3 Şubat 2010 Çarşamba

sekreter filmini izle

Kurtlar Vadisi: Gladio ful izle indir

Tür : Macera / Polisiye / Aksiyon / Casusluk / Tarihi / Suç
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Sadullah Şentürk
Senaryo : Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener , Cüneyt Aysan
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular
Musa Uzunlar
Kurtlar Vadisi Gladio…
Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi…
İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.
Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur.
Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise Gladio’dur.
İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden çıkarmak!
Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur… Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir…

Çizmeli Kedi (Türkçe Dublaj)

Yapım: 2009 ~ Fransa
Tür: Animasyon , Komedi
Seslendirenler: Mehmet Ali Erbil , Yolande Moreau , André Wilms , Arthur Deschamps , Atmen Kelif
Yönetmen: Pascal Hérold , Jérôme Deschamps , Macha Makeïeff
Senaryo: Pascal Hérold , Charles Perrault
Yapımcı: Charles Gillibert , Nathanaël Karmitz , Pascal Hérold
Dağıtım: MedyavizyonKonusu: Bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, dalavere ve mizah yoluyla değirmencinin küçük oğlunun tek aşkı dans etmek olan Prenses’in kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Başka kötü karakterler de Prenses’le evlenmeyi arzu etmektedir ve bu düğüne mani olmak için ellerinden gelen her şeyi deneyeceklerdir… 

Yahşi Batı

IMDB Puanı: 7.7/10
Yapım: 2009 ~ Türkiye
Tür: Komedi , Western
Oyuncular: Cem Yılmaz , Demet Evgar , Ozan Güven , Özkan Uğur , Uğur Polat
Seslendirenler: Ferdi Yılmaz
Yönetmen: Cem Yılmaz , Ömer Faruk Sorak , Ali Taner Baltacı
Senaryo: Cem Yılmaz
Yapımcı: Cem Yılmaz , Murat Akdilek
Görüntü Yönetmeni: Mirsad Herovic
Görüntü Yönetmeni: Mert Oktan , Ömer Özgür
Dağıtım: UIP Filmcilik 
Yahşi Batı filmini izle, indirmeden hemen canlı bedava kaliteli tek link full bedava sinema online netten donmadan hd hq cem yılmaz,Yahşi Batı film izle, film seyret
Konusu: Osmanlı Padişahı’nın iki kahramanı Vahşi Batıya göndermesini konu alan filmde ‘ Vahşi Batı ‘ nasıl ‘Yahşi Batı ‘ olur hep birlikte izleyip göreceğiz. 
 

Starship Troopers 3 – Yıldız Gemisi Askerleri 3 (Türkçe Dublaj)

Yapım:2008 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen:Edward Neumeier
Senaryo:Edward Neumeier   Konusu:Starship Troopers 3 | Yıldız Gemisi Askerleri 3 | 2008 | Dvdrip |Türkçe DublYıldız gemisi askerlerinin nefes kesen, akıllara durgunlık veren serüveni.
İnsanoğlu böceklere karşı! Albay Johnny Rico (Casper Van Dien), OM-1 adlı uzak bir gezegende mahsur kalmış askerleri kurtarmak için takımına kumandanlık etmek üzere geri dönüyor. İstilacılar?a karşı sahip oldukları teknolojik silahlar, Federasyonun ihanetine karşı koyabilmeleri için tek şanslarıdır. Kaptan Lola Beck (Jolene Blalock) ve diğer yıldız gemisi mürettebatı zor koşullar altında hayatta kalmaya çalışırken OM-1′de son derece kötü şeyler olmak üzeredir. Bu kez düşman, tüm insanlığı yok edebilecek gizli bir silaha sahip. Aksiyon dolu bu serüvende askerlerin intergalaktik macerasına siz de katılın!  
  

Son Vampir (Türkçe Dublaj)

Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
IMDb : 5,8
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama
Yapım : 2008, Hong-Kong , 48 dk.
Oyuncular Gianna Jun (Saya) , Allison Miller (Alice Mckee) , Masiela Lusha (Sharon) , Colin Salmon , JJ Feild (Luke) , Andrew Pleavin (Colonel Frank Tinsdale)
Konusu:Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.
El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur.   

Şeytanın Oteli 2

Puanı:6.3/10
imdb notu:6.2/10
Yapım:2008 Norveç
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Mats Stenberg
Süre:1 saat 26 dk
Oyuncular:Viktoria Winge, Fridtjov Saheim, Mads Sjogard Pettersen, Andreas Cappelen, Bernhard Ramstad.
2006 yılında norveç dağlarının eteklerinde 4 genç korkunç bir şekilde ölür aralarında tek biri kurtulur ve kendi çabasıyla en yakın yerleşim birimine kadar gidbilmiştir. Tesedif eseri yoldan geen biri genci fark eder ve hastaneye götürü hersey normal gibi gözükürken genç hastanenin koridorlarında yürümeye başlar fakat sanki hastane bomboşdur ve kabus yeniden başlamaktadır.


CD 1 
  CD 2    CD 3 

Legion filmini izle

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Fantastik , Gerilim , Korku
Oyuncular: Tyrese Gibson , Dennis Quaid , Paul Bettany , Lucas Black , Doug Jones
Yönetmen: Scott Charles Stewart
Senaryo: Scott Charles Stewart , Peter Schinks
Yapımcı: David Lancaster , Michel Litvak , Brad Southwick , Steve Beswick
Görüntü Yönetmeni: John Lindley
Görüntü Yönetmeni: John Frizzell
 

İntikam Peşinde – Edge Of Darkness (Orjinal Dil)

IMDB Puanı: 7.8/10
Yapım: 2009 ~ ABD , İngiltere
Tür: Dram , Gerilim , Suç
Oyuncular: Mel Gibson , Ray Winstone , Shawn Roberts , Danny Huston , caterina scorsone
Yönetmen: Martin Campbell
Senaryo: William Monahan , Andrew Bovell
Yapımcı: Richard Donner , Graham King , Michael Wearing , David M. Thompson
Görüntü Yönetmeni: Phil Meheux
Görüntü Yönetmeni: Howard Shore
Dağıtım: Pinema Film
Süre: 1 saat 48 dk

hellboy-2 tıkla izle

Hellboy 2 Altın Ordu
Aksiyon , Fantastik , Macera
Hellboy ve Ekibi Dünyayı Yaratıklardan Kurtarmak İçin Amansız Bir Mücadele İçine Girecekmiş. Ben Demiyorum Guillermo del Toro Diyor Artık Nasıl Kurtaracaklarsa Dünyayı aksiyon Sahneleride Baya Güzel Restore Edilmiş. Bunuda Ben Demiyorum Yönetmen Diyor:) Gittim Hellboy Olacak Zırzıbığın Yanına Söyledim Boşver Sanamı Kaldır Dünyayı Kurtarmak Ama Kime Söylüyorsun Bi Kulağından Girdi Diğerinden Çıktı Kafa Kalın Laf İşlemiyor:)
cd 1  cd 2   cd 3    cd 4    

Hain filmini tıkla izle

Hain
Gerilim , Suç
Şimdi Göreceğiniz Üzere Hain Her Tarafda Çıkabiliyor. Bu Sinema Filmindede Özel Operasyon Biriminin içinde Çıkmış Jeffrey Nachmanoffa Helal Olsun Kurguyu Güzel Sağlamış Fakat Şu Haine BirKaç Soru Sormak İstiyorum:) Ulan Hainmisin Nesi Utanmıonmu Devletin Kademesinde Görev Yapıpda Birde Hainlik Yapmaya Terest Yakarım Lan Seni Benzinci Cevatın Ellerine Veririm Gırgıra Devam:) 

Güneyin Sultanları filmini tıkla izle

Güneyin Sultanları
Aksiyon , Suç
Alejandro Lozano Filmi Meksikada 4 Hırsızın Bir Banka Soygununu Ele Alıyor. Adına Güneyin Sultanları Demişler Ama Aslında Güneyin Keklikleri Daha İyi Giderdi. Niye Keklik Diyorum Sen Tut 11 Milyon Doları Çal sonra Pezomudur Pezemenkmidir Ona Çeviricem diye Başka Bir Bölgeye Git Orda Mafya Babasını Aracı Kıl Tam Değişim Sırasında Başkaları Gelsin Ne Var Ne Yok Toplayıp Gitsin:) Şimdi Bunlara Güneyin Sultanlarımı Denir Kekliklerimi Karar Sizin:)