğlu
Eski dönemlerde (gerçi hala ülkenin büyük kesiminde öyle) mirasın en iyi kısmı erkek çocuklara bırakılırdı. Cumhur’un babası da dağ başındaki mandalin ve zeytin bahçesini ona bırakırken, bataklık olduğu için o tarihlerde işe yaramayan denize sıfır araziyi de Cumhur’un ablasına bıraktı. Ablası zaman içinde küçük bir otel yaptırdı oraya ve işletmeye başladı.
80”lerde yaşanan turizm patlamasıyla toprakların değeri de değişmeye başladı. Artık boş gezenin boş kalfası olan ama gözü doymayan Cumhur için ablasının ve eniştesinin otelini almak onun en büyük amacı haline gelmiştir.
Fakat o yaz pansiyona gelen üniversiteli Duygu, Cumhur’a “bir Bodrum dersi” verecektir…Bu keyif dolu yerli yapımı izlemenizi ve hoş vakit geçirmenizi diliyoruz. İyi seyirler.

Devlet Sırrı Film izle

IMDB:6,6
Tür : Gerilim, Aksiyon
Gösterim Tarihi : 24 Temmuz 2009
Yönetmen : Philippe Haïm
Senaryo : Nathalie Carter , Philippe Haïm , Julien Sibony
Görüntü Yönetmeni : Jérôme Alméras
Müzik : Alexandre Azaria
Yapım : 2008, Fransa
Süre: 100 dk
Fransa’da terörist gruplarla istihbarata birimleri arasında geçen köşe kapma yarışında kendimizi buluyoruz bu filmde. Hollywood tarzı elementlerle birleştirilmiş başarılı ve son derece sürükleyici bir yapım. Mükemmel sahneler, klişe ama son derece ilginç kurgulanmış bir tema..









Oyuncu Film izle

-Oyuncu / Gamer 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Mark Neveldine Brian Taylor
Senaryo : Mark Neveldine , Brian Taylor
Görüntü Yönetmeni : Ekkehart Pollack
Müzik : Robb Williamson , Geoff Zanelli
Yapım : 2009, ABD , 95 dk.
İnsanların, en derin arzularını ve isteklerini karşılayabildiği ; her istediğini yapabildiğini ve bunları dünyanın gözünün önünde yaptıkları halde kimseye zarar vermediğini düşünün.. Bu filmde böyle bir olgu gerçeğe dönüştürülmüş. Tabiki bilgisayarlar aracılığıyla ve dünyada şimdiye kadar hiçkimsenin yapmayı başaramadığı bir oyun üreterek gerçeğe dönüşüyor. Ancak olaylar insan ve toplum yaşamını etkileyebilecek derecede popüler hale geliyor, dilden dile yayılıyor. Artık tüm insanlığı kontrol edebilecek bir güç haline gelmiştir ve bunun hayalini kuran kötü niyetli oyuncular ise tam da bu noktada harekete geçerler…
Film, harika bir bilim-kurgu ve sürükleyici bir macera niteliğini taşıyor.











Turnuva Film izle

-Turnuva / The Tournement 2009 İngiltere, Türkçe Altyazılı-
IMDb: 6,8
Yapım:2009 ~ İngiltere
Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim
Yönetmen: Scott Mann
Senaryo: Nick Rowntree, Jonathan Frank, Gary Young
Yapımcı: Keith Bell
Görüntü Yönetmeni: Emil Topuzov
Gösterim Tarihi: 13 Kasım 2009 (Türkiye)
Film 2009′un ses getirecek yapımlarından birisi. Henüz Türkiye’de vizyona girmeden Vizyonfilmizle.net farkıyla sizlere sunuyoruz. Bol aksiyon, bol macera ve kanlı görüntüler bu filmde toplanmış. Seçilen 40 adet dünyanın en kanlı katilleri bir turnuvada buluşturuluyor ve tabiki yapımcıların amacı buradan yüksek paralar kazanmak. Tek kural vardır; Öldür ve Hayatta Kal! Bu cani ruhlu katillerden acaba kim başarılı olarak bu turnuvadan ayrılabilecek, onu da izleyip görmelisiniz diyoruz. Son saniyesine kadar aksiyon, son anına kadar merak içinde izlenebilecek bir film olmuş. Vizyona girmeden,










Bulutların Üzerinde Film izle

-Bulutların Üzerinde / Head In The Clouds 2004 Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür : Dram / Romantik / Savaş
Gösterim Tarihi : 19 Kasım 2004
Yönetmen : John Duigan
Senaryo : John Duigan
Müzik : Terry Frewer
Yapım : ABD / İngiltere / İspanya , 132 dk
1. Dünya savaşının kalıntılarının sürdüğü bir tarihte, İngiltere ve Fransa arasında yaşanan bir aşk, dostluk ve dram öyküsünün beyaz perdeye aktarılmış son derece dramatik bir hali bu film. İrlandalı bir ailenin burslu okuyan oğlu Guy Malyon (Stuart Townsend) zengin bir aileden gelen yarı Amerikalı yarı Fransız Gilda Besse (Charlize Theron) ve İspanyol iç savaşından kaçan Mia (Penelope Cruz) arasındaki aşk ve dostluğun hikâyesi anlatılmaktadır. Film mükemmel denebilecek seviyede bir kalite içeriyor konusu ve oyuncuların performansları baz alınırsa.. Charlize Theron ve Penelope Cruz gibi film sektörüne adını altın harflerle yazdırmış güzellerin başrolünü paylaştıkları bu filmi














Visitor Q Film izle +18

-Visitor Q Japonya 2001 Türkçe Altyazılı-
Yönetmen: Takashi Miike
Süre: 84 Dakika
Tür: Gerilim, Dram, Fantazi, Psikolojik
Bu filmde 18 yaş sınırı olmasının sebebi yüksek oranda bir erotizm içerdiğinden değil. Bu tür sahneler mevcut ancak bunlardan ötesi, film içinde vahşeti ve dramı da barındırıyor. Japonya’da çürümüş bir toplum içinde tecavüzün, sapıklığın, vahşiyatın serbestleştirildiği bir betimleme yapılmış ve gerçekten kimi yerlerde “iğrenç” denilebilecek kadar ileriye gidilmiş.
Filmde genel konu tekdüze bir hayattan sıkılan bir babanın, ahlak değerlerini yitirmiş bir toplum içinde yapabilecekleri üzerinde duruyor. Kızıyla ensest bir ilişki de buna dahil. Oğlunun dayak yemesini videoya çekmesi gibi gariplikler filmde mevcut. İzlenip ders alınması gereken ve “neler de varmış” dedirtecek kadar iddialı bir film. Yorumlar ve eleştiriler sizden. İyi seyirler.