18 Mayıs 2010 Salı

Rakipsiz - Unrivaled (2010) - Türkçe Altyazı izle

Tarz: Drama
IMDB rating: N / A
Yönetmen: Warren P. Sonoda
Oyuncular: Hector Echavarria, Rashad Evans, Steven Yaffee

Boyut: 700MB
Ses Kalitesi: MP3 VBR 131kbps
Video Kalitesi: XviD 23.976fps 640 × 352 790kbps
Unrivaled (2010)
Dünyanın en iyi avcı iki işte çalışıyor ve kız kardeşi destekler. Tek sorun ... o iyi bilmek değildir. Ringo Duran, Gracie Duran, ünlü Arjantinli kick boksör, oğlu iki işleri yapmaya çalışır karşılamak biter. Tutkusunu, tam olarak temas mücadele. Onun amacı, profesyonel bir avcı olmanın ömür boyu rüya yerine getirmek. Ringo yüzden neredeyse dayanamadı bulunduğu sürece profesyonel bir kariyer girişimlerine off koydu yaş. Extreme Cage Fighting (ECF) lig, önde gelen tam temas rehberleri mücadele, bir rekabet iyi keşfedilmemiş savaşçı seçmek için anons yaparken, Ringo's friends katılmak için onu çağırdı. Ringo, bir kez yeniden, Iddia o hazır değil. Hatta KARA, Ringo sevgilisi, ona katılmak için, ancak Ringo dayanıklı iter. kendi beceri ve isteği profesyonel bir o sürpriz onu ECF bir son dakika ziyaret edin: Undiscovered kayıt olmak görmek. Sekiz savaşçıları seçilecektir. Binlerce ve kesim yapma şansı teslim zayıftır. Ringo yerel eğitim spor salonunda Bir gün, ECF sahibi ve şimdiki ağır sıklet şampiyonu spor bir kamera ekibi tarafından girin. Christopher Ringo pratik izliyor. Christopher, Ringo annesi sohbet Ringo ile farkında ve hızlı bir spar için eldiven üzerine koyarak kadar biter. kameralar rulo olarak Ringo onu bayıltır ve o kadar biter spor ülke genelinde haberleri gösterir. Will hayatının yerine uzun rüya ve annelerin mirası devam edecek mi? Will o dünyanın en iyi avcı olabilir mi? 



PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5



PART 6









Nehir Dünyası - Riverworld (2010) Türkçe Dublaj Aksiyon film izle

Riverworld (2010) (TV)

Yapım : 2010 ~ ABD, Kanada
Tür : Bilim Kurgu
Yönetmen : Stuart Gillard
Senaryo : Hans Beimler, Robert Hewitt Wolfe, Randall M. Badat
Yapımcı : Michael O\'connor
Görüntü Yönetmeni : Thomas Burstyn
Müzik : Jim Guttridge
Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2010 (ABD) 
Oyuncular :
Tahmoh Penikett - Mark Deklin - Laura Vandervoort - Peter Wingfield - Jeananne Goossen - Chiara Zanni - Romina D'Ugo

Film, geçtiğimiz sene hayata veda eden Philip José Farmer’ın 70’lerde yarattığı dünyaca ünlü bilimkurgu serisi Riverworld’den uyarlandı. Amerikalı gazeteci Matt (Tahmoh Penikett) ile nişanlısı Jessie’nin (Laura Vandervoort) mutlu bir yaşantısı vardır.
Bir parti sırasında intihar bombacısı oraya gelir ve üzerindeki bombaları patlatır. Patlama sonucunda Matt ve Jessie ölür. Ancak Matt gözlerini açtığında kendini denizin içinde bulur.
Karaya çıktığında şok edici gerçekle yüzyüze gelir: Gerçek yaşamda var olan herkes, şimdi Matt’in gözlerini açtığı yabancı dünyada yeniden hayata gelmiştir. Matt, neler olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da Jessie’yi bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.




PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5









Temple Grandin filmini izle


Temple Grandin (2010) (TV)

Temple Grandin,otistik kişiliği olan Amerikalı bir veteriner kadındır.İki buçuk yaşında iken,annesinin ters giden bir şeyler olduğunu,anladığını yazıyor.Kendine dokundurtmazmış.Konuşuyormuş ve sese karşı duyarlıymış.Göz teması yokmuş ayrıca kokulara karşı aşırı ilgi gösteriyormuş.Grandin de pek çok otizimli çocuk gibi bu konuyla ilgili ilk muayenesini kulak-burun-boğaz doktorunda olmuş ve muayene normal sonuç vermiş.O zaman doktorlar otizmli çocukları bakım yurtlarına gönderirken onun doktoru konuşma terapisi önermiş.Annesi Grandin'in normal çocukların gittiği bir yuvaya göndermiş.Sağlıklı bir eğitim veren bu yuvaya başlamakla Grandin yaşam çizgisinin değiştiğini söylüyor.




PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5



PART 6