16 Şubat 2010 Salı

Hayalet Sevgililerim Film izle

Hayalet Sevgililerim / Ghosts of Girlfriends Past 2009 ABD / Türkçe DUBLAJ-
Sinemalar.com Puanı:6.9/10
IMDB Puanı:5.8/10
Tür:Komedi, Romantik, Fantastik
Yönetmen:Mark Waters
Senaryo:Scott Moore, Jon Lucas
Yapımcı:Jonathan Shestack, Brad Epstein
Görüntü Yönetmeni:Daryn Okada
Müzik:Rolfe Kent
Süre:1 saat 50 dk
Oyuncular: Jennifer Garner, Matthew McConaughey, Michael Douglas, Emma Stone, Breckin Meyer
Connor Mead (MATTHEW McCONAUGHEY) sosyete fotoğrafçılığı yapan ve son derece çapkın, bağlanmayı reddeden, aynı anda bir telefon görüşmesiyle 3 kişiden ayrılabilen bir tiptir.
Paul ise kardeşi Connor’un tam tersine duygusal bir insandır. Connor, evlenmek üzere olan kardeşinin davetine gelenlerle alay edip bu romantizmi küçük görünce ortamda soğuk rüzgarlar eser. Davetliler arasında Connor’un etkileyemediği tek kız olan, çocukluk arkadaşı Jenny (JENNIFER GARNER) de vardır.
Düğünü mahvetmek üzereyken, rahmetli amcası Wayne’den (Michael Douglas) bir uyarı alır. Wayne de geçmişte Connor gibi eğlence ve kadın düşkünü birisidir. Ancak Connor’a öteki dünyadan vermek istediği mesajları; Connor’un tüm zaman boyunca birlikte olduğu sevgililerinin hayaletleri aracılığıyla iletecektir. Bu hayaletler çapkın Connor’a unutamayacağı dersler verecek ve komik anlar yaşatacaktır.
Romantik komedi tarzında başarılı ve oyuncu kadrosu olarak da dikkat çekici bir yapım olan Hayalet Sevgililerim, 2009′un kendi türünde başarılı yapımlarından birisi. Klasik ama eğlenceli bir konusu var. Sizlerin de film için yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz













Panik Odası Film izle

-Panik Odası / Panic Room 2002 ABD / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı:6.9/10
Tür: Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen:David Fincher
Senaryo:David Koepp
Yapımcı:David Koepp, Gavin Polone, Judy Hofflund, Cean Chaffin
Görüntü Yönetmeni:Darius Khondji, Conrad W. Hall
Müzik:Howard Shore
Süre:1 saat 52 dk
Oyuncular: Kristen Stewart, Jodie Foster, Jared Leto, Forest Whitaker, Dwight Yoakam
En kötü olası durumlara veya felaketlere karşı, bir evin içinde kusursuzca inşa edilmiş gizli bir sığınak; Panik Odası!. Meg Altman (Jodie Foster) kocasından ayrıldıktan sonra kızıyla birlikte (Kristen Stewart) New York kentinde böyle bir eve taşınırlar. Evi keşfetmeye başladıklarında gizli bir oda bulurlar. Bu odanın günün birinde işlerine yarayabileceği akıllarından geçmez. Ta ki eli silahlı 3 kişi Meg ve kızının evine zorla girmek isteyene kadar… Bu kişilerin amacı aradıkları şeyin bulunduğu Panik Odası’na ulaşmaktır ve ne pahasına olursa olsun bu amaçlarından vazgeçmeyeceklerdir. Bu sırada Mag ve Sarah gerilim ve tansiyon dolu bir kovalamacanın tam ortasında kendilerini bulacaktır..
Hollwood’un ünlü yönetmeni D.Fincher’ın beğenilen filmlerinden birisi. Sürükleyici ve oldukça gerici, kendini izlettirmeyi başaran bir yapım. Twilight serisinin ünlü bayan oyuncusu Kristen Stewart bu filmde küçük yaşlarda, ancak yine de performans olarak üst seviyede.. Panic Room-Panik Odası filmini Türkçe Dublajlı olarak sizlere sunuyoruz ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

Korku Kapanı Film izle

-Korku Kapanı Wrong Turn 3 2009 Türkçe Altyazılı-
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim, Korku,Vahşet
Yönetmen: Declan Obrien
Senaryo: Alan B. Mcelroy, Turi Meyer, Al Septien
Görüntü Yönetmeni: Lorenzo Senatore
Müzik: Claude Foisy
Süre: 1 saat 32 dk
Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan gençler, Three Fingers lakaplı (aslında lakap değil gerçekten üç parmağı var) mutantlar arası akraba evliliğinden muzdarip yaratık tarafından, tüm enerjilerini açığa çıkardıkları anlarda katledilmeye başlanırlar.
Arkadaşları teker teker öldürülen ve akşam yemeği için Three Fingers’ın menüsüne dahil olmaya başlayan Fonda ne yapacağını bilememektedir.
Aynı sıralarda ve aynı mekana yakın bir yerde bir grup azılı suçluyu taşıyan otobüs kaza yapıp suçlular ormana dağılınca işler Three Fingers için
iyice şenlenmeye başlar. Otobüste bulunan bir çanta dolusu abd dolarını alıp kayıplara karışmak isteyen mahkumlar, başlarına geleceklerden
habersiz olay mahallinden uzaklaşmaya çalışırlar. Bir süre sonra Fonda ve bir kaç arkadaşıyla karşılaşan mahkumlar hep beraber Three Fingers’ın
gazabından kurtulmaya çalışacaklardır..
Gördüğünüz gibi konu klasik. Ancak bol bol ceset ve kan görmek isteyenler için ideal bir film.










Nothing But The Truth Film izle

Nothing But The Truth 2008 Türkçe Altyazılı-
Imdb Puanı: 7.5/10
Yapım: 2008 ABD
Tür: Dram, Gerilim
Yönetmen ve Senaryo: Rod Lurie
Süre: 1 saat 48 dakika.
Amerikan derin devletinin ve gizli sırlarının ne derece müthiş kriptolar içinde saklandığını ve ulaşılması imkansız bilgiler olduğunu , bir gazetecinin bu uğurdaki çabalarıyla anlatan bir film. Konu sürükleyici, anlatım sade, oyunculuk harika. Bu filme damgasını vuran cümle de şu oluyor; “Bir insan onurlu olabilir, bağış yapabilir ve iyi bir kişi olabilir. Ama sonunda, cenazesine gelecek olan kişi sayısı hava durumuna bağlıdır.

21 Gram Film izle

-21 Gram / 21 Grams 2003 Türkçe Dublaj-
Imdb Puanı: 7.9/10
Yapım: 2003 ABD
Tür: Dram, Psikolojik, Suç
Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Süre: 2 saat 4 dakika.
Üniversite profesör olan Paul Rivers, yakalandığı amansız hastalık yüzünden evliliğinde sıkıntılı günler geçirmekte ve tek umudunu kalp nakline bağlamış şekilde beklemektedir. Kötü günleri geride bırakarak eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayata başlayan Cristina adlı kadın ise hayatının belki de en mutlu günlerini yaşamaktadır. Öte yandan iki çocuğu ve eşi ile zorluk içinde yaşayan Jack Jordan oldukça zor şartlarda yaşamasına rağmen, dini inancının kuvvetli olması sayesinde ayakta kalmayı başaran biridir. Birbirinden tamamen ayrı bu 3 hayat , çok büyük tesadüfler sonucu bir noktada kesişecektir ve inanılmaz olaylar da bu noktadan sonra başlayacak. Film gerçekten tek kelime ile muhteşem olmuş. Yaşamların alakasızlığının, evrenin tesadüfi yapısı içinde nasıl da birarada bulunabileceğini ve aslında herkesin hayatının bir diğerine bağlantılı olduğunu çok güzel bir biçimde görselleştiren bir film.











Angel A Film izle

-Angel A Fransa 2005 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı:7.5/10
Yapım:2005 Fransa
Tür:Fantastik, Komedi, Romantik
Yönetmen ve Senaryo:Luc Besson
Süre:1 saat 30 dakika.
Başrol Oyuncuları:Jamel Debbouze, Rie Rasmussen, Serge Riaboukine, Akim Chir, Eric Balliet
Andre, şehrin yarısına onbinlerce dolar borcu olan yeteneksiz bir dolandırıcıdır. Alacaklılarının peşinde olmasından dolayı çareler aramaya başlar. Kendini teknik olarak Amerikalı gördüğü için Amerikan konsolosluğuna başvurur ama beklediği yardımı bulamaz.
Güvenliği için hapse girmeyi bile göze alır ama bunda da başarılı olamaz. Fakat kaderi, tesadüfi bir şekilde karşılaştığı uzun bacaklı Angela’nın ona yardım etmesiyle farklı bir yol almaya başlayacaktır.
Paris sokaklarının alışılagelmiş kalabalığından uzak, parlak ışıkların aydınlattığı derin bir sessizlik içindeki sokaklarda geçen Angel-A, Luc Besson’un 10. yönetmenlik deneyimi. Jamel Debbouze, Rie Rasmussen, Gilbert Melki ve Serge Riaboukine’in rol aldığı filmi, Luc Besson 10 yıl evvel yazmaya başladığını belirtiyor. Film siyah-beyaz çekim filmlere güzel bir örnek. Bu müthiş macerayı izlemenizi







Assassination Of A High School President Film izle

-Assassination Of A High School President 2008 Türkçe Altyazılı-
Imdb Notu: 7.5/10
Yapım: 2008 ABD
Tür: Komedi, Suç
Yönetmen: Brett Simon
Başrol Oyuncuları: Bruce Willis, Mischa Barton, Kathryn Morris, Michael Rapaport, Quinn Shephard
Bruce Wills’i genelde aksiyon filmlerinde izledik, bazen değişiklik yaptığı oldu ama bu seferki değişikliği çok can alıcı olmuş. Komedi tarzındaki bir gençlik filminde çok mükemmel bir oyunculukla yer alıyor. Kolej maceraları diye kısaca özetleyebileceğimiz filmde Bruce Willis kolejin müdürü karakterinde. Gerçekten harika bir yapım olmuş, herkesle beraber elde cipsler mısırlar bu filmi izlemeye davet ediyoruz.








Kana Susadım Film izle

-Kana Susadım Jennifer’s Body 2009 Türkçe Altyazılı-
Imdb Notu: 5.7/10
Yapım: 2009 ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Komedi, Korku, Macera, Psikolojik, Suç
Yönetmen: Karyn Kusama
Süre: 1 saat 32 dakika.
Gösterim Tarihi(Türkiye): 23 Ekim 2009
Başrol Oyuncuları: Megan Fox, Adam Brody, Amanda Seyfried, J.K. Simmons, Kyle Gallner
Minnesota’da küçük bir tarım kasabasının gözde amigo kızlarından biri, mükemmel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar… Ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığında kasabadaki genç erkekleri bir bir öldürmeye başlar…
Okulun erkekleriyle beslenen bir canavar haline gelen Jennifer’ı engelleme görevi ise en yakın arkadaşına düşer..
Film vizyona girmeden ile sizlerin beğenisine sunuldu. İyi seyirler.

Mahrem Şeyler Film izle

-Mahrem Şeyler Türkçe Dublaj 2005-
Tür: Psikolojik, Erotik, Dram
Erotizmin sert bir toplum eleştirisi ile birleştiği, Cannes film festivalinde eleştirmenlerden özel ödül alan, seyircinin estetik ve entellektüel beklentilerini sonuna kadar karşılayan, baştan çıkarıcı bir film. Paris’in göbeğinde yaşayan strip-teaseci Nathalie ve barmen Sandrine, sadece erkeklere yaşam hakkı tanıyana modern hayatın acımasızlığı ile yüzyüzedirler. Sürekli kaybeden taraf olmaktan sıkılan iki kadın para, güç ve kariyer sahibi olmak için birbirlerine destek olmaya karar verirler. Hedefleri doğrultusunda doğru ya da yanlış dinlemen herşeyi yapmaya hazır olan iki kadının arasında önüne geçilmez bir cinsel çekim oluşur. Cinselliklerinin sınırlarını test eden ikili bu düzen içinde hayatta kalmak için ellerindeki silahı, seksi kullanmaya karar verirler. Erkeklerin iktidarı elinde tuttukları düzende Sandrine ve Nathalie dişiliklerini kullanarak hayal edemiyecekleri kadar yukarıya çıkarlar.

Vahşi Şeyler Film izle

-Vahşi Şeyler 3 Wild Things 2005 Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı:6.0/10
IMDB Puanı:4.4/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Erotik, Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen:Jay Lowi
Yapımcı:Marc Bienstock
Müzik:Steven M. Stern
Süre:1 saat 25 dk
Wild Things serisinin enson ve en ateşli filmi. Konu olarak aldatmalar üzerine kurulu ve bunun yanında aksiyon/entrika içiçe geçmiş. Serinin en iyi filmi gözüyle bakılan bu sıcak filmi kaçırmamanızı öneririz.



Kaçış Yolu Film izle

-Kaçış Yolu Boarding Gate 2007 Fransa Türkçe Dublaj , Tek Parça-
Sinemalar.com Puanı: 6.0/10
Yapım: 2007 Fransa, Lüksemburg
Tür: Gerilim, Aksiyon
Yönetmen ve Senaryo: Olivier Assayas
Başrol Oyuncuları: Michael Madsen, Asia Argento, Kelly Lin, Carl Ng, Joana Preiss
Ülkemizde gösterime girememiş olmasına rağmen, Cannes film festivalinde adından sıkça söz ettiren ve başarılara imza atan bir Fransız Gerilim ve Aksiyon filmi. Yönetmen Oliver Assayas kariyerindeki en iyi filmlerden birisi Bir dakika dahi nefes almadan izlenebilecek bir film olduğunu söylemeliyiz. Karşı karşıya gelmekten çekindiğimiz, hayattaki korkularla yüzleşmenin vaktinin geldiğini değişik bir kompozisyon içinde izleyiciye aşılayan bir film.

Arkadaşımın Aşkı Film izle

-Arkadaşımın Aşkı / My Best Friend’s Girl 2008 ABD Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 7.5/10
Yapım: 2008 ABD
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Howard Deutch
Süre: 1 saat 41 dakikia.
Gösterim Tarihi: 22 Mayıs 2009
Başrol Oyuncuları: Kate Hudson, Jason Biggs, Alec Baldwin, Dane Cook, Lizzy Caplan
Son zamanların belki de en başarılı Romantik Komedi filmi diyebiliriz. Harika espriler, garip entrikalar ve olmadık tesadüfler bu filmde birleştirilmiş. Gerçekten çok başarılı bir yapım ve bu tür film izlemek isteyenleriş hayal kırıklığına uğratmayacak bir yapım. Dane Cook varken daha dikkatli izlemelisiniz







Maç Sayısı Film izle

-Maç Sayısı / Match Point 2005 ABD-İngiltere Türkçe Dublaj-
imdb puanı :7.8/10
Yapım :2005, ABD / İngiltere / Lüksemburg
Tür : Dram / Gerilim / Romantik / Suç
Yönetmen :Woody Allen
Senaryo :Woody Allen
Oyuncular :Scarlett Johansson, Jonathan Rhys-Meyers, Emily Mortimer, Brian Cox, Penelope Wilton, Matthew Goode, Alexander Armstrong, Paul Kaye
Süre :1 saat, 58 dk.
Gösterim Tarihi :17 Şubat 2006
Genç tenis eğitmeni Chris Wilton (Rhys-Meyers), zengin bir ailenin oğlu olan Tom’a verdiği özel dersler sayesinde yüksek sınıftan insanlarla yakınlaşma şansına sahip olur. Tom’un kızkardeşi Chloe ile flört ederken, onun femme-fatale ve esrarengiz sevgilisi Nora’ya (Scarlett Johansson) aşık olur. Chloe ile evlendikten sonra da Nora ile yasak ilişkisi devam eder… Konu itibariyle böyle ilerleyen bir film. Woody Allen kendi demeçlerinde, yapıp yönettiği en iyi filmlerden biri olarak bahsediyor.










Melissa P. Film izle

-Melissa P. Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi 2005 Türkçe Dublaj +18-
Sinemalar.com Puanı :6.0/10
IMDB Puanı: 4.6/10
Yapım: 2005 ~ ABD, İspanya, İtalya
Tür: Dram, Erotik, Romantik
Yönetmen: Luca Guadagnino
Senaryo: Barbara Alberti, Cristiana Farina, Luca Guadagnino
Müzik: Lucio Godoy
Süre: 1 saat 40 dk
Melissa P.’nin çok satan kitabı “Yatmadan önce yüz fırça darbesi”nden esinlenen film 16 yaşında bir genç kızın cinselliği keşfetme sürecini ele almaktadır. Sicilyalı, masum ve kırılgan Melissa’nın ailesi ile iletişim sorunu vardır. Babası sürekli seyahat etmektedir ve annesi de kızıyla yeterince ilgilenmemektedir. Yaşadığı yalnızlık hissini gidermek için cinselliğin ön planda olduğu bir dünyada seyir etmeye başlar.
Yazarın kendi hayatını ele aldığı bu Erotizm, Seks ve Dram dolu yaşamın filmini izlemediyseniz çok şey kaçırdınız demektir. Masum bir küçük kızın nasıl ve ne şartlar altında cinsel bir objeye dönüşebileceğinin hikayesidir.






Suretler Film izle

-Suretler / Surrogates 2009 Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı:8.2/10
IMDB Puanı:6.5/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen:Jonathan Mostow
Senaryo:Michael Ferris, John D. Brancato, Brett Weldele, Robert Venditti Senaryo
Görüntü Yönetmeni:Oliver Wood
Müzik:Richard Marvin
Filmin Websitesi:chooseyoursurrogate.com
Süre:1 saat 44 dk
FBI ajanları (BRUCE WILLIS ve RADHA MITCHELL) bir üniversite öğrencisinin gizemli cinayetini araştırmaktadır. Bu öğrenci insanların kendilerinin kusursuz robot versiyonlarını sahip olmalarını sağlayan yüksek teknoloji ürünü suret olgusunun yaratıcısı olan kişiyle bağlantılıdır. Sağlıklı, iyi görünümlü ve uzaktan kumandalı makineler olan suretler, insanların yerini almakta ve böylece insanların evlerinin rahat ve güvenli ortamından çıkmadan dışarıdaki hayatı yaşamalarına imkan tanımaktadır. Cinayet beraberinde cevap arayışını getirir: maskelerle dolu bir dünyada kim gerçektir ve kime güvenebilirsiniz?
Yine müthiş bir gerilim dolu aksiyon ve yine müthiş adam sahnede: Bruce Wills .. Bu film 2009 yapımları içinde en çok ses getirenlerden birisi oldu ve hala yankıları sürmekte. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.









Solino Film izle

- Solino 2002 Almanya Türkçe Altyazılı -
Sinemalar.com Puanı:6.5/10
Imdb Notu:7.2/10
Yapım:2002 ,Almanya
Tür: Dram, Psikolojik
Yönetmen:Fatih Akın
Süre:2 saat 4 dakika
Başrol Oyuncuları:Moritz Bleibtreu, Patrycia Ziolkowska, Barnaby Metschurat, Antonella Attili
Gigi ve Giancarlo’nun babaları Romano ve anneleri Rosa, Apulia’daki evlerini terk edip Almanya’ya taşınmaya karar verirler. Duisburg’un gelişmekte olan tekdüze endüstriyel kesiminde mahallenin ilk pizza dükkanını açarlar.
Romano, restorant sahibi rolüne kolayca alışır fakat Rosa ülkesini özlemektedir ve özlemi yıllar geçmesine rağmen dinmek bilmez. Oğulları Gigi ve Giancarlo ise içine girdikleri yeni sosyal ortamda buldukları özgürlüğün tadını çıkarırlar. İkisi de, aynı kadına aşık olunca araları açılır ve Gigi annesiyle Solino’ya dönmeye karar verir.
Fatih Akın’ın en orjinal filmlerinden birisi diyebiliriz. Senaryo olarak gerçekten çok iyi kurgulanmış ve konuların birbirine geçişleri hiç sıkıcı değil; sürekli insanı merakta bırakarak ilerliyor film. Aşk , entrika da mevcut.




Aşkın Peşinde Elegy Film izle

Aşkın Peşinde Elegy 2008 ADB İspanya Türkçe Dublaj -
Sinemalar.com Puanı: 6.9/10
IMDB Puanı: 6.9/10
Yapım: 2008 ABD, İspanya
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Isabel Coixet
Süre: 1 saat 48 dakika.
Başrol Oyuncuları: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Peter Sarsgaard, Patricia Clarkson
Aralarında oluşan etkileşim sonucu, hayatın anlamını özgürlükte arayan kültür eleştirmeni David Kepesh (Kingsley), cinsel arzularını cezbeden iyi huylu öğrencisi Consuela Castillo (Cruz) tarafından trajik bir çıkmaza sürüklenir… Filmin ana teması bu şekilde ilerlemekte. Konu olarak sıkıcı bir anlatım gibi gelebilir, fakat Penélope Cruz gibi kusursuz bir bayanın en güzel ve erotik anlarını görmek isteyenler için cezbedici bir film olduğunu söylemeliyiz.

Zafer Çocukları Film izle

-Zafer Çocukları / Children Of Glory 2009 Türkçe Altyazılı-
IMDb Puanı:7,4
Tür : Savaş / Romantik / Dram / Tarihi
Yönetmen : Krisztina Goda
Senaryo : Joe Eszterhas , Éva Gárdos , Géza Bereményi , Réka Divinyi , Colin K. Gray , Joe Eszterhas (Kitap)
Müzik : Nick Glennie-Smith
Yapım : 2006, Macaristan
Süre: 123 dk.
1956, 2. Dünya Savaşının kalıntılarından doğan soğuk savaş tüm şiddetiyle sürmektedir. Macaristan, Doğu Blok’unun yani Sovyet İmparatorluğu’nun hükmündedir.
Aynı zamanda da bir süper güçtür ve milli su topu takımı yenilmezliğini sürdürmektedir. Komünist hareketler Macaristan halkının günlük yaşantısını kötü yönde etkilerken, takımın yıldız atletleri bu kaosun içinden birer kahraman olarak çıkmışlardır.
Günümüz Starları gibi, onlar ceplerinde tonla para, kollarında her gün değişik kadınlarla yaşamamaktaydı. Derin konulu ve gerçekten son derece etkileyici bir film ile karşı karşıyayız, kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyor













Bir Ticaret Masalı Film izle

-Bir Ticaret Masalı 2009 Türkçe Film -
Tür : Komedi / Dram / Suç
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Ben Hopkins
Senaryo : Ben Hopkins
Görüntü Yönetmeni : Konstantine Kröning
Müzik : Cihan Sezer
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular: Tayanç Ayaydın (Mihram) , Genco Erkal (Fazıl) , Melih Düzenli , Hakan Şahin (Mustafa) , Şenay Aydın (Elif)
90’lı yılların başında Doğu’da bir şehir. Doğuştan ufak bir tüccar olan Mihram, ne istenirse onu bulmasıyla nam salmıştır. Büyük işler bağlamak için birçok fikri vardır ama bu fikirleri hayata geçirecek sermayeye sahip değildir.
Yöreye yerleştirilen telefon vericilerini gördüğünden beri aklını cep telefonu satan bir dükkan açmakla bozmuştur. Bir gün, kasabadaki dispansere ilaç taşıyan kamyonun soyulması üzerine çaresiz kalan hekim Mihram’dan karaborsa ilaç bulmasını ister. İlaç acilen çocuklar için gereklidir.
Mihram bu durumu hayatını nihayet değiştirebileceği bir fırsat olarak görür. Kamu parasıyla kumar oynayacak, ona bu süreçte eşlik edecek amcası Fazıl’ın yaşadığı Nahçivan’a kaçakçılık yapacaktır. Eğer kaybederse toplumdan dışlanacağının farkındadır, ama kazanırsa hayal ettiği işi kuracak kızına ve karnı burnunda karısına daha iyi bir gelecek hazırlayacaktır.
Ancak Mihram iki şeyi hesaba katamaz: Mihram’ın attığı her adımı dikkatle izleyen ve “Ay’ın ışığını nereden aldığını” öğrenmeye fazlasıyla meraklı olan yerel mafyayı; bir de gittikçe daha fazla değişen bir pazarın acımasız kanunlarını. Arz ve talep…
En İyi Fİlm dahil 4 dalda Altın Portakal Ödülü sahibi Pazar: Bir Ticaret Masalı, kapitalist öğretinin egemen olduğu dünya ticaretinin küçük bir halkasını tasvir ederken, yoksulluğun ve köşe dönücü zihniyetin bireyi değer erozyonuna uğratmasını, vicdanını yok etmesini ele alır. Mihram’ın serüveni aşık geleneğini andıracak biçimde türkülerle, şarkılarla anlatılan bir ticaret masalıdır.
Filmin konusu neden bu kadar uzun tutulmuş biz de bir anlam veremedik :) sizler izleyip kendi yorumlarınızı gönderirseniz çok daha iyilerinin çıkacağından şüphemiz yok.. İyi seyirler.

Van Wilder Film izle

Van Wilder: Freshman Year 2009 ABD Türkçe Altyazılı-
Sinemalar.com Puanı: 6.1/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Komedi, Macera
Yönetmen:Harvey Glazer
Yapımcı:Robert L. Levy
Görüntü Yönetmeni:Shawn Maurer
Müzik:Nathan Wang
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi: 17 Mart 2009 (ABD)
Yine bir gençlik filmi, daha doğrusu kolejde kızlar peşinde giden gençlerin filmi ile karşı karşıyayız. Okul sınırları içerisinde en güzel kızı ayarlamaya çalışmaları nasıl sonuç verecek ve bu süreçteki seksi sahneler sizin gözünüze nasıl görünecek izleyip görmeniz lazım. Film klasik tarzda bir Amerikan koleji filmi sayılabilir. Süreç içinde birçok komik olay meydana geliyor, gülüp gülmemek size kalmış artık.