13 Şubat 2010 Cumartesi

Hannibal Doğuyor Film izle


-Hannibal Doğuyor / Hannibal Rising 2007 ABD,Fransa,İngiltere / Türkçe Dublaj-
Sinemalar.com Puanı: 6.6/10
IMDB Puanı: 6.0/10
Tür: Dram, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen: Peter Webber
Senaryo: Thomas Harris
Senaryo (Kitap): Thomas Harris
Yapımcı: Dino De Laurentiis, Martha De Laurentiis
Görüntü Yönetmeni: Ben Davis
Müzik: Thomas Newman
Süre: 1 saat 57 dk
Oyuncular: Gaspard Ulliel, Li Gong, Dominic West, Ingeborga Dapkunaite
Hannibal Lecter’in nasıl kin ve nefretle dolduğunu anlatan, geç kalmış bir başyapıt filmi olduğunu söylemeliyiz. Hannibal serisinin sondan tamamlayıcısı olmuş diyebiliriz.
Hannibal Lecter, 2.dünya savaşı sıralarında, kız küçük kız kardeşiyle bir grup eşkıya ile aynı evde kalmak zorunda kalır. Çünkü annesi ve babası gözleri önünde öldürülmüştür ve yalnızlardır. Bu eşkıyalar, kışın ortasında ormanlık alanda yiyecek birşey bulamazlar ve Lecter’in kendinden çok sevdiği kız kardeşini öldürüp yerler.
Savaş sonrası Litvanya’da, Sovyet yurtlarından birinde yetişen Lecter, o günü asla unutamaz ve intikam yemini etmiştir. Yurttan kaçarak Paris’e amcasının yanına gider, ancak o ölmüştür. Evde amcasının eşi vardır ve bu uzakdoğulu kadın O’nu kabul ederek yetiştirir, tıp eğitimini almasını sağlar. Lecter 16 yaşındadır. Artık intikam zamanı gelmiştir, hem zekasıyla hem de içindeki nefretle birleşen hırsı, kardeşinin katillerine kısa zamanda ulaşmasını sağlayacaktır. Artık Hannibal’ın azabı onların üzerindedir…
Kesinlikle izlenmesi gereken son derece dramatik ve başarılı, başyapıt niteliğinde bir film. Hannibal serisi hakkında soru işaretlerini de gideren bir yapım. Bu seriyi hiç izlememiş olanlar için başlangıç filmi olacağına eminiz. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder